riak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Γιατι πρακτικα δεν ξερω τροπο ετσι να μπορεις να ξερεις σε πια θεση ειναι το καθε αμαξι. Μας ενδιαφέρουν οι θέσεις μέχρι το 50.Από κει κ μετά ξέρουμε απλώς ότι το όχημα βρίσκεται στα κενά,δε μας αφορά σε ποια θέση.Αν αυτό σε βοηθάει...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το θεμα ειναι οτι πρεπει το συστημα να λεει που βρισκεται το αμαξι η απλα να βλεπει ποσες θεσεις ειναι κενες ακομα;
riak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Αν κατάλαβα καλά,ο υπάλληλος πρέπει να ξέρει που βρίσκεται το αυτοκίνητο,τουλάχιστον για τισ 50 θέσεις.Δεν ξέρω πωσ μπορεί να γίνει αυτό! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:00 ---------- Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια πάντως!!! θα γράψω το πρόγραμμα κ θα δω..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εφοσον δεν θελει καποια κλαση για την τοποθεσία δεν γινεται ευκολα... Εγω θα ειχα μια κλαση γκαραζ μια οχημα και μια θέση. Η θεση θα ειχε ενα αμαξι.Και το γκαράζ θεσεις. Αλλα αφου θελει βεκτορ για αμαξια καντο ετσι
Evgenios1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δεν εχει νοημα να προσδιορισεις τη θεση του αυτοκινητου απο το vector. εξαλλου η θεση μπορει να λεγετε Β2. Συμφωνω με τη κλαση παρκινγ, η οποια θα σου λεει, αυτη η πινακιδα ειναι στη θεση ταδε, θα σου δινει τη πρωτη αδεια θεση και αλλα παραματα που θελεις εσυ.
evabb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Νεα απορία:Όλοι ξέρουμε λίγο-πολύ πως λειτουργούν τα πάρκινγκ.Θα μπορούσατε να μου πείτε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα πόσα κ ποια αντικείμενα είναι καλό να δημιουργηθούν?Έχω σκεφτεί να δημιουργήσω μια κλάση-βάση "όχημα" κ τις παράγωγες της "αυτοκίνητο" κ "δίκυκλο".Ξέρω όμως ότι όσες περισσότερες κλάσεις έχουμε,όσο πιο κοντά είμαστε στην πραγματικότητα,είναι καλύτερα!Επίσης σκέφτηκα να δημιουργήσω μια κλάση "πάρκινγκ" στην οποία θα γίνεται το 'γέμισμα' του πάρκινγκ,αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.Τι έχετε να μου προτείνετε? να σου πω εγω που μας εβαλαν ακριβως αυτη την ασκηση στις εξετασεις:cry::cry: μια κλαση οχημα (με μια μεταβλητη ιντ δινεις τον τυπο του οχηματος πχ δικυκλο φορτηγο αυτοκινητο και οτι αλλο θες) δευτερη κλαση παρκινγκ που δειχνει ποσες θεσεις αδειες και γεματες εχεις και τι ειδουν οχηματα μπορουν να μπουν σε αυτες. εμεις ειχαμε και μια κλαση θεση που ηταν οι θεσεις του παρκινγ. και ολες οι αναλογες fuction του στυλ παρκαρισμα και τετοια αν γινεται αν οχι αν εχει ελευθερη θεση. μιλαμε για πολυ δουλεια ομως.... μας τις δειναν ετοιμες και ζηταγαν να γραξουμε καποιες απο τις function. επισης ειχαμε μια ουρα με οχηματα να περιμενουν και καλα να παρκαριστουν.
riak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!! Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνεται σε ένα vector με την συνάρτηση v.find() να βρω αν υπάρχει κενή θέση στον vector κ σε ποιο σημειο??? Αν ναι,πώς? Μπορείτε επίσης να μου εξηγείσετε την παρακάτω εντολή? >if(s.compare((it)->getArithmoKukloforias())==0)
PGouv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δε νομιζω οτι το βρισκεις ετσι. Απλα κανεις add και μετα ελεγχεις τo πληθος των στοιχείων.Αν ειναι πανω απο 20 σημαινει οτι εχει γεμισει
riak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δε νομιζω οτι το βρισκεις ετσι. Απλα κανεις add και μετα ελεγχεις τo πληθος των στοιχείων.Αν ειναι πανω απο 20 σημαινει οτι εχει γεμισει Ναι,αυτό το ξέρω.Απλά θέλω όταν αφαιρέσω κάποιο στοιχείο, το επόμενο να μπει στην κενή θέση.(π.χ. αν βάζουμε στοιχεία στο βέκτορ κ φτάσουμε στη θέση 5,αν εκείνη τη στιγμή αφαιρέσουμε το στοιχείο της θέσης 3,το επόμενο να μπει στη θέση 3 κ μετά να συνεχίσουμε απο τη 5)
PGouv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ετσι πάει. Δεν υπάρχει κενό. Το 1 2 3 4 5 στο βεκτορ δεν αντιστοιχει αποκλειστικα σε ενα στοιχείο. Δλδ αν σβηστει καποιο αλλαζει η αριθμιση
neraidotati Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 > #include <stdio.h> #include <time.h> void main( ) { char dateStr [9]; char timeStr [9]; _strdate( dateStr); printf( "The current date is %s \n", dateStr); _strtime( timeStr ); printf( "The current time is %s \n", timeStr); } Κάτι τέτοιο ίσως σε βοηθήσει. Γενικά η C έχει date function που σου επιστρέφει την ημερομηνία. Παίρνοντάς την, την εκάστοτε στιγμή, έχεις αυτόματα την ώρα εισόδου/εξόδου. εχω ακριβως την ιδια ασκηση και θελω τν χρονο για την διαφορετικη χρεωση αν ειναι αυτοκιν η μηχανακι και δεν χερω πως θα καλεσω τν χρονο??και στο .h του παρκιν σαν μεταβλητη του χρονου τι θα δηλωσω?ευχαριστω πολυ πολυ αν μπορειτε βοηθηστε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:19 ---------- επισης θελω να ελεγχει την πρωτη κενη θεση πως θα υλοποιηθει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.