Προς το περιεχόμενο

Mini review-Prolimatech Megahelms CPU Cooler

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε αυτο σου ειπα .Αν ειναι ιδια και δεν σε καλυπτει δεν υπαρχει λογος καν να την παρεις οποτε δεν μπαινεις καν στον κοπο να προβληματιστεις για ενδεχομενη αντικατασταση των μνημων.Δεν γεννιεται προβληματισμος δηλαδη.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και για νέα αγορά, δλδ αν δεν είχα aftermarket ψύκτρα δεν θα άξιζε, όχι μόνο επειδή έχω τώρα ψύκτρα :o

Δημοσ.

ε αν δεν ειχες aftermarket ψυκτρα δεν ηταν απαραιτητο να παρεις μονο αυτη.Σου ειπα ειναι θεμα απαιτησεων.Ασε που δεν ξερουμε κιολας τι ψαρια πιανει .Αλλα κα εγω δεν νομιζω για τετοιο θηριο να αξιζει τωρα τοση ταλαιπωρια .Αν θες τοσο πολυ να κλοκαρεις στα 4ghz βαζεις νερο και τελειωσε.

Δημοσ.

ο αερας εχει πεθανει κυριοι....

αφου ετσι και αλλιως το χαμηλοτερο που πετυχαινει κανεις ειναι θερμοκρασια ιση με αυτη του δωματιου δλδ αντ 22-25 βαθμους το χειμωνα και κατι παραπανω τι καλοκαιρι. δεν βλεπω τον λογο να ασχοληθει καποιος πλεον με αεροψυξη σε extreme καταστασεις. απλα δεν θα τον καλυψει

Δημοσ.
ο αερας εχει πεθανει κυριοι....

δε το νομιζω...

υπαρχουν πολυ καλες ψυκτρες αλλα και ακριβες:-)

το να εχεις χαμηλοτερη θερμοκρασια απο αυτη του δωματιου που ακριβως χρησιμευει;

Δημοσ.

παιδια το καλοκαιρι και αερας δεν πανε μαζι, το χειμωνα κατι γινετε...

τωρα με νερο δεν εχω ασχοληθει αλλα θελω να πιστευω οτι πετυχαινεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα..

Δημοσ.

γιατι δεν πανε?βαλε ενα split στο σπιτι 18000btu ,φτιαξε μια καλη θερμοκρασια δωματιου και κανε την δουλεια σου και με τον αερα.Δεν θα εισαι και ασχημα.

Δημοσ.
γιατι δεν πανε?βαλε ενα split στο σπιτι 18000btu ,φτιαξε μια καλη θερμοκρασια δωματιου και κανε την δουλεια σου και με τον αερα.Δεν θα εισαι και ασχημα.

Τι ειναι το split?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...