malachaskos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 παιδιά για άλλη μία φορά θε χρειαστώ την βοήθεια σας. χρησιμοποιώ vista 64bit και για προστασία το kaspersky Internet security 2009. όταν είναι ανοιχτό δεν "τραβάει με τίποτα o firefox αλλά και γενικά το ίντερνετ. μπορεί να κάνει και 1 λεπτό να μου ανοίξει μία σελίδα στο e bay. όταν το κλείνω πάει σφαίρα.......... τι να κάνω????????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:28 ---------- το τείχος προστασίας των windows και το defender τα έχω κλειστά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:37 ---------- το ίδιο μου κάνει και εάν ξε-επιλέξω όλες τις λειτουργίες του kaspersky....μόνο όταν το κλείνω δουλεύει σωστά!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:38 ---------- δεν ξέρει κανείς??????????????????
alex89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Πρέπει να ρυθμίσεις το firewall στο kaspersky Χρειάζεται λίγο ψάξιμο.
malachaskos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 μπορείς να με βοηθήσεις? αυτό δεν μοθ το κάνει στον explorer....
alex89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δεν έχω δουλέψει τη σουίτα του kaspersky. Πρέπει να έχει κάποια επιλογή όπου ορίζεις ποιες εφαρμογές να τις αφήνει να ανοίξουν όπως π.χ. τον firefox.
malachaskos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δεν έχω δουλέψει τη σουίτα του kaspersky. Πρέπει να έχει κάποια επιλογή όπου ορίζεις ποιες εφαρμογές να τις αφήνει να ανοίξουν όπως π.χ. τον firefox. το κοίταξα.... του δίνει φουλ πρόσβαση....
alex89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εδώ έχει κάποιες οδηγίες: http://support.mozilla.com/el/kb/Configuring+Kaspersky+internet+Security
malachaskos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 δεν μπορώ να το βρω είναι εντελώς διαφορετικό... σε ευχαριστώ πάντως!
malachaskos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Χρειάζονται ψάξιμο αυτές οι σουίτες.... είναι λογικό να του κλείνω όλες τις επιλογές και να συνεχίζει να μην με αφήνει να ανοίγω γρήγορα σελίδες? και να πρέπει να το απενεργοποιήσω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:58 ---------- βρήκα την λύση!!!! έβαλα το avast free............ ad-awere και πάει σφαίρα!!!!! ευχαριστώ!
geldwer1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κοίταξε μήπως κ έχουν μείνει υπολέιμματα απο κάποιο παλιό antivirus που χρησιμοποιούσες κ τρέχει απο "πίσω". Μού έχει τύχη τέτοια περίπτωση κ αυτό ήταν το πρόβλημα. Edit:Δέν πρόσεξα το τελευταίο post.
malachaskos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κοίταξε μήπως κ έχουν μείνει υπολέιμματα απο κάποιο παλιό antivirus που χρησιμοποιούσες κ τρέχει απο "πίσω".Μού έχει τύχη τέτοια περίπτωση κ αυτό ήταν το πρόβλημα. Edit:Δέν πρόσεξα το τελευταίο post. πώς το έλυσες?
geldwer1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Έχεις 2 επιλογές. 1:Βάζεις ξανά το παλιό antivirus και το κάνεις ξανά απεγκατάσταση χρησιμοποιώντας ειδικό software (revo unistaller)που δέν αφήνει υπολείματα. 2:Απο την εκτέλεση πληκτρολογείς msconfig και απο τις καρτέλες "εκκίνηση" και "υπηρεσίες" ξε-τσεκάρεις ότι φορτώνει απο το παλιό σου antivirus. Ο δευτερος τρόπος είναι πιο γρήγορος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.