Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κατα το Boot From CD στην εγκατάσταση Windows XP

GabrielConnor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Windows XP SP3, boot-άρωντας από το CD.

Έχω ρυθμίσει από το Bios ως primary boot device το μοναδικό DVD-Rom του συστήματος και έχω κάνει disable τα υπόλοιπά. Όταν φτάνω όμως στο press any key to boot from CD, δεν δέχεται κανένα input από το πληκτρολόγιο μου και μπουτάρει την default εγκατάσταση των XP.

Το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένο με USB αλλά δοκίμασα και με το απλό βύσμα. Σημείωση πως το keyboard δουλεύει μια χαρά, καθώς όταν πατάς DEL κατά το boot μπορώ να μπώ μια χαρά στο BIOS.

Απο Windows δεν μπορώ να ξεκινήσω το setup γιατί έχω πρόσβαση μόνο από guest account χωρις admin rights. Το DVD δουλευει μια χαρά, το έχω δοκιμάσει σε άλλο σύστημα.

Καμιά ιδέα πριν το πετάξω από το μπαλκόνι;

PS Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω recover το password του administrator account?

Δημοσ.
PS Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω recover το password του administrator account?

Hiren's Boot CD. Δεν κάνεις ακριβώς recover αλλά reset.

Επίσης δοκίμασες να μπεις από safe mode σαν administrator? Μερικές φορές δεν έχει κωδικό ο administrator, αλλά ο βασικός χρήστης (το όνομα του οποίο δίνεις κατά την εγκατάσταση των "παραθύρων") των windows (που στην ουσία είναι κι αυτός administrator).

Δημοσ.

Θα έμπαινα με Hiren's αλλά δεν μπορεί να το boot-άρει δυστυχώς. Προσπάθησα να μπω ως administrator ναι, δεν με αφήνει (με κενό password).

Και δεν έχω και ένα flash-άκι να boot-άρω από εκεί ρε γαμώτο...

Δημοσ.

Πανε στο Bios στην επιλογη Intergrated Peripherals

Εκει μεσα κανε enable τις επιλογες USB Keyboard Support & USB Mouse Support (αν 8ες και mouse).

Αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...