Προς το περιεχόμενο

Επιδόσεις ορθογραφίας του insomnia.gr

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες (και παλιότερα το είχα προσέξει) παρατηρώ απίστευτα χοντρά ορθογραφικά λάθη από διαφορετικούς χρήστες κάθε φορά πράγμα αυνήθιστο γιατί έχω μπει σε άλλα φόρουμ και φυσικά σε άλλα φόρουμ υπολογιστών και τέτοια κατάσταση δεν είδα. Μιλάμε για δεκάδες ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτια. Μήπως έχουν μαλώσει με την ορθογραφία οι θαμώνες του ινσομνια.γρ? Μήπως συχνάζουν παιδιά του δημοτικού που δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους στους ορθογραφικούς κανόνες; Πάντως μερικές φορές είχα την εντύπωση πως συνομιλώ με άτομα κάτω των 13. Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με καμία ηλικία απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσα πολλά ορθογραφικά λάθη.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χειροτερο απ τα ορθογραφικα λαθη, ειναι μερικες αποψεις που ακουγονται απο 20αρηδες και ειναι τοσο μα τοσο αντιδημοκρατικες και αναχρονιστηκες, που νομιζεις οτι μιλας σε ατομα που απλα αναπαραγουν τις αποψεις των παππουδων τους (χωρις βεβαια να αποκλειεται να συμβαινει ακριβως αυτο).

Κατα τα λοιπα, δε νομιζω οτι στο ινσομνια υπαρχουν περισσοτεροι ανορθογραφοι χρηστες απ τα υπολοιπα σαιτς.

Δημοσ.
Κατα τα λοιπα, δε νομιζω οτι στο ινσομνια υπαρχουν περισσοτεροι ανορθογραφοι χρηστες απ τα υπολοιπα σαιτς.

:-)

μαγιώ

θα ζυτούσα να διαγραφούν

ψήκτρα

ριμαδα

μου εχει μινει σινιθεια

Για τέτοιες σούπερ χοντράδες μιλάμε και αν ψάξω λίγο θα βρω πολλά τέτοια. Δεν έχω δει τόσα πολλά μαζεμένα κάπου αλλού!

Δημοσ.

Παντού υπάρχουν ανορθόγραφοι. Απλά στο insomnia απαγορεύτηκαν τα greeklish. Κάτι πάρα πολύ καλό κατά την άποψή μου.

Στα υπόλοιπα sites δεν το παρατηρείς επειδή εκείνοι που επιλέγουν να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες δεν κάνουν (πολλά) λάθη, ενώ οι υπόλοιποι καταφεύγουν stin eukoli lisi twn greeklish.

Δημοσ.

Για τι ηλικίες μιλάμε; Όχι πως έχει σημασία, απλά από περιέργεια. Εγώ πχ αν δεν είμαι σίγουρος για μια λέξη ή ανοίγω το Word ή την γράφω στο Google :P

Guilty as charged.

Δημοσ.
????

Που ειναι το λαθος? Γραφεται και με -ο και με -ω...

Οι λέξεις ξενικής προέλευσης γράφονται με ο, ι, ε :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:06 ----------

Για τι ηλικίες μιλάμε;

Δε γνωρίζω, απλά αναρωτιέμαι. Προφανώς ένα παιδί του δημοτικού θα έχει περισσότερα κενά στην ορθογραφία από ένα μαθητή λυκείου ή ένα φοιτητή.

Δημοσ.
μου εχει μινει σινιθεια

Γιατί έχω μια πολύ έντονη εντύπωση ότι ξέρω ποιος το έχει γράψει αυτό;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορώ να αποφασίσω τι με ενοχλεί περισσότερο, τα ορθογραφικά λάθη ή τα engreek (βλέπε τίτλο :P )? :o

Δημοσ.
Γιατί έχω μια πολύ έντονη εντύπωση ότι ξέρω ποιος το έχει γράψει αυτό;

Ψηφίζω Νίκο πάντως.

Ποιον λες;

Δημοσ.
Οι λέξεις ξενικής προέλευσης γράφονται με ο, ι, ε

Παις τα, παις τα!

τα παραλαίτε, μια χαρά ινε η ωρθογραφήα μι φαίρνεται τιν καταστρωφί,

Σου ξεφυγε ενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...