sotirisgate7s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΩΝΤΟΣ ΤΟ LAPTOP ΜΟΥ!!!Σας παρακαλω βοηθήστε με !!!!Έχω ένα toshiba laptop satellite a200-14d windows vista δεν κάνει ούτε επαναφορά δεν ανοίγει τίποτα εκτός από μερικά προγράμματα των windows ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ LAPTOP ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!:cry::cry:
Αδμιν Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!?????? Κανε ενα repair με το cd των windows.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Πρώτον, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, τα κεφαλαία σημαίνει ότι ουρλιάζουμε και εδώ δεν μας αρέσουν τα ουρλιαχτά. Δεύτερον, ένα θέμα αρκεί. Εσύ άνοιξες για το ίδιο πρόβλημα τρία (3) διαφορετικά θέματα: ένα εδώ, ένα στο Hardware Γενικά κι ένα στο Software. H σωστή ενότητα είναι εδώ, η ενότητα Windows. Αυτό δεν επιτρέπεται. Μην ανησυχείς, στα διέγραψα τα άλλα δύο. Συμπέρασμα: Ξαναγράψε με χρήση κεφαλαίων ΚΑΙ πεζών χαρακτήρων το μήνυμά σου εδώ και περίμενε να σου απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.