Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με macOs

gwgwsk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eκει που ειμαι στο νετ πεφτει μια μαυρη οθονη και πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη.επισης υπολειτουργει και ο μοζιλα αφου δεν κρατα ουτε ιστορικο ουτε παει σε προηγουμενη σελιδα.πλιζ βοηθηστε με να λυσω το προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σε βοηθήσουμε, αλλά βοήθησε και εσύ εμάς δίνοντας μας κάποια παραπάνω πληροφορία όπως, πιο Mac έχεις, τι έκδοση λειτουργικού χρησιμοποιείς.

δοκίμασε cmd + alt + esc και κανε force quit το firefox, και κάνα relaunch finder, δεν μου φαίνεται για πρόβλημα του os μάλλον του firefox... δώσε και λίγες πληροφορίες όμως να ξέρουμε για τι μιλάμε

παιδια ειμαι στο νετ και ξαφνικα βγαινει απο το μοζιλα βγαζοντας ενα εικονιδιο για λαθος στο ντοκ.επειτα αρχιζει να παεφτει ενα μαυρο πεπλο στην οθονη και δεν πατιεται κανενα κουμπι και πρεπει να πατησω το κουμπι απο πισω για να το κλεισω.ευχαριστω εκ των προτερων

[offtopic] Έλεος, όμως ;) [offtopic τέλος]

Βάλε το DVD εγκατάστασης του Mac OS Leopard ή όποιας έκδοσης έχεις τέλος πάντων. Κάνε ένα Restart [όπως προκύψει] και κράτα πατημένο το alt πριν πατήσεις το Power button. Όταν ανοίξει, θα σου δώσει επιλογή να κάνεις boot από το δίσκο ή το DVD.

Επίλεξε το DVD και δώσε τη γλώσσα που θέλεις [English προφανώς]. Λογικά θα ανοίξει το Installer. Δίπλα στο μηλαράκι πάτα το κουμπάκι να κάνεις Quit. Μετά πήγαινε πιο δεξιά στις επιλογές και μπες στο menu "Applications" ή "Tools" [δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει...]

Μετά διάλεξε το Disk Utility και κάνε ένα απλό Repair Permissions στον δίσκο σου που είναι ήδη εγκατεστημένο το Mac OS σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...