Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Ήχου σε Amilo Xa1526

`ge0rge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου 3 χρόνια ενός Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 το οποίο τρέχει σε λειτουργικό Windows Xp Professional Sp3.

Το λαπτοπάκι πάει σφαίρα και δεν έχω κανένα παράπονο. Μόνο που ξαφνικά σταμάτησε να βγάζει ήχο από τα ηχεία ενώ ούτε και οι εξόδοι που έχει λειτουργούν με ότι και να το συνδέσω (headphones, speakers).

Στο Device Manager το Realtek High Definition αναγνωρίζεται κανονικά, χωρίς θαυμαστικά η ερωτηματικά. Έχω κανει update αυτού του driver μήπως και γίνει κάτι αλλά τίποτα. Έχω κοιτάξει τα volumes όλα, έχω ξανατσεκάρει το "Use audio features for this devices" απο τα properties του driver κι επίσης έκανα reset τα BIOS μήπως και μου διαφεύγει κάτι απο κεί.

Τίποτα όμως. Το μηχάνημα είναι πιο σιωπηλό απο ποτέ. Οι ταπεινές μου γνώσεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω, ενώ μια μικρή έρευνα στο νετ που έκανα δεν απόδωσε.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει/προτείνει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ναι έχεις ένα point. Απλώς μου φάνηκε περιέργο να την βρίσκει το μηχάνημα κανονικά και παρ'όλα αυτα να μην παίζει.

Δημοσ.

το οτι ο υπολογιστης εντοπιζει την καρτα ηχου δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει και προβλημα...

παρε μια καινουρια καρτα, δεν νομιζω οτι ειναι ακριβες.

θα κερδισεις και σε ποιοτητα...;)

Δημοσ.

λοιπον στο xa 1526 η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη οποτε αν υπαρχει προβλημα πας πλεον για εξωτερικη απο εκει και περα αν εχεις βαλε εναν αλλο δισκο και περασε win καποιες φορες ειναι θεμα win που δεν εχει ηχο κατεβασε απο το site τις fujitsu τα difs ειναι το επισημο διαγνωστικο κατεβασε την εκδοση που ειναι για boot cd και τρεξτο εχει τεστ για την καρτα ηχου οπως και το pc check επισης ελπιζω να σε βοηθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...