sotirisgate7s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 'Εχω ένα laptop toshiba satellite a200-14d με windows vista service pack 1 3gb ram. Σήμερα το πρωί δε μου αναγνώριζε ο υπολογιστής τη κατάλληξη .exe!!Δε μπορώ να ανοίξω τίποτα παρά μόνο κάποια βασικά προγράμματα των windows!Έκανα έλεγχο με panda 2009, προσπάθησα να κανω και επαναφορά συστήματος αλλά δεν έκανε. Χρειάζομαι το laptop οποσδήποτε για αύριο και δε ξέρω τι να κάνω! PLZ Help me!:cry:
slygeo87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Με μια αναζήτηση σου βρήκα αυτό...για ρίξε μια ματιά. 1. Click Start, and then click Run. 2. Type "command.com" , and then press Enter. (A DOS window opens.) 3. Type the following: "cd\" "cd \windows" Press Enter after typing each one. 4. Type copy "regedit.exe regedit.com" and then press Enter. 5. Type "start regedit.com" and then press Enter. 6. Navigate to and select the key: HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command 7. In the right pane, double-click the (Default) value. 8. Delete the current value data, and then type: "%1" %* Tip: Type the characters: quote-percent-one-quote-space-percent-asterisk. 9. Close Regedit utility. Note: If you are using Windows XP and you enable "System Restore" , you need to disable "System Restore" in "Safe Mode" before using the instructions above.
sotirisgate7s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 ευχαριστώ πολυ που έψαξες όμως γινετε να τα κάνεις πιο λιανά γιατί δε καταλαβαίνω τίποτα!
slygeo87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Άνοιξε τον cmd και πληκτρολόγησε αυτά που σου λέει.Μετά άνοιξε το μητρώο με την εντολή regedit, βρες τη παραπάνω διαδρομή και σβήσε αυτό που σου λέει και μετά πάλι πληκτρολόγησε αυτό που σου λέει.Δύσκολο; =ρ
sotirisgate7s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 από ότι κατάλαβα ο cmd είναι η γραμμή εντολών δε μου το ανοίγει!!!Αλλά να σου πω κάτι άλλο που δε το είπα παραπάνω. Χτες πηγε η αδερφή μου να κατεβασει το flash player της adobe και της έλεγε με πιο προγραμμα θέλετε να κανετε την εγκατάσταση. Τα windows είχαν προεπιλεγμένο όμως αυτή(δεν ξέρει και από υπολογιστές ) πήγε και πάτησε μέσω του Adobe Acrobat pro 9 και τώρα όλα τα αρχεία .exe είναι σε μορφη .lnk και πχ αν πατησω σε μια εγκατάστση ή σε μια συντόμευση από ένα πρόγραμμα με πάει στο Acrobat και μου λέει πως δε γίνετε να ανοιχτεί το αρχείο και πως αυτό είναι κατεστραμένο.Προσπαθούσα να βρω μισή μερά τη έπαθε το laptop και τελικά το έμαθα μολις ξύπνησε η αδερφή μου! Τώρα τι πρέπει να κάνω?? και επίσης δε λέει πουθενά άνοιγμα με...
slygeo87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Kατέβασε αυτό και καταχώρησε το στο μητρώο σου.Είναι αρχείο registry.Κάνε και μια επανεκκίνηση και τα ξανά λέμε.
sotirisgate7s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 το κατέβασα το αποσυμπίεσα αλλά δεν έγινε τίποτα, λέει πως η εγγραφή δεδομένων στο μητρώο δεν έγινε με επιτυχία!ρε αυτο είναι για xp εγώ έχω vista.
sotirisgate7s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 είσαι κορυφή αγόρι μου μπράβο!!αλλά υπάρχει και ένα τελευταίο πρόβλημα όλα τα.exe αρχεία είχαν το δικό τους εικονίδιο τώρα έχει μείνει πανω του acrobat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.