Προς το περιεχόμενο

VW Golf GTI ή Honda Civic Type R?

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδες καποια αποψη για το Golfακι το 1.4 με τα 160 αλογα? Θελει η μητερα μου να αλλαξει αμαξι κ σκεφτηκα να της το προτεινω (για να το παιρνω και γω που κ που).

#απατεωνας 69: Αν μπορεις πες μας περιπου σε τι τιμη σου βγαινει και με τι δωρα!

#all: Αυτο που εχω παρατηρησει σε μερικα αυτοκινητα, πισω διπλα απ την πινακιδα να υπαρχει το ονομα του αντιπροσωπου, τι ειναι? Μπορει καποιος να βαλει στο αμαξι ΣΟΥ, το ονομα τις επιχειρησης του? Ή γινεται κατοπιν συννενοησης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ Chris_85

Πολυ καλο το 160αρι σα συνολο,λιγο πιο μαλακο απο το προηγουμενο.Αυτο λογικα θα αρεσει στη μητερα σου,σε σενα δεν ξερω...Δεν ειναι πολλα τα αλογα για τη mother?Αν οχι,τοτε οκ.Αν ναι,δειτε και το νεο πολο με τον 1.2TSI με τα 105 αλογα.Ειναι λιγο μουντο σχεδιαστικα(προσωπικα δε μου αρεσει) αλλα λεει πολυ ο κινητηρας και εχει το πλεονεκτημα των χαμηλων τελων.

Οι πινακιδες με τα ονοματα ειναι γνωστες λαμογιες των σερβις.Χωρις καμια συνεννοηση βαζουν απο πισω τη φιρμα τους.Συνηθως μπαινει στο πλαισιο της πινακιδας,μερικοι ακομα πιο εξυπνοι "κολλανε" το ονομα πανω στη λαμαρινα(και μετα θελει ψιλοπατεντες για να βγει,ευτυχως δεν αφηνει σημαδια...)

doctorkostis ευχαριστω για την απαντηση..

απλα μοιραζομαι το αυτοκινητο με τη μητερα μου (εχουμε ενα wagonR+ των 95 ιππων 6ετιας) και εχει φτασει η στιγμη να το αλλαξουμε.

Πρωτη σκεψη ηταν το ford fiesta, το ειδαμε, εμφανισιακα μας αρεσε, απλα ειναι ιδιας κατηγοριας με το υπαρχον αμαξι, 95 ιππων και τελικα το απορριψαμε.

Για το πολο που λες, μου ηρθε το καινουριο adac που επιβεβαιωνει τα λεγομενα σου. Δεν μου πολυαρεσει και εμενα εμφανισιακά και αλλο μεγαλο μειον, οτι ειναι σαν αυτοκινητο και αυτο στην κατηγορια του suzuki.

Λοιπον για να χεις μια ξεκαθαρη εικονα, τα αυτοκινητα που μας ενδιαφερουν ειναι:

1) golf 1,4 160hp -- προτιμω 3θυρο (η μητερα μου 5D)

2) audi a3 1,6 cabrio/hatchback

3) tiguan 1.4 150hp

4) (κρυφη ελπιδα) slk 200 183hp - μεταχειρισμενο

Τα αυτοκινητα βγαινουν μεχρι 30κ μαξιμουμ και βεβαια ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας. Αν εχει καποιος καποια αποψη, θα χαρω να με βοηθησει.

Μεταξυ των επιλογων σου,αναμεσα σε 1 και 3 θα επαιζα,αν και δεν ειμαι οπαδος της φαουβε.Το golf θα το προτιμουσα με DSG,ειναι αλλη φαση(βασικα ζαχαρωνω πολυ το facelift Leon 1.8 με DSG) ειναι οτι πρεπει για μεσα στην πολη.Το Tiguan εχει μια "εκδρομικη" δυναμικη,αν και γενικα ξενερωνω με τα SUV,καινε περισσοτερο και εχουν αεροδυναμικη περιπτερου.

Το Α3 αλλαζει πολυ συντομα,ηδη εχει παρουσιαστει το καινουριο και το 1.6 δεν ειναι και οτι πιο γρηγορο.

Το SLK ειναι μονο για βολτες στην παραλιακη κατα τη γνωμη μου,πολυ "ανιωθο" τιμονι(δεν το εχω οδηγησει,αλλα οι περισσοτεροι που το εχουν οδηγησει συμφωνουν με αυτο).Βεβαια ειναι "μουρη" και αν σε ενδιαφερει αυτος ο παραγοντας τοτε παιρνει ποντους σαν επιλογη.Εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο...

(μηπως θα επρεπε ολα αυτα να μπουν σε ενα νεο θρεντ,γιατι ειμαστε λιγο ασχετοι με το αρχικο...)

Λοιπόν παιδιά το αμάξι το έκλεισα.Golf GTI DSG 5θυρο(λογω υποχρεώσεων...λέμε τώρα)με ανάρτηση DCC στα έξτρα και σε λευκό χρώμα.Περιμένω να μου πούνε ακριβή ημερομηνία παραλαβής.

Αψογος!!!Βαλτου και ενα προγραμματακι να παει 260+ και εισαι αρχοντας!Αντε καλοριζικο!

Καταρχάς μπορείς να μου πείς πως μόνο με ένα πρόγραμμα θα πάει απο 160 στα 260 άλογα;Που το είδες αυτό;Και δεύτερον καλοτάξιδο λέμε στα αμάξια κι όχι καλορίζικο (δεν θα θέλαμε ποτέ να είναι καλορίζικο :P )

Καλοτάξιδο από μένα φίλε!

Καταρχάς μπορείς να μου πείς πως μόνο με ένα πρόγραμμα θα πάει απο 160 στα 260 άλογα;Που το είδες αυτό;Και δεύτερον καλοτάξιδο λέμε στα αμάξια κι όχι καλορίζικο (δεν θα θέλαμε ποτέ να είναι καλορίζικο :P )

Καλοτάξιδο από μένα φίλε!

Golf gti δεν πηρε ο φιλος;αυτο ειναι διλιτρο με 210 αλογα μαμα.ετσι με προγραμμα παει 260.καλα χλμ!

Golf gti δεν πηρε ο φιλος;αυτο ειναι διλιτρο με 210 αλογα μαμα.ετσι με προγραμμα παει 260.καλα χλμ!

Έχεις δίκιο φίλε μου.Νόμιζα ότι πήρε το 1.4 που έγραφε πιο πάνω...Συγγνώμη!

Καλορίζικο και από μένα.

Γιατί δε θα θέλαμε το αυτοκίνητό μας να έχει καλό ριζικό(=τύχη) ;

Έχεις δίκιο κι εσύ...Ζαλισμένος θα ήμουν κι έγραφα ότι να ναι...Θα πάω να το κοιτάξω :P

απλα μοιραζομαι το αυτοκινητο με τη μητερα μου (εχουμε ενα wagonR+ των 95 ιππων 6ετιας) και εχει φτασει η στιγμη να το αλλαξουμε.

Γιατί ρε φίλε , τί έχει, το τράκαρες το αμάξι ? 6ετίας είναι , όχι 10ετίας.

Πιο αξιόπιστο πάντως δεν πρόκειται να βγει το VW.

Kαλοτάξιδο

Πρωτη σκεψη ηταν το ford fiesta, το ειδαμε, εμφανισιακα μας αρεσε, απλα ειναι ιδιας κατηγοριας με το υπαρχον αμαξι, 95 ιππων και τελικα το απορριψαμε.

Για το πολο που λες, μου ηρθε το καινουριο adac που επιβεβαιωνει τα λεγομενα σου. Δεν μου πολυαρεσει και εμενα εμφανισιακά και αλλο μεγαλο μειον, οτι ειναι σαν αυτοκινητο και αυτο στην κατηγορια του suzuki.

Λοιπον για να χεις μια ξεκαθαρη εικονα, τα αυτοκινητα που μας ενδιαφερουν ειναι:

1) golf 1,4 160hp -- προτιμω 3θυρο (η μητερα μου 5D)

2) audi a3 1,6 cabrio/hatchback

3) tiguan 1.4 150hp

4) (κρυφη ελπιδα) slk 200 183hp - μεταχειρισμενο

Τα αυτοκινητα βγαινουν μεχρι 30κ μαξιμουμ και βεβαια ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας. Αν εχει καποιος καποια αποψη, θα χαρω να με βοηθησει.

Αν πάτε για Α3 μην σκεφτείτε καν το 1.6.

Μόνο 1.4 TSI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...