SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Γειά σας! Ξέρει κανείς με ποιό πρόγραμμα μπορούμε ν'ανοίξουμε ένα αρχείο ISO image; (ελπίζω να το λέω καλά ) Στα προτεινόμενα προγράμματα, μου έχει το Roxio Creator. Το άνοιξα με RC αλλά,δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω στη συνέχεια...(μήπως να το έγραφα σε cd κι έπειτα να το άνοιγα; .../μπα ε;;). Επίσης, πώς ανοίγουμε ένα αρχείο MD5; Help me! ◦○●◦○SweeT_DreamS◦○●◦○
gherudos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Με τα Isobuster,Winzip,Winrar θα κάνεις δουλειά.
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 για το δευτερο παω να δω Ευχαριστώ για το πρώτο! Θα το κατεβάσω αύριο. Όσο για το δεύτερο, αν δεν το βρείς...δεν πειράζει! ◦○●◦○SweeT_DreamS◦○●◦○
Dimitris1948 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 δοκίμασε και αυτό Magic iso για iso για MD5 για λίγο που έψαξα βρήκα αυτό http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/hkSFV.shtml αν θέλεις δοκιμασε το
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Με τα Isobuster,Winzip,Winrar θα κάνεις δουλειά. κάτι μου λέει πως το έχω το winrar... θα το δοκιμάσω...ευχαριστώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:31 ---------- δοκίμασε και αυτό Magic iso για iso για MD5 για λίγο που έψαξα βρήκα αυτό http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/hkSFV.shtml αν θέλεις δοκιμασε το Ευχαριστώ! ◦○●◦○SweeT_DreamS◦○●◦○
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 το power ειναι ποιο ευκολο κατα τι γνώμη μου ερώτηση γιατι μπλεκεσε με κρυπτογραθημένα δεν ξερω αν ειναι καλό αλλα βρήκα αυτό https://olex.openlogic.com/packages/fast-md5
ge0rge007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Λοιπόν... Το iso είναι ένα αρχείο που μπορείς με ένα κατάλληλο πρόγραμμα να το "κάψεις" σε έναν εικονικά cd. Με 2 λόγια μπορείς ότι έχει μέσα το αρχείο να το βλέπεις σαν τα περιεχόμενα ενός cd/dvd . Όλα τα προγράμματα που έιπαν τα παιδιά είναι σωστά εγώ να προσθέσω το Magic Disc που έιναι δωρεάν. Τώρα για το md5...Ουσιαστικά μέσω αυτού του αρχείου θα ελέγξεις εάν αυτό που κατέβασες (iso) είναι σωστό (δεν λέιπουν αρχεία, δεν έχει παραπάνω αρχεία (πχ ιους) ). Ένα απλό πρόγραμμα που είναι και δωρεάν είναι το WinMD5Sum .Όταν κατεβάσεις το πρόγραμμα του κάνεις εγκατάσταση και μετά θα ανοίγει αυτό τα md5.Αν όλα είναι καλά θα πρέπει όταν τρέξεις τα md5 αρχεία να μην σου βγάλει κανένα error.
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Λοιπόν...Το iso είναι ένα αρχείο που μπορείς με ένα κατάλληλο πρόγραμμα να το "κάψεις" σε έναν εικονικά cd. Με 2 λόγια μπορείς ότι έχει μέσα το αρχείο να το βλέπεις σαν τα περιεχόμενα ενός cd/dvd . Όλα τα προγράμματα που έιπαν τα παιδιά είναι σωστά εγώ να προσθέσω το Magic Disc που έιναι δωρεάν. Τώρα για το md5...Ουσιαστικά μέσω αυτού του αρχείου θα ελέγξεις εάν αυτό που κατέβασες (iso) είναι σωστό (δεν λέιπουν αρχεία, δεν έχει παραπάνω αρχεία (πχ ιους) ). Ένα απλό πρόγραμμα που είναι και δωρεάν είναι το WinMD5Sum .Όταν κατεβάσεις το πρόγραμμα του κάνεις εγκατάσταση και μετά θα ανοίγει αυτό τα md5.Αν όλα είναι καλά θα πρέπει όταν τρέξεις τα md5 αρχεία να μην σου βγάλει κανένα error. Ευχαριστώ πολύ ^ge0rge007^ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.