Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Τις τελευταίες μέρες (και παλιότερα το είχα προσέξει) παρατηρώ απίστευτα χοντρά ορθογραφικά λάθη από διαφορετικούς χρήστες κάθε φορά πράγμα αυνήθιστο γιατί έχω μπει σε άλλα φόρουμ και φυσικά σε άλλα φόρουμ υπολογιστών και τέτοια κατάσταση δεν είδα. Μιλάμε για δεκάδες ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτια. Μήπως έχουν μαλώσει με την ορθογραφία οι θαμώνες του ινσομνια.γρ? Μήπως συχνάζουν παιδιά του δημοτικού που δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους στους ορθογραφικούς κανόνες; Πάντως μερικές φορές είχα την εντύπωση πως συνομιλώ με άτομα κάτω των 13. Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με καμία ηλικία απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσα πολλά ορθογραφικά λάθη.
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Χειροτερο απ τα ορθογραφικα λαθη, ειναι μερικες αποψεις που ακουγονται απο 20αρηδες και ειναι τοσο μα τοσο αντιδημοκρατικες και αναχρονιστηκες, που νομιζεις οτι μιλας σε ατομα που απλα αναπαραγουν τις αποψεις των παππουδων τους (χωρις βεβαια να αποκλειεται να συμβαινει ακριβως αυτο). Κατα τα λοιπα, δε νομιζω οτι στο ινσομνια υπαρχουν περισσοτεροι ανορθογραφοι χρηστες απ τα υπολοιπα σαιτς.
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κατα τα λοιπα, δε νομιζω οτι στο ινσομνια υπαρχουν περισσοτεροι ανορθογραφοι χρηστες απ τα υπολοιπα σαιτς. μαγιώ θα ζυτούσα να διαγραφούν ψήκτρα ριμαδα μου εχει μινει σινιθεια Για τέτοιες σούπερ χοντράδες μιλάμε και αν ψάξω λίγο θα βρω πολλά τέτοια. Δεν έχω δει τόσα πολλά μαζεμένα κάπου αλλού!
PavelX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Παντού υπάρχουν ανορθόγραφοι. Απλά στο insomnia απαγορεύτηκαν τα greeklish. Κάτι πάρα πολύ καλό κατά την άποψή μου. Στα υπόλοιπα sites δεν το παρατηρείς επειδή εκείνοι που επιλέγουν να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες δεν κάνουν (πολλά) λάθη, ενώ οι υπόλοιποι καταφεύγουν stin eukoli lisi twn greeklish.
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Έχω στο μυαλό μου 3 φόρουμ στα οποία κανείς δε γράφει γκρικλις. Τέτοια λάθη δεν έχω δει ποτέ εκεί
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 μαγιώ ???? Που ειναι το λαθος? Γραφεται και με -ο και με -ω... edit: νομιζω δλδ...
PavelX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Για τι ηλικίες μιλάμε; Όχι πως έχει σημασία, απλά από περιέργεια. Εγώ πχ αν δεν είμαι σίγουρος για μια λέξη ή ανοίγω το Word ή την γράφω στο Google Guilty as charged.
freedubus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 τα παραλαίτε, μια χαρά ινε η ωρθογραφήα μι φαίρνεται τιν καταστρωφί,
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 ???? Που ειναι το λαθος? Γραφεται και με -ο και με -ω... Οι λέξεις ξενικής προέλευσης γράφονται με ο, ι, ε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:06 ---------- Για τι ηλικίες μιλάμε; Δε γνωρίζω, απλά αναρωτιέμαι. Προφανώς ένα παιδί του δημοτικού θα έχει περισσότερα κενά στην ορθογραφία από ένα μαθητή λυκείου ή ένα φοιτητή.
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 τα παραλαίτε, μια χαρά ινε η ωρθογραφήα μι φαίρνεται τιν καταστρωφί, αισοι ηδοικα ισε ασως
teo64x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 μου εχει μινει σινιθεια Γιατί έχω μια πολύ έντονη εντύπωση ότι ξέρω ποιος το έχει γράψει αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 δεν μπορώ να αποφασίσω τι με ενοχλεί περισσότερο, τα ορθογραφικά λάθη ή τα engreek (βλέπε τίτλο )?
elven Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Γιατί έχω μια πολύ έντονη εντύπωση ότι ξέρω ποιος το έχει γράψει αυτό; Ψηφίζω Νίκο πάντως. Ποιον λες;
Αδμιν Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Οι λέξεις ξενικής προέλευσης γράφονται με ο, ι, ε Παις τα, παις τα! τα παραλαίτε, μια χαρά ινε η ωρθογραφήα μι φαίρνεται τιν καταστρωφί, Σου ξεφυγε ενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.