Προς το περιεχόμενο

e-shop Crazy Sundays 7/6/2009

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο το ιπταμενο ξυπνητηρι,λετε να κανει καλη δουλεια;;:rolleyes:

:lol:

Ναι άμα δεν ξυπνάς σου έρχεται στο κεφάλι :-)

Δημοσ.
Ναι άμα δεν ξυπνάς σου έρχεται στο κεφάλι :-)

Αρα...πρεπει να εξασκηθω στο να κοιμαμαι μ'ανοιχτα τα ματια;;:rolleyes::shock:

:P

Δημοσ.

και μετα απο ενα σημειο θα λες "βρε δε γα*****ε που θα το κυνηγαω ολο το πρωι καθε μερα με την τσιμπλα στο ματι...αστο να πεταει να του ανοιξω και την πορτα να βγει εξω να τελειονουμε :P"

Δημοσ.
και μετα απο ενα σημειο θα λες "βρε δε γα*****ε που θα το κυνηγαω ολο το πρωι καθε μερα με την τσιμπλα στο ματι...αστο να πεταει να του ανοιξω και την πορτα να βγει εξω να τελειονουμε :P"

χαχαχαχ:lol:

Μπα...θα το ρυθμιζω οταν εχουμε επισκεψεις,ωστε να αδειαζει το δωματιο απο τα "παρασιτα",ετσι ωστε να μπορω να καθομαι στο Pc με την υσηχια μου...:devil::devil::devil:

Δημοσ.
χαχαχαχ:lol:

Μπα...θα το ρυθμιζω οταν εχουμε επισκεψεις,ωστε να αδειαζει το δωματιο απο τα "παρασιτα",ετσι ωστε να μπορω να καθομαι στο Pc με την υσηχια μου...:devil::devil::devil:

μη μου βαζεις ιδεες:devil:

Δημοσ.

Μονο ο ελικας πεταει, το ξυπνητηρι μενει διπλα απο το κεφαλι σου και συνεχιζει να βαραει μεχρι να βρεις τον ελικα και τον βαλεις πισω στη θεση του!

Δημοσ.

ναι το ξερω...για τον εληκα μιλαω...που να τον κυνηγας στις 6 το πρωι? που να εχεις και γυναικα/παιδια θα τους ξυπνας ολους:P Αφου βαραει κιολας του σκας και μια απο το μπαλκονι και λες και ενα σορρυ σε αυτον που το εφαγε στο κεφαλι...

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μπορεις και να το αφηνει να χτυπαει ολη την ωρα. :-(

Κι ετσι θα ξυπνησεις για να πιασεις τον ελικα . :P

Σιγουρος τροπος για να ξυπνας:P

Δημοσ.

Ωραίο το MOTO EM325 και βλέπω πως διαθέτει όλα τα βασικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν τραβάει βίντεο.Άλλα sites το εμφανίζουν να τραβάει και άλλα όχι. :rolleyes: Το έχει κανείς να μου πει τι ισχύει? :-)

Δημοσ.

Exo την FS-3 που εχει την ιδια engine VENUS iv, πολυ καλη η FX σειρα , υπαρχει & η FS-4 στα 99ε σε SATURN H' mmarkt δε 8υμαμαι σε ποιο απ τα 2(& ειναι & μαυρη).

Leica φακοι...

άψογη η Lumix, και εγώ την είχα αγοράσει ενα 250ρι απο eshop :(
Δημοσ.
Μονο ο ελικας πεταει, το ξυπνητηρι μενει διπλα απο το κεφαλι σου και συνεχιζει να βαραει μεχρι να βρεις τον ελικα και τον βαλεις πισω στη θεση του!

Αμα δε σταματαει αλλιως θα πεταξει και το ξυπνητηρι μετα :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...