Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιεπαινη προσπαθεια κ κεκτημενο πια (1 η 2 εδρες) που θα πρεπει να προβληματισει εμπλεκομενους φορεις κ προσωπα. Ειναι καιρος να μπαινει πια μια σειρα κ το νερο στο αυλακι..αν και μεχρι να μπει μια ταξη θα περασουν πολλα χρονια φυσικα. Το θεμα δεν ειναι να πιασουμε τα δυο ακρα,τεχνοκρατιας κ αντι-κυβερνο-πολιτικης επαναστασης, εξω απο ντιρεκτιβες κ τυπικες διαδικασιες, κατεστημενο κ πρωτοκολλα ληψης κ εφαρμογης αποφασεων..κοινως να βρεθει μια χρυση τομη κ φυσικα να ειναι εφαρμοσιμη κ να μπορει να ενσωματωθει στην καθημερινοτητα των ευρωπαιων πολιτων, δηλαδη εμας. Κοινως, ναι στα πνευματικα δικαιωματα κ στην πνευματικη ιδιοκτησια, οχι στις καταδικες κ στις ρεξικελευθες παραδειγματικες τιμωριες. Μακαρι να ειχα τον τροπο, την προταση κ την λυση σε αυτο το προβλημα..

Επεξ/σία από TechnoState
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατι;Αιτια,επιχειρημα ο,τι εχεις προχειρο...

προφανώς έφαγε ban? :o

Δημοσ.

Ακόμα και αν δεν κερδίζουν έδρα, και μόνο η πρόθεση για τέτοιου είδους κινητοποίηση, ίσως είναι η απαρχή για μια νέα σελίδα στο κεφάλαιο <<Κοινότητα διαδικτύου και πολιτική αφύπνιση>>

Ίσως τελικά το σφυρί και το δρεπάνι, να αντικαταστεθούν από το mouse και το download manager!

Δημοσ.
Ακόμα και αν δεν κερδίζουν έδρα, και μόνο η πρόθεση για τέτοιου είδους κινητοποίηση, ίσως είναι η απαρχή για μια νέα σελίδα στο κεφάλαιο <<Κοινότητα διαδικτύου και πολιτική αφύπνιση>>

Ίσως τελικά το σφυρί και το δρεπάνι, να αντικαταστεθούν από το mouse και το download manager!

xaxa! συμφωνώ BASSstarlet, για πρώτη φορά υπάρχει φυγή από τον καπιταλισμό και μια στροφή σε κομμουνιστικά ιδεώδη κοινοκτημοσύνης!

...το ωραίο είναι πως η νέα αυτή αντίληψη των πραγμάτων φαίνεται πως είναι πιο εφαρμόσιμη και πρακτική από τον καπιταλισμό!

Πλέον καθώς έχουμε φτάσει ένα επίπεδο υλικής ευμάρειας (στην επίτευξη του οποίου πάντα έπασχε ο κομμουνισμός) μπορούμε να δώσουμε βάση όχι στην παραγωγική πλευρά αλλά στην καταναλωτική.

Αντί δηλαδή να προστατεύουμε δικαιώματα ώστε οι μουσικοί παραγωγοί και παρατρεχάμενοι να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες απολαβές και άρα τελικά να μεγιστοποιούμε (ή έτσι νομίζουμε) την παραγωγή, θεωρούμε δεδομένο πως έχουμε μια καλή μουσική παραγωγή (και έχουμε!) και δίνουμε πρoτεραιότητα αυτή να διαχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στους πολίτες.

Για αυτό τα θέλουμε δωρεάν όλα σε direct download!

Δημοσ.

Πολυ καλη ειδηδη.....πολυ χαρηκα!!!!!!!!:whistle:

Μακαρι να συνεχισει ετσι ανοδικα αυτο το κυνημα/μοδα/φιλοσοφια γιατι δεν αναφερεται μονο στο ελευθερο p2p αλλα στην ελευθερια στο διαδικτυο γενικα!!!!;)

Ακριβως,γιατι δεν εχει σημασια το συμβολο αλλα το να προσπαθεις να κρατησεις τις ελευθεριες σου!!!!!!!!!Και να προσπαθεις γενικα......να μην καθεσαι σαν προβατο!!!!!:o:rolleyes:;)

Δημοσ.
xaxa! συμφωνώ BASSstarlet, για πρώτη φορά υπάρχει φυγή από τον καπιταλισμό και μια στροφή σε κομμουνιστικά ιδεώδη κοινοκτημοσύνης!

...το ωραίο είναι πως η νέα αυτή αντίληψη των πραγμάτων φαίνεται πως είναι πιο εφαρμόσιμη και πρακτική από τον καπιταλισμό!

Πλέον καθώς έχουμε φτάσει ένα επίπεδο υλικής ευμάρειας (στην επίτευξη του οποίου πάντα έπασχε ο κομμουνισμός) μπορούμε να δώσουμε βάση όχι στην παραγωγική πλευρά αλλά στην καταναλωτική.

Αντί δηλαδή να προστατεύουμε δικαιώματα ώστε οι μουσικοί παραγωγοί και παρατρεχάμενοι να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες απολαβές και άρα τελικά να μεγιστοποιούμε (ή έτσι νομίζουμε) την παραγωγή, θεωρούμε δεδομένο πως έχουμε μια καλή μουσική παραγωγή (και έχουμε!) και δίνουμε πρoτεραιότητα αυτή να διαχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στους πολίτες.

Η τάση του να θέλεις όλο και περισσότερα σε τιμές από πολύ χαμηλές έως και 0 δεν είναι φυγή από τον καπιταλισμό αλλά επιβεβαίωσή του και διαιωνισμός του. Αν θέλετε το αναλύουμε και λίγο περισσότερο...

Δημοσ.
]xaxa! συμφωνώ BASSstarlet' date=' για πρώτη φορά υπάρχει φυγή από τον καπιταλισμό και μια στροφή σε κομμουνιστικά ιδεώδη κοινοκτημοσύνης![/b']

Να υποθεσω οτι η δικη σου δουλεια, δεν περναει μεσα απο το ιντερνετ, οποτε δεν συγκαταλεγεται και στα προιοντα κοινοκτημοσυνης ετσι; Για τη δικη μας δουλεια να πληρωνομαστε αλλα του αλλουνου να ειναι δωρεαν και σε direct download

Δημοσ.

Βρε τις κακόμοιρες τις εταιριούλες, εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε έναν έρανο για να συγκεντρώσουμε τυρόπιτες ώστε να τις δώσουμε στα πεινασμένα στελέχη.

Φωνάζει ο κλέφτης που λένε και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά! Γιατί νόμιμο μπορεί να είναι, να μην ξέρουν τι έχουν ενώ εγώ κάνω οικονομίες 1 μήνα για να πάρω το cd που μου αρέσει, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου ακούγεται δίκαιο!

Αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου, φυσικά έχουν το δικαίωμα στα κότερα και ποιος είμαι εγώ που θα τους το στερήσω!

Υ.Γ.: Το χόμπι μου είναι να κλέβω γλειφιτζούρια από μωρά. Το ξέρω, είμαι κακός άνθρωπος!

Δημοσ.
Η τάση του να θέλεις όλο και περισσότερα σε τιμές από πολύ χαμηλές έως και 0 δεν είναι φυγή από τον καπιταλισμό αλλά επιβεβαίωσή του και διαιωνισμός του. Αν θέλετε το αναλύουμε και λίγο περισσότερο...

Μάλλον μπερδεύεις τον καπιταλισμό με τον καταναλωτισμό:P

Το θέμα δεν είναι όμως το οικονομικό σύστημα αλλά η ελευθερία διακίνησης πληροφοριών στο ιντερνετ. Το σύστημα δεν αλλάζει με εκλογές. Το μόνο κέρδος που μπορεί να υπάρξει μέσα από τέτοιες κινήσεις είναι το να σώσουμε ότι δικαιώματα και ελευθερίες μας έχουν απομείνει.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα θελα να ναι όλα τζάμπα γιατί πχ θα πέθαιναν οι ταινίες.

Αν δεν είχε κέρδος κανείς δεν θα βαζε απο χόμπι κάρα λεφτά για να γυριστεί ταινία επιπέδου Matrix,LOTR και πολλές άλλες,θα βλέπαμε εργάκια.

Αλλά πχ αντί να βγαίνει στον κινηματογράφο θα μπορούσε να βγαίνει για Direct Download ή live streaming HD ανάλυσης σε τιμή ας πούμε 3 ευρώ και θα έπεφτε με τον καιρό(7 έχει στον κινηματογράφο και βγάζει και το σινεμα +περισσότερα έξοδα,άρα 3 ευρώ χονδρικά μου φαίνεται λογική τιμή).

Θα τα δινα με τα πόδια όχι μόνο με τα χέρια...

Αλλά τώρα θα βγει πρωωωωωτα στους κινηματογράφους,μετάααααα σε DVD,μετάααααα στα συνδρομητικά,μετααααααα στην tv,δηλαδή αν δεν θέλω να πάω κινηματογράφο ή δεν θέλω ανάλυση DVD θα πρέπει να περιμένω κανα χρόνο;

Για ποιο λόγο;Για να φάνε όλοι οι κατακαημένοι και μετά να μου δοθεί δικαίωμα να τη δω σπίτι μου;

Είπαμε κάποια επαγγέλματα-επιχειρήσεις έχουν πεθάνει,όταν το καταλάβουν θα ναι καλύτερα

Δημοσ.

Σε ξένα φορά, μας δουλεύουν οι ρεπουμπλικάνοι, γιατί τσατιζόμασταν, όταν μας έλεγαν ότι η εε είναι η διαιώνιση της εσσδ.

Κατά πρώτον, κομμουνισμός, σφυροδρέπανο και αριστερά γενικότερα, δεν συνάδουν με έννοιες όπως ελευθερία κλπ. Ατυχη και άστοχη η οποια σύγκριση.

Το να λέει κάποιος, πως η βιρτζιν βγάζει ένα κάρο λεφτά, ενώ εγώ είμαι μπατίρης ισοδυναμεί με το γιατί εγώ να μην ξέρω την μπάλα που ξέρει ο μέσι. Επίσης, εκτός από τη βιρτζιν λεφτά βγάζει η intel, η amd, η nvidia, η kingston , η wd, η realtek. Εκεί δε σας πειράζει, που βγάζουν λεφτά, όταν τους τα ακουμπάμε? Επίσης, τα λεφτά δεν πάνε μόνο σε ένα πρόσωπο, πάνε και στους εργαζόμενους. Θα μου πεις, εσύ τι είσαι, αγγελούδι. Οχι, αλλά ένα μονοθεματικό κόμμα, που ασχολείται μονο με ένα θέμα και ειδικά με παρανομίες, δεν είναι άξιο λόγου. Ειναι σα να γίνει κόμμα κλεφτών και λωποδυτών, με σήμα τους μουργόλυκους. Αφήστε, που είναι και ντροπιαστικό προς τους πειρατές. Οι πειρατές, δεν τα καναν πλακάκια με το βασιλικό αγγλικό ναυτικό (aka ευρωβουλή)

Δημοσ.

Το σύστημα δεν πέφτει απ' έξω, πέφτει από μέσα. Έγινε στην Τροία, έγινε στις Θερμοπύλες, θα γίνει και στον καπιταλισμό.

Δημοσ.

Πρωτη φορρα εκπροσωπουντε χρηστες σε κοινοβουλιο απο το δικο τους κομμα η πειρατεια ειναι η αρχη, αυτο το κινημα εχει πορεια ωριμανσης να διανυση οπως οτι σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλες χωρες της ΕΕ η BSA εχει πια να αντιμετωπιση ενα κινημα οι εξελιξεις προβλεπονται ενδιαφερουσες ιδιως για μας τους χρηστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...