Panahs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Το Sony Ericsson k550i μου την έχει ακούσει. Κλείνει μόνο του και πολλές φορές δεν απαντάει σε κλήσεις. Έχει όμως ένα καλό. Η μπαταρία του κρατάει τουλάχιστον 4 μέρες. Και έχω συνηθίσει με αυτή. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι με αντίστοιχα καλή μπαταρία μέχρι 200 ευρώ?
nick#18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Φιλε Panahs καλησπερα.... ολα τα καινουργια κινητα εχουν καλες μπαταριες και το καθε ποτε τελειονει εξαρτατε απο τη χρηση του. εσυ θες ενα απλο τηλεφωνακ με mp3/bt/φωτογραφικη σωστα? μεχρι 200ευρω ειναι καλα?
adi32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ολα εκτος απο αυτα που ειναι πολυ λεπτα που θελουν μερα παρα μερα φορτιση Θα σου προτεινα το LG KC550 που στην τιμη και τα χαρακτηριστικα δε νομιζω να εχει αντιπαλο
Panahs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Φιλε Panahs καλησπερα.... ολα τα καινουργια κινητα εχουν καλες μπαταριες και το καθε ποτε τελειονει εξαρτατε απο τη χρηση του. εσυ θες ενα απλο τηλεφωνακ με mp3/bt/φωτογραφικη σωστα? μεχρι 200ευρω ειναι καλα? Φίλε nick, ακριβώς αυτό λέω . Απλά δεν συγκεκριμενοποιώ περισσότερο για να μου προτείνετε μέχρι αυτή την τιμή ότι ξέρετε και έπειτα να δω εγώ αν μου κάνει. Όσο για αυτό με το ότι έχουν όλα τα καινούρια καλή μπαταρία, είσαι σίγουρος? Γιατί εγώ διατηρώ τις αμφιβολίες μου. Ολα εκτος απο αυτα που ειναι πολυ λεπτα που θελουν μερα παρα μερα φορτιση Θα σου προτεινα το LG KC550 που στην τιμη και τα χαρακτηριστικα δε νομιζω να εχει αντιπαλο Αυτό όντως για την τιμή του φαίνεται εξαιρετικό κινητό! Διαμαντάκι. Γνωρίζεις αν έχει και καλή αυτονομία? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ---------- Καλό και με δυνατή μπαταρία φαίνεται και αυτό εδώ: NOKIA 6303 Το γνωρίζει κανείς να μας πει?
Mountzouris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=84B92C9F60E7934DB121B51827011ED0&pa=E31739C8E2D2C24FBCBB8C5413B54B52
adi32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Αυτό όντως για την τιμή του φαίνεται εξαιρετικό κινητό! Διαμαντάκι. Γνωρίζεις αν έχει και καλή αυτονομία? εγω 2 φορες τη βδομαδα το φορτιζω με μικρη χρηση ομως αλλα βγαζει αρισυες φωτο και βιντεο και μαλιστα παρα παρα πολλες χωρις προβλημα μπαταριας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.