deminho11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αν πετάξω κάποιο σχόλιο για την Κύπρο είναι λόγος για ban; Πές το σε εμένα να το πώ που δεν τους χωνεύω ΑΠΕΙΡΑ!!! και ας το φάω.
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Όχι νταξ δεν το λέω δεν χρειάζεται,όταν μάθουν να τα μιλάνε θα ακουστεί και η αποψη τους για το πως θα γράφονται.. Αν και νομίζω το κειμενάκι είναι urban legend αλλά τες πα
Αδμιν Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Όχι νταξ δεν το λέω δεν χρειάζεται,όταν μάθουν να τα μιλάνε θα ακουστεί και η αποψη τους για το πως θα γράφονται.. Εχεις καποιο προβλημα με τις τοπικες διαλεκτους, ρε κουμπαρε;
deminho11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εχεις καποιο προβλημα με τις τοπικες διαλεκτους, ρε κουμπαρε; Θεωρείς τα Κυπρέικα τοπική διάλεκτο??? Γιατι εγώ που έχω πάει πολλές φορές μου φαινόταν οτι είμαι στην Ιαπωνία και επικοινωνούσα μόνο με Αγγλικά με άτομα που θέλουν να λένε οτι μιλούν Ελληνικά και τα μαθαίνουν και στο σχολείο!
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εχεις καποιο προβλημα με τις τοπικες διαλεκτους, ρε κουμπαρε; Δε θα το λεγα,πλην του ότι ενώ σε/με ελλαδίτες μιλάνε κανονικά ενώ όταν κουτσομπολεύουν τζυμπριακάν... Κατα τα άλλα στη βιλάρα μου /offtopic
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 μεια χαρα ηνε ι αιπιδωσισ μασ στιν ωρθωγραφεια , τει αιχουν διλαδι?
Sadman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 μεια χαρα ηνε ι αιπιδωσισ μασ στιν ωρθωγραφεια , τει αιχουν διλαδι? Αίλα μου νται...που ύνε το πρώβλοιμα με τα ωρθωγραφοικά?:devil:
biscoto Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ο biscoto ζητάει την επιστροφή του πολυτονικού με ένα κείμενο που δεν έχει τόνο ούτε για δείγμα. Αδμίν, είσαι δεύτερος. αυτος ηταν ο στοχος μου! υστεροφημια!
ellilili Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πεδιά κε ωμος εχο δι άτωμα να γραφουν καπος αίτσι. Α'ιλεος διλαδι τη θα δούμαι ακώμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.