Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Καλημερα παιδες. Εχω εναν canon pixma Ip4300 και αφοτου "μασησε" μια σελιδα μια φορα μετα δε ξαναδουλεψε. παρολο που τα ΧΡ τον δειχνουν "οκ" οταν παω να εκτυπωσω οτιδηποτε μου βγαζει "σφαλμα χειριστη- πατηστε το κουμπι ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ στον εκτυπωτη.Αν το σφαλμα δεν επαλειφεται ακυρωστε την εκτυπωση και σβηστε τον εκτυπωτη και ξαναναφτε τον". Τον εσβησα τον ξαναναψα,τιποτα. Εσβησα drivers τους ξαναεβαλα,τιποτα. Λυσεις;
sapphire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ο εκτυπωτής αυτός, επειδή υποστηρίζει αυτόματη διπλή εκτύπωση, έχει έναν μηχανισμό στο πίσω μέρος του. Σε αυτό το μηχανισμό μάλλον έχει σκαλώσει κάποιο κομμάτι χαρτί. Κοίταξε τον εκτυπωτή στο πίσω μέρος του, εχει ένα μοχλό-διακόπτη για να ανοίξει το πλαστικό και να αφαιρέσεις το σκουπίδι που απέμεινε μέσα... Δοκίμασε να στείλεις εκτύπωση στην πίσω θήκη και όχι στην κασέτα, να δούμε αν εκτυπώνει από εκεί.
Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Οκ σευχαριστω θα το δοκιμασω. Κατι αλλο...πως μπορω να στειλω εκτυπωση στην πισω θηκη;;;;
victz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Λογικα στις επιλογες εκτυπωσης θα εχει και επιλογη απο που θα βγαινει το χαρτι. Η πισω θηκη χρησιμοποιηται οταν θες να εκτυπωσεις πολυ χοντρα χαρτια ή αυτοκολλητα. Το προβλημα παντως ακουγεται περισσοτερο σαν hardware, και οχι τοσο προβλημα driver
sapphire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Πριν κάνεις οποιαδήποτε εκτύπωση, πηγαίνεις στις "Προτιμήσεις εκτύπωσης" ή "Ιδιότητες εκτύπωσης", και στις "κύριες ρυθμίσεις", στην "προέλευση χαρτιού" επιλέγεις πίσω θήκη. Έχω επισυνάψει και φωτό για να το δεις καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.