firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ψάχνω να βρω ηλεκτρονικές λάμπες οικονομία που να έχουν θερμοκρασία λευκού από 2800~3500 βαθμούς Kelvin. Μόνο από 6000 και πάνω βρίσκω. Ξέρει κανείς κανα κατάστημα που να αναφέρει και την θερμοκρασία λευκού;
wert Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Είχα την εντύπωση ότι το ανέφεραν αυτές οι λάμπες πάνω στο κουτί τους. Ποιές βγάζουν ποιό λευκό φώς; Αυτές από 2800~3500 ή οι άλλες από 6000 και πάνω; Μια φορά αγάρασα τέτοιες απο κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό (όχι S/M ) και με ρώτησαν αμέσως για το τι χρώμα θέλω να έχω το φως και μου έδειξαν διάφορες εκεί που τις δοκιμάσαμε.. Πιστεύω ένα τέτοιο μαγαζί θα σε βοηθούσε.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ψάχνω να βρω ηλεκτρονικές λάμπες οικονομία που να έχουν θερμοκρασία λευκού από 2800~3500 βαθμούς Kelvin. Μόνο από 6000 και πάνω βρίσκω. Ξέρει κανείς κανα κατάστημα που να αναφέρει και την θερμοκρασία λευκού; Αγόρασα στο Mediamarkt τέτοιες, αρκετά φτηνές και επώνυμες...
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Σε μαγαζιά που πήγα έχουν μόνο αυτές που βγάζουν το πολύ λευκό φως (6000 kelvin και πάνω). Ήθελα να βρω κανα site να παραγγείλω ή να να το εκτυπώσω και να πάω να του δείξω τι ακριβώς ψάχνω.
archsatan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ψάχνω να βρω ηλεκτρονικές λάμπες οικονομία που να έχουν θερμοκρασία λευκού από 2800~3500 βαθμούς Kelvin. Μόνο από 6000 και πάνω βρίσκω. Ξέρει κανείς κανα κατάστημα που να αναφέρει και την θερμοκρασία λευκού; Πάνε σε οποιοδήποτε κάπως μεγάλο κατάστημα αν μένεις αθήνα μπορώ να σου προτείνω μερικά, όχι στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς σου, και θα βρείς αυτό που ψάχνεις σε ότι σχήμα και χρώμα θες. Οι warm white χρησιμοποιούνται σε φωτισμούς καταστημάτων πχ γιατί δεν κουράζουν τα μάτια.
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Αγόρασα στο Mediamarkt τέτοιες, αρκετά φτηνές και επώνυμες... Μήπως έχει και αυτές που είναι σε στυλ σαν την παρακάτω (κερί); Βιδωτή Ε14.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 έχει κ τέτοιες αλλά είναι σχεδόν το διπλάσιο πάχος.Θα ψάξεις λάμπες 2800-3200 kelvin.Έχει κ στο ebay αν θες.Να ξέρετε πως οι λάμπες αυτές δεν αγαπούν καθόλου την υγρασία.(Κοινώς δε τις βάζουμε στο μπάνιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.