antreas01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Παιδεια γεια σας!!!ειμαι νεος στο site και γενικα στα computer!λοιπον εδω τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας...ενδιαφερομαι να μαθω το πως θα μπορουσα να πεταξω/''kick'' εναν Η/Υ απο την ιδια συνδεση internet,με λιγα λογια να τον πεταξω απο το ιντερνετ.Μου ειπαν κατι μεσω DOS/γραμμη εντολων δλδ (ping -1 IP)αλλα δεν τα κατεφερα...εδω λοιπον 8α ηταν ευχαριστω να με βοηθουσατε.το email μου ειναι [email protected] καθε βοηθεια δεκτη!!!ευχαριστω!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς τον ίδιο τον εαυτό σου, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.