mchrisober Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Προσφατα και μετα απο o/c πειραματισμο με True Black, και ενω σκεφτομουν να παω σε νερο, ειπα να δωσω και μια ευκαιρια στην Prolimatech Megahelms. Ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα αρκετα καλες κριτικες, σε μερικες μαλιστα ηταν καλυτερη απο την True Black. Ας αρχισω λοιπον και συγχωρεστε με για τυχον ατελειες αφου ειναι η πρωτη μου προσπαθεια για ενα review. Η παραγγελεια εγινε απο το πλαισιο και σε μια μερα ειχα την ψυκτρα στα χερια μου. Σε ενα πολυ βολικο κουτι και καλα τυλιγμενη με ολα τα απαραιτητα εξαρτηματα για την τοποθετηση της ψυκτρας. Παρακατω επισυναπτω εικονες. Τα χαρακτηριστικα της ψυκτρας ειναι τα εξης: Heatsink Dimension (L)130mm X (W)74mmX (H)158.7mm Heatsink Weight 790g Heatpipe Ø 6mm X 6pcs Suggest Fan 120mm X 120mm X25mm Suggest Fan Speed 800~1200rpm Suggest Noise Level (dBA) Below 26dBA Air Flow 57CFM Direction of heatsink Faces the rear exhaust system fan Κατα την τοποθετηση θελει λιγο μαεστρια. Επειδη κουμπωνει σε δυο επιπεδα, δηλ δενει πρωτα με την μητρικη ετσι ωστε να σταθεροποιηθει και μετα παταει πανω η ψυκτρα. Εαν ξεπεραστει αυτο το μικροπροβλημα η ψυκτρα ακουμπαει τελεια πανω στον επεξεργαστη. Η θερμοαγωγιμη αρκετα καλη και απλωνεται ευκολα και ομοιομορφα. Τοποθετηθηκε πανω ανεμηστηρας Noctua και μπορω να πω κουμπωσε πολυ ευκολα. Τελικα συμπερασματα και εντυπωσεις: Μια πολυ καλη ψυκτρα με σχετικα ευκολη τοποθετηση. Για να πω την αληθεια εμεινα αρκετα ευχαριστημενος για αερα. Ειμαι 2-3 βαθμους κατω απο την True Black αλλα πιστευω με μια καλη θερμοαγωγιμη ισως πεσω και λιγο πιο κατω. Αν και ημουν ετοιμος να παω σε νερο, εδωσα αλλη μια ευκαιρια στον αερα και διαπιστωσα τα ιδια, o i7 ζεματαει..... Τωρα που ηρθε καλοκαιρι, ξανασκεφτειται σοβαρα για να πατε σε νερο, μιας και με αερα δεν θα μπορεσετε να πατε μακρυα( ουτε και με νερο θα πατε πιστευω αλλα τεσπα). Κλεινοντας πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη, ισως οχι η ποιο οικονομικη αλλα αξιζει τα λεφτα της. Οτι αποριες υπαρχουν ειμαι διαθεσιμος να τις λυσω, εφ οσον γνωριζω
swiftech Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 μηπως βιαστηκες? κοιτα τι ερχεται Venomous-X πες μας και επιδοσεις παντως να δουμε πως τα παει και σε τι συστημα
caution Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 ...και διαπιστωσα τα ιδια, o i7 ζεματαει... Ακόμα και με d0 και την εξαιρετική Xigmatek Thors Hammer όσο πλησιάζεις τα 4GHz τόσο θυμάσαι τους τιμημένους prescott
WatchYourBack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Υπαρχει ηδη topic για την megahalems φιλε μου...
caution Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 ( Αυτό το σήμα τελικά πάνω στην ψύκτρα είναι των Autobots ; )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Υπαρχει ηδη topic για την megahalems φιλε μου... ναι αλλά αυτό είναι "review"
mchrisober Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 παιδια εκανα μια review, ειναι και η πρωτη μου φορα..... οσο για τις ψυκτρες που ερχονται ή οτιδηποτε καινουργιο μην λετε συνεχεια περιμενε περιμενε..... θα κανω και αλλο review και για νεα πραγματα...
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 εγω παντως θα κανω review για την V12 .:devil:
coreygaylas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 η αεροψυξη εχει φτασει στο ζενιθ της... παρτε ως παραδειγμα την orochi. Οσο αλουμινιο μπορει να χωρεσει μεσα σε ενα κανονικο case... και η ultra extreme, και η Megahalems, και η Mugen... ΔΕΝ παει παραπανω , το πολυ πολυ 2-3 βαθμους κερδος... ειδαμε και τη V10, που ειναι οτι πιο τερας υπαρχει και εχει και TEC... η V8 καλυτερη ειναι για αυτο οσοι εχετε ηδη μια απ αυτες δεν αξιζει για τπτ αλλο... πρεπει να εφευρεσουν ενα νεο κραμα μεταλλου
mchrisober Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 φιλε μου coreygaylas συμφωνω απολυτα μαζι σου, μικροδιαδορες θα βρεις απο τις ψυκτρες που ανεφερες. Παντως καλοκαιρι και αερας δεν πανε σιγουρα μαζι και νομιζω για σοβαρο o/c ειδικα για ι7 πρεπει να πας σε νερο και παλι θες να ριξεις αρκετα λεφτα για να κλοκαρεις σε καλα επιπεδα.
Tenshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 η αεροψυξη εχει φτασει στο ζενιθ της...παρτε ως παραδειγμα την orochi. Οσο αλουμινιο μπορει να χωρεσει μεσα σε ενα κανονικο case... Θίνκ αγκέν Scythe Godhand
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 κάποιος να πει στην Scythe να κάνει λίγο κράτει...
Tenshi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Τι λές φίλος; Το κενό μεταξύ vga-cpu cooler το βλέπεις;Δέν θα υπάρχει στο επόμενο revision της Godhand!
swiftech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Που τα βρισκεις ρε Tenshi.. ειναι ωραια oμως η godhand
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 η αεροψυξη εχει φτασει στο ζενιθ της...παρτε ως παραδειγμα την orochi. Οσο αλουμινιο μπορει να χωρεσει μεσα σε ενα κανονικο case... και η ultra extreme, και η Megahalems, και η Mugen... ΔΕΝ παει παραπανω , το πολυ πολυ 2-3 βαθμους κερδος... ειδαμε και τη V10, που ειναι οτι πιο τερας υπαρχει και εχει και TEC... η V8 καλυτερη ειναι για αυτο οσοι εχετε ηδη μια απ αυτες δεν αξιζει για τπτ αλλο... πρεπει να εφευρεσουν ενα νεο κραμα μεταλλου Καλα ιδιες δεν ειναι ...το tec ενεργοποιειται απο καποια θερμοκρασια και πανω δυστυχως .Για αυτο το λογο σε Normal επιπεδα θερμοκρασιων δεν βλεπεις διαφορες αναμεσα σε v8 και σε v10 .H v10 θεωρητικα ειναι για να παιξεις στα 3,8 με 4 ghz με αερα οπου εχω διαβασει για θερμοκρασιες εως και 60 βαθμους.Το εχω ξαναγραψει .Τωρα αν ειναι αληθεια δεν μπορω να πω γιατι δεν την εχω εγω.Αλλα τοσα reviews και να ειναι ψεμματα ολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.