4saken Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ειμαι σε διλλημα...Ακούω γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Civic Type-R δαγκωτό από μένα!!!Γιαπωνέζικη αξιοπιστία,ήχος πορωτικός,καλύτερο στήσιμο αυτοκινήτου,10 Χρόνια εγγύηση και σαλονάκι από το μέλλον.Ωραίο και το Golf αλλά πολλά προβλήματα στα ηλεκτρικά,μπλέκεις με τουρμπίνες,2 χρόνια μόνο εγγύηση και δεν είναι HONDA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis855 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 3 χρόνια εγγύηση πια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 αμα σου αρέσουν τα γρήγορα πάρε το golf αλλα άμα θες αμάξι στο οποίο θα κολλήσεις πάνω του πάρε το Honda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Καλά, οι εγγυήσεις δεν είναι και τόσο στάνταρ. Εγώ όταν χρειάστηκε να αλλάξω κρεμαγιέρα στο corsa (6 χρόνια εγγύηση opel), μου είπαν ότι στην κρεμαγιέρα είναι 2 χρόνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 αμα σου αρέσουν τα γρήγορα πάρε το golf αλλα άμα θες αμάξι στο οποίο θα κολλήσεις πάνω του πάρε το Honda. Καμία σχέση γιατί το Type-R είναι πιό γρήγορο. Καλά, οι εγγυήσεις δεν είναι και τόσο στάνταρ. Εγώ όταν χρειάστηκε να αλλάξω κρεμαγιέρα στο corsa (6 χρόνια εγγύηση opel), μου είπαν ότι στην κρεμαγιέρα είναι 2 χρόνια! Αυτά τα κόλπα τα κάνουν μόνο οι Ευρωπαίοι.Τα ίδια κάνει κι η Ford.Στα Γιαπωνέζικα είναι όσα χρόνια λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Στο site της honda Ελλάδος άλλα λέει. Στο καρτελάκι after sales μπορείς να δεις τι καλύπτει η εργοστασιακή εγγύηση και τι η προνομιακή. Η10ετής αναφέρεται στη διάβρωση εξαρτημάτων. Όχι πως είναι λίγα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Civic Type-R δαγκωτό από μένα!!!Γιαπωνέζικη αξιοπιστία,ήχος πορωτικός,καλύτερο στήσιμο αυτοκινήτου,10 Χρόνια εγγύηση και σαλονάκι από το μέλλον.Ωραίο και το Golf αλλά πολλά προβλήματα στα ηλεκτρικά,μπλέκεις με τουρμπίνες,2 χρόνια μόνο εγγύηση και δεν είναι HONDA... Καλύτερο στήσιμο το Civic; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:02 ---------- Καμία σχέση γιατί το Type-R είναι πιό γρήγορο. Αυτά τα κόλπα τα κάνουν μόνο οι Ευρωπαίοι.Τα ίδια κάνει κι η Ford.Στα Γιαπωνέζικα είναι όσα χρόνια λένε. Η εγγύηση δεν είναι εργοστασιακή αλλά Σαρακάκης. Το οποίο λέει από μόνο του πολλά... ΥΓ: Οδηγάω Honda.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Και το Honda του πατέρα μου (έχει 7 χρόνια εγγύηση) και το corolla το δικό μου (6 χρόνια εγγύηση) και το colt του κολλητού μου (7 χρόνια εγγύηση) που ρωτήσαμε στις αντιπροσωπείες μας καλύπτουν τα χρόνια αυτά κανονικότατα. Όσο για το στήσιμο του Type-r ναι είναι καλύτερο.Είναι πιο αγωνιστικά στημένο ενώ το golf είναι περισσότερο "πολιτισμένο". Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω πάντα για τα καινούρια μοντέλα,δεν ξέρω αν ο τόπικ στάρτερ αναφέρεται σε παλαιότερα μεταχειρισμένα μοντέλα (που βέβαια και εκεί το type-r είναι καλύτερο με μεγαλύτερη διαφορά κιόλας). ΥΓ. Εγώ λέω πάντα την γνώμη μου και σίγουρα δεν θα συμφωνήσουν όλοι με αυτή ΥΓ2.Δεν είμαι κάτοχος κανενός απο των 2 αυτοκινήτων που είπε ο φίλος κι οι απόψεις μου είναι απο ψάξιμο και συζητήσεις με φίλους μηχανικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 να υπενθυμησω οτι το type r εχει διαφορετικες αναρτησεις απο το πρωηγουμενο... κ αν μιλας για νεο golf gti 6 τοτε με κλειστα ματια...το civic ειναι ηδη 2 χρονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 http://www.fastestlaps.com/index.php?page_id=compare&car1=_Volkswagen_Golf_GTI_Mk_VI&car2=46040ec30a4d9&excludewet=true Προσωπικά δε θα αγόραζα κανένα από τα 2. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τα οδηγήσεις και να πάρεις αυτό που σου ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Και το Honda του πατέρα μου (έχει 7 χρόνια εγγύηση) και το corolla το δικό μου (6 χρόνια εγγύηση) και το colt του κολλητού μου (7 χρόνια εγγύηση) που ρωτήσαμε στις αντιπροσωπείες μας καλύπτουν τα χρόνια αυτά κανονικότατα.Όσο για το στήσιμο του Type-r ναι είναι καλύτερο.Είναι πιο αγωνιστικά στημένο ενώ το golf είναι περισσότερο "πολιτισμένο". Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω πάντα για τα καινούρια μοντέλα,δεν ξέρω αν ο τόπικ στάρτερ αναφέρεται σε παλαιότερα μεταχειρισμένα μοντέλα (που βέβαια και εκεί το type-r είναι καλύτερο με μεγαλύτερη διαφορά κιόλας). ΥΓ. Εγώ λέω πάντα την γνώμη μου και σίγουρα δεν θα συμφωνήσουν όλοι με αυτή ΥΓ2.Δεν είμαι κάτοχος κανενός απο των 2 αυτοκινήτων που είπε ο φίλος κι οι απόψεις μου είναι απο ψάξιμο και συζητήσεις με φίλους μηχανικούς. Μάλλον έχεις μείνει στο προηγούμενο Civic. Στο καινούργιο άλλαξαν την πίσω ανάρτηση για λόγους κόστους και είναι σαφώς υποβαθμισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εννοειται το Golf, μην το σκεφτεσαι καν.. Και αν μπορεις, ακομα καλυτερο το scirocco gti που αναμενεται συντομα.. Καμια σχεση με civic, γρηγορο αμαξι, αλλα ως εκει (το χει φιλος μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εννοειται το Golf, μην το σκεφτεσαι καν.. Και αν μπορεις, ακομα καλυτερο το scirocco gti που αναμενεται συντομα.. Καμια σχεση με civic, γρηγορο αμαξι, αλλα ως εκει (το χει φιλος μου). Συγγνώμη αλλά το Golf ή το Scirocco τι το παραπάνω έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ξεκινα απο την πορτα, που δεν ζυγιζει 10γραμμαρια οπως του Σιβικ... Βεβαια περι ορεξεως...κολοκυθοπιττα! Εγω αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα με κλειστα τα ματια το golf gti ή το scirocco Σε καμια περιπτωση ομως το ''απλο'' Γκολφ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.