LsPhotography Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα, Πρίν λιγο τελείωσα το home page του site που θέλω να φθιάξω. Ξέρω πως γίνετε απο το photoshop να κάνεις slice τα κομμάτια της εικόνας και να τα σύνδυασεις με κόδικα html και άλλα. Το προβλήμα ειναι πως δέν γνωρίζω καμιά γλώσσα προγραμματισμου web.. Μήπως γίνετε κανείς να μου δείξει πως να το κανω σε κανονικό website; Πρόκειτε για ενα φωτογραφίκο site, Επίσης , δειτε spoiler About me: Photography: Σε αυτήν κάθε thumbnail θα αντιπροσωπεύει ένα διάφορετικό album Ευχαριστώ!!
Seldimi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Συνήθως κόβεις τα κομάτια και τα κάνεις με divs ή table... τώρα δεν ξέρω αν το Photoshop (σίγουρα θα έχει) export που βγάζει την html με έτοιμα τα tables κτλ...
LsPhotography Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Συνήθως κόβεις τα κομάτια και τα κάνεις με divs ή table... τώρα δεν ξέρω αν το Photoshop (σίγουρα θα έχει) export που βγάζει την html με έτοιμα τα tables κτλ... Δέν το βρίσκω πάντος.
liapinio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δες αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2738915#Inspiration σ αυτο το tutorial http://net.tutsplus.com/tutorials/site-builds/from-psd-to-html-building-a-set-of-website-designs-step-by-step/ εξηγεί ακριβως πως απο Psd αρχειο κατασκευαζουμε ενα site
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Βαλε καποιο dreamweaver. Σημασια εχει να εχεις ιδεες να σχεδιάζεις. Τα αλλα που ζητάς τωρα μαθαινονται (ισως εκνευριστείς απο τα Bugs)
LsPhotography Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 α , ωραία! Βρήκα ένα tutorial σε video Ευχαριστώ για την βοήθεια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:40 ---------- Τελικά έχω ένα προβλημα, επείδη όλα αυτά τα tutorials είναι με συγκεκριμένα designs καί όχι το δικό μου, το κάθε διαφορετικό design δέν θέλει διάφορετικό slicing ; Πού ξέρω εγώ πού να κάνω slice ; Έχω μπερδευτεί λίγο..
snik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κοιτα με μια προχειρη ματια το template σου θελει 4 slices. 1ο) Στο logo 2ο) Στο navigation 3ο) Για main content 4ο) Στο footer Γενικα δεν ειναι δυσκολο template για να γινει λειτουργικο website.
LsPhotography Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Το ξέρω πως ζητάω πολλά αλλα μηπώς γίνετε να μού το κάνει κάποιος ; Πιστεύω πώς εάν το κάνει κάποιος πού ξέρει δέν θα τού πάρει πάνω από 30 λεπτά!! Μπορώ να τού δώσω όλα τά .PSD αρχεία.
Dj Jacob Z Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το ξέρω πως ζητάω πολλά αλλα μηπώς γίνετε να μού το κάνει κάποιος ;Πιστεύω πώς εάν το κάνει κάποιος πού ξέρει δέν θα τού πάρει πάνω από 30 λεπτά!! Μπορώ να τού δώσω όλα τά .PSD αρχεία. Καλύτερα να μάθεις να το κάνεις μόνος σου.Γιατί αν βαριέσαι εσύ Α ο "κάποιος"βαριέται 2Α για κάτι δικό σου.Sorry κιόλας,δεν το λέω με κακία,απλά έτσι είναι.Πάντα φιλικά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.