katcos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Απο 8-13 Ιουνίου στα Carrefour: Verbatim 1TB από 119,00 στα 79,00 ευρώ GPS Vector 410 από 116,00 στα 79,00 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Με 89 περνεις WD Elements 1TB... και με 110 FreeAgent Xtreme με eSata FW κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Με 89 περνεις WD Elements 1TB... και με 110 FreeAgent Xtreme με eSata FW κλπ... σωστά ... απλά είναι 15% ο ένας και 40% (!) ο άλλος που προτείνεις ακριβότερα ... στα 79,00 υπάρχει HD 1 ΤΒ (7200rpm) άλλος ? (ενδιαφέρεται ένας φίλος για αποθήκευση μόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 σωστά ...απλά είναι 15% ο ένας και 40% (!) ο άλλος που προτείνεις ακριβότερα ... στα 79,00 υπάρχει HD 1 ΤΒ (7200rpm) άλλος ? +1 Mια χαρά τα λες. Στα €79 δύσκολα βρίσκεις external στο 1ΤΒ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Με 89 περνεις WD Elements 1TB... Tι το καλυτερο εχει ο WD απο τον Verbatim? (αληθεια, απο εγγυηση ξερουμε τι παιζει?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πάντως αν δεν τα πουλήσουν, τα Carrefour θα βρουν τρόπο και θα κατεβάσουν κι άλλο την τιμή. Μην τσιμπάτε με τη μία, εγώ τα βλέπω στο τέλος να πουλιούνται ένα πενηντάρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Πάντως αν δεν τα πουλήσουν, τα Carrefour θα βρουν τρόπο και θα κατεβάσουν κι άλλο την τιμή. Μην τσιμπάτε με τη μία, εγώ τα βλέπω στο τέλος να πουλιούνται ένα πενηντάρικο. Χθες που πέρασα από το Carrefour της γειτονιάς μου δεν είχε μείνει δίσκος ούτε για δείγμα. GPS είχε αρκετά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αμπελόκηποι ,πριν από μια ώρα υπήρχε ένας (1) ακόμα σκληρός (και 4 gps)... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το gps το έβαλε και το Multirama 79,00: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0379259&catid=010403 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpijk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 σημερα στα carrefour της πυλαιας εγω ειδα 89 ευρω τους verbatim και ειχε ενα καλαθι γεματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 σημερα στα carrefour της πυλαιας εγω ειδα 89 ευρω τους verbatim και ειχε ενα καλαθι γεματο. Νταβατζιλίκι κανονικά ε; +10€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Νταβατζιλίκι κανονικά ε;+10€; Μπα.Όλα τα καρφουρ έχουν ελεύθερη διαπραγμάτευση τιμών,βάσει των αποφάσεων των διευθυντών τους.Και πολλές φορές αν δεν συμφωνούν (οι διευθυντές) με τη διοίκηση,σαμποτάρουν τις διαφημιζόμενες προσφορές του ομίλου τους. Τόχω πάθει.Περίμενα κανα μισάωρο,από πολύ πρωί και έμαθα ότι τα πράγματα πήγαν (και καλά...) στις 17:00 την ίδια μέρα το απόγευμα. Επίσης,για τον ίδιο όμιλο μιλάω,μου έχει τύχει να βρίσκω την ίδια μέρα σε κάποιο κατάστημά τους προσφορά σε προϊόν που δεν υπήρχε σε άλλο.Ούτε δημοσιοποίηση στα MME.Αντ' αυτού είχαν παραπλήσιο.Σοβαρά μιλάω,για τους "Θωμάδες" των λεγομένων μου μπορώ να scanάρω τιμολόγιο. Όπου μας πιάσουν και η μόνη άμυνά μας είναι η πληροφόρηση.Αναμεταξύ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Για τις προσφορες των Carrefour και για την ελειψη θα συμφωνησω και εγω μιας και δουλευα εκει για μισο χρονο περιπου. Ακομα και εγω που ημουν στον διπλα διαδρομο απο τα ηλεκτρονικα πολλες φορες δεν ενημερωνομουν για προσφορες. Ευτυχως που ειχα γνωστους στα γραφεια και στην Reseption και επεφτε συρμα... Κατι ακομα,πολλες φορες στα προιοντα προσφορας μετα απο ενα μικρο χρονικο διαστημα ριχνουν ακομα περισσοτερο την τιμη τους ενδεικτικα Ψηφιακη Φωτογραφικη Samsung S1060 προσφορας στα 89€ μετα απο 2 μερες επεσε στα 50€. Δεν λεω οτι ειναι ο κανονας παιζει και το στοκ που εχουν αλλα να εχουμε τον νου μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant0ine Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Το GPS (Vector 410) το έχει προσφορά σε φυλλάδιο στα 59 ευρώ!!!! Πήγα και το πήρα σήμερα. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, από το απόγευμα θα το περιεργαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.