vaggelis30 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 παιδια ελεοσ ...δεν αντεχω αλλο ... θελω τα φωτα σασ το προβλημα: SONY VAIO VGN-21E/W με μνημεσ 2χ512 στα 533 μολισ του αλλαξα τις μνημες σε δυο Kingston 1G η μια αλλα στα 633.απ οτι μου παν ειναι συμβατες και το λαπτοπ τισ αναγνωρισε αμεσως.εκ τοτε ομως μου βγαζει οτι λειπει το rundll32.exe και βγαζει blue screen και restart. του κανω φορματ απο το recovery τα ιδια .απλα χωρισ μηνυμα οτι λειπει αρχειο. του βαζω τις παλιες μνμεσ και παλι τα ιδια. του κανω φορματ και του περναω δικα μου vista ,,,τιποτα παλι. ΕΛΕΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ
P270 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 τρεξε καποιο διαγνωστικο δεν ξερω αν εχει η sony αν οχι τοτε κατεβασε hirens ειναι boot cd και εχει διαφορα για μνημες και δισκους και αλλα απο αυτα που εχει για δισκο τρεξε to seatools πολυ αξιοπιστο και για μνημες mem test kai gold αν εχεουν κατι ο δισκος η οι μνημες οι και τα slot των μνημων θα το βρεις παντως αν εχει εγγυηση στειλτο σο service
21century Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καλυτερα οταν τοποθετεις μνημηες να προερχονται απο τον ιδιο κατασκευαστη και να εχουν ιδιους χρονισμους για μεγιστη συμβατοτητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.