Προς το περιεχόμενο

PhenomII 720 x3 BE vs 810 x4

FotiGy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση και είμαι ανάμεσα στούς 2 αυτούς επεξεργαστές. Το μηχάνημα προορίζεται για gaming περισσότερο αλλά νορμάλ πράγματα.Η διαφορά στην τιμή τους ειναι 38Ε στο eshop. Επίσης αν μπορείτε να μου προτίνετε και καμία mobo σε λογική τιμή. Θέλω να πειραματιστώ και στο o/c..

Δημοσ.
Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση και είμαι ανάμεσα στούς 2 αυτούς επεξεργαστές. Το μηχάνημα προορίζεται για gaming περισσότερο αλλά νορμάλ πράγματα.Η διαφορά στην τιμή τους ειναι 38Ε στο eshop. Επίσης αν μπορείτε να μου προτίνετε και καμία mobo σε λογική τιμή. Θέλω να πειραματιστώ και στο o/c..

Άμα έχεις λεφτά για τον 810 go for it, ο 720 είναι ελάχιστα κατώτερος, αλλά είναι και πιο φθηνός. !

Για mobo αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.525172 για o/c.

Δημοσ.

Αυτό το πακετάκι με τις ddr3 μου άρεσε και σε λογική τιμή.Αυτά είναι για το δεύτερο μου pc που θα το χρησιμοποιεί περισσότερο ο μικρός μου αδερφός και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά. Η κάρτα γραφικών που θα έχει θα είναι 7800GT. Δλδ προτίνετε asrock vs asus; και με ddr3 θα έχει διαφορά απο ddr2; για τις συγκεκριμενες που μου προτινεις. Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...