Προς το περιεχόμενο

Παραλαβη αποσκευων στο Ελ.Βενιζελος

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρισα πριν λιγο απο ενα μινι ταξιδι στο Ρεθυμνο και διαπιστωσα για μια κομα φορα το μπαχαλο που υπαρχει στην παραλαβη αποσκευων...Ερχοντε πανω σε μια λουριδα κυλιομενη και οποιος θελει παιρνει οτι θελει με πολυ μικρη πιθανοτητα να τον δει ο νομιμος ιδιοκτητης αν καταλαθος ή επι τουτου παρει αλλη αποσκευη.Το θεωρω εντελως απαραδεκτο....Αν χαθει μια αποσκευη για τετοιο λογο τι αποζημειωση δικαιουτε ο ιδιοκτητης της ?

Δημοσ.

Συμφωνώ με την παρατήρησή σου αλλά σε όσα αεροδρόμια στην Ευρώπη έχω πάει το ίδιο γίνεται.. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μεγάλη προσοχή μέχρι να πάρουμε τις αποσκευές στα χέρια μας.

Δημοσ.

Μπορείς να πιάνεις σειρά δίπλα ακριβώς από το σημείο εξόδου της κυλιόμενης λωρίδας, έτσι ώσετ να τσιμπάς τη βαλίτα σου αμέσως μόλις σκάσει μύτη...

Δημοσ.
Μπορείς να πιάνεις σειρά δίπλα ακριβώς από το σημείο εξόδου της κυλιόμενης λωρίδας, έτσι ώσετ να τσιμπάς τη βαλίτα σου αμέσως μόλις σκάσει μύτη...

Αυτο ειναι μια λυση αλλα ποιος να προτοκατσει εκει απο 150-200 επιβατες ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ----------

Για να αποφυγω καποια απωλεια πηρα το Laptop σε χειραποσκευη και με εβαλαν και το εβγαλα απο την τσαντα του , ανοιξα το καπακι και το πηραν στα χερια τους και το κοιταγαν γυρω γυρω...Τι μπορεσαν να καταλαβουν μακαρι ναξερα κι εγω και αυτοι.Η κορη μου ρισκαρε με το macbook και στην επιστροφη το εβαλε στην βαλιτσα που πηγε στις αποσκευες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:56 ----------

Μια λυση που δεν ξερω αν ειναι τεχνολογικα εφικτη θα ηταν ισως αφου τα ταμπελακια που τους περνανε εχουν barcode (αν δεν κανω λαθος) αν αυτα στελνοντουσαν στον προορισμο αφιξης και περνιοντουσαν σε ενα σκανερ ευκολα μερικοι υπαλλοιλοι θα μπορουσαν κατα την εξοδο να ελεγξουν ποιος και τι πηρε.

Δημοσ.
Αυτο ειναι μια λυση αλλα ποιος να προτοκατσει εκει απο 150-200 επιβατες ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ----------

Για να αποφυγω καποια απωλεια πηρα το Laptop σε χειραποσκευη και με εβαλαν και το εβγαλα απο την τσαντα του , ανοιξα το καπακι και το πηραν στα χερια τους και το κοιταγαν γυρω γυρω...Τι μπορεσαν να καταλαβουν μακαρι ναξερα κι εγω και αυτοι.Η κορη μου ρισκαρε με το macbook και στην επιστροφη το εβαλε στην βαλιτσα που πηγε στις αποσκευες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:56 ----------

Μια λυση που δεν ξερω αν ειναι τεχνολογικα εφικτη θα ηταν ισως αφου τα ταμπελακια που τους περνανε εχουν barcode (αν δεν κανω λαθος) αν αυτα στελνοντουσαν στον προορισμο αφιξης και περνιοντουσαν σε ενα σκανερ ευκολα μερικοι υπαλλοιλοι θα μπορουσαν κατα την εξοδο να ελεγξουν ποιος και τι πηρε.

Ψάχνουν μπάς και έχεις τίποτα παράνομο μέσα στο drive ή στην υποδοχή μπαταρίας B) :lol:

Δημοσ.
Ψάχνουν μπάς και έχεις τίποτα παράνομο μέσα στο drive ή στην υποδοχή μπαταρίας B) :lol:

αυτα τα τρομερα εμπειρα χερια και ματια που βλεπουν μεχρι και κατω απο το πλαστικο:lol::lol::lol:

Δημοσ.

ΧαΧαΧα κάπως έτσι. Εχω δεί να ξηλώνουν και drive γιατί κάτι είδε το x-ray. Ελεος δηλαδή.

Δημοσ.

Οπως και να έχει μην βάζεις ακριβά αντικείμενα μέσα στην βαλίτσα μην τυχόν την χάσεις η την πάρει κανείς και τα κλαίς. Αντε να αποδείξεις μετά οτι είχες μέσα Laptop κλπ κλπ. :confused:

Δημοσ.

Ώπα ρε παιδιά....βάζετε το laptop στην βαλίτσα σας????

Ξέρετε πως τις κοπανάνε τις αποσκευές???

Στο χέρι και να το ανοίγεις να το δείξεις να το ελέγξουν με τα xray μάτια τους...... :P

Δημοσ.
Ώπα ρε παιδιά....βάζετε το laptop στην βαλίτσα σας????

Ξέρετε πως τις κοπανάνε τις αποσκευές???

Στο χέρι και να το ανοίγεις να το δείξεις να το ελέγξουν με τα xray μάτια τους...... :P

Και προς θεού μην αφήσετε να το πάρουν στα χέρια τους θέλωντας να το δουν από κάτω καθώς θεωρούν ότι η οθόνη περιστασιακά μπορεί να χρησιμεύσει και ως η βάση του laptop...

Δημοσ.

Γελάτε αλλά στην Ιταλια που πρόσφατα πήγα χτύπαγε το σύστημα ανίχνευσης μετάλλων και δε σε σταμάταγαν. Θερμοκάμερες δεν είχαν και υπολογιστή σιγά μη τον άνοιγαν. Μέχρι να γίνει καμία στραβή βέβαια. Όλα τα πολύτιμα σε χειραποσκευές και ΟΚ. Όσο για το αν πάει κανείς να κλέψει δε νομίζω να ρισκάρει , αφού όλοι κοιτάζουν στην αρχή του ιμάντα και βλέπουν το αντικείμενό τους μέχρι να φτάσει μπροστά τους.

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια αυτο δε συμβαινει μονο στο Βενιζελο αλλα σε ολα τα αεροδρομια του κοσμου. Οσο για τις υπηρεσιες ασφαλειας εχω δει πολυ πιο κωμικοτραγικα πραγματα σε Αγγλια και Αμερικη

Δημοσ.

Γυρισα πριν λιγο απο ενα μινι ταξιδι στο Ρεθυμνο και διαπιστωσα για μια κομα φορα το μπαχαλο που υπαρχει στην παραλαβη αποσκευων...Ερχοντε πανω σε μια λουριδα κυλιομενη και οποιος θελει παιρνει οτι θελει με πολυ μικρη πιθανοτητα να τον δει ο νομιμος ιδιοκτητης αν καταλαθος ή επι τουτου παρει αλλη αποσκευη.Το θεωρω εντελως απαραδεκτο....Αν χαθει μια αποσκευη για τετοιο λογο τι αποζημειωση δικαιουτε ο ιδιοκτητης της ?

Ρε συ Γιάννη, σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου έτσι γίνεται η παραλαβή αποσκευών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...