Προς το περιεχόμενο

τι cpu k mobo??

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ετοιμαζομαι για αναβαθμιση για το πισι της κοπελιας μου,το οποιο ως τωρα αποτελειται απο Celeron 2,4, 1,5GB ddr1 ram κτλ κτλ

Χρηση: οffice, μικρα παιχνιδακια, surfing στο ιντερνετ,καμια ταινια σε DVD (standard definition) και καμια μουσικουλα.

Oποτε θελω επεξεργαστη, μητρικη και μνημες. Θα προτιμουσα μια μητρικη με ενσωματωμενη μια καλουτσικη καρτα γραφικων και μια μετρια καρτα ηχου. Και τελοις εναν επεξεργαστη διπυρηνο κατα προτιμηση να τρεχει τα παραπανω ανετα και με το παραπανω.

προτασεις;

Δημοσ.
Δημοσ.

Γιατί Intel; εχεις καμιά ψευδαίσθηση οτι προσφέρει περισσότερα στα λεφτά η οτι κατασκευάζεται με προδιαγραφές εξωγήινης τεχνολογίας;

Ορίστε ένα set με ισχυρή onboard κάρτα γραφικών, Dualcore επεξεργαστή και 2GB RAM. Πληρεί και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σου και ταυτόχρονα είναι η μέρα με την νύχτα σε σύγκριση με τον υπολογιστή που αντικαθιστάς.

Να σημειωθεί οτι αυτός εδώ ο "φτηνός" Dualcore της AMD είναι κατά πολύ ανώτερος και ποιο γρήγορος απο κάτι Pentium 4 στα 3.5GHZ.

120t4eu.png

Δημοσ.

Θελω ΙΝΤΕΛ γιατι απλουστατα εχω κι αλλους υπολογιστες με ΙΝΤΕΛ και θελω να κανω ανα περιοδους προσθαφαιρεσεις hardware μεταξυ αυτων.

Περιμενω προτασεις για ΙΝΤΕΛ λοιπον. ευχαριστω

Δημοσ.

Τοτε επρεπε να μπεις απευθειας στο θεμα κ οχι να αφησεις τα παιδια να ψαχνουν οτι φθηνοτερο και αξιοπιστο γινεται,δηλαδη προς AMD μερια.

M/B

Ram

CPU

και ειμαστε εντος τιμης.:-)

Δημοσ.

λοιπον εγω λεω αφου θες Intel: CPU RAM MOBO και αν θες και γραφικων δες ΕΔΩ

Χωρις γραφικων ειναι στα 204,47ευρω και με γραφικων στα 269,36

Πηστευω πως υπερκαλυπτουν αυτα που θελει....

*ram μπορεις να βαλεις και 2 gb γιατι και παλι πολλα μου φαινονται τα 4 που εβαλα για τετοια χρηση...

Edit: τι σου κανει ενα γαλακτομπουρεκο...σε κανει να γραφεις ενα post 5 λεπτα:P

Δημοσ.

ΦΙλε UpToDate σκεφτομουνα ακριβως αυτα πουτ προτεινες και εσυ.

σας ευχαριστω παιδια και σορυ αν σας ταλαιπωρησα:-p

Δημοσ.
ΦΙλε UpToDate σκεφτομουνα ακριβως αυτα πουτ προτεινες και εσυ.

σας ευχαριστω παιδια και σορυ αν σας ταλαιπωρησα:-p

..........:P^^

Δημοσ.

Παιδες κατι τελευταιο...

να του βαζα και κανα καινουργιο τροφοδοτικο;

μη μου προτεινετε κανα φοβερο και τρομερο. κατι απο αξιοπιστη εταιρια,οσο το δυνατον αθρορυβο και φυσικα να ταιριαζει στο παραπανω πισι,δενεχει και πολλα πραματα πανω, μια μητρικη,επεξεργαστη,ραμ και ενα dvd rom

Δημοσ.
Τοτε επρεπε να μπεις απευθειας στο θεμα κ οχι να αφησεις τα παιδια να ψαχνουν οτι φθηνοτερο και αξιοπιστο γινεται,δηλαδη προς AMD μερια.

M/B

Ram

CPU

και ειμαστε εντος τιμης.:-)

μονο που ο επεξεργαστης ειναι tray θα χρηαστη και ψυχτρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...