Vivianne Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ψαχνω εδω και λιγες μερες να αγορασω ενα laptop γυρω στα 900-1100 euros ..H αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα απο εταιριεσ ,ποιοτητα και τα λοιπα θα ηθελα λοιπον αν γινεται να με βοηθησετε...Δεν το χρειαζομαι για επαγγελματικουσ λογους ουτε ειμαι fun των videogames..δεν με ενδιαφερει πολυ η φορητοτητα.. Με μια μικρη ερευνα που εκανα μεσω internet μου τραβηξε την προσοχη το hp hdx16 ομολογω περισσοτερο λογω design και επειδη εχει ολοκληρωμενο πληκρολογιο..Βεβαια απο διαφορες κριτικες ,ειδα οτι υπαρχουν παραπονα για το οτι ειναι πολυ μικρα και τα γραμματα και κατι για την αναλυση που δεν πολυκαταλαβα και γενικα ειναι κουραστικο για τα ματια... Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι...γιατι εχς κολλησει!
lagoudakis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 απο αυτα που ζητας νομιζω οτι αυτο θα σε καλυψει με το παραπανω http://www.skroutz.gr/s/62240/Lenovo-R61.html μιλαμε για αρκετο δυνατο μηχανημα σε πολυ καλη τιμη και αξιοπιστο,απλα φοβαμε οτι η εμφανιση δεν θα σου αρεσει
efstratios1982 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ψαχνω εδω και λιγες μερες να αγορασω ενα laptop γυρω στα 900-1100 euros ..H αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα απο εταιριεσ ,ποιοτητα και τα λοιπα θα ηθελα λοιπον αν γινεται να με βοηθησετε...Δεν το χρειαζομαι για επαγγελματικουσ λογους ουτε ειμαι fun των videogames..δεν με ενδιαφερει πολυ η φορητοτητα..Με μια μικρη ερευνα που εκανα μεσω internet μου τραβηξε την προσοχη το hp hdx16 ομολογω περισσοτερο λογω design και επειδη εχει ολοκληρωμενο πληκρολογιο..Βεβαια απο διαφορες κριτικες ,ειδα οτι υπαρχουν παραπονα για το οτι ειναι πολυ μικρα και τα γραμματα και κατι για την αναλυση που δεν πολυκαταλαβα και γενικα ειναι κουραστικο για τα ματια... Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι...γιατι εχς κολλησει! Μπορείς να δεις για το hdx-18 της hp που έχει καλή ανάλυση και φορβερό πληκτρολόγιο... ειδάλλως θα σου πρότεινα να δεις και να κινηθείς ανάμεσα σε hp,toshiba,dell οι πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο.Αυτό δεν σημαίνει πως το r61 δεν είναι καλό...ισα ίσα... αλλά αν σκοπεύεις να διαθέσεις τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερα.... αν και για τα λεφτά του είναι φοβερή επιλογή.
Vivianne Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μπορείς να δεις για το hdx-18 της hp που έχει καλή ανάλυση και φορβερό πληκτρολόγιο... ειδάλλως θα σου πρότεινα να δεις και να κινηθείς ανάμεσα σε hp,toshiba,dell οι πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο.Αυτό δεν σημαίνει πως το r61 δεν είναι καλό...ισα ίσα... αλλά αν σκοπεύεις να διαθέσεις τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλύτερα.... αν και για τα λεφτά του είναι φοβερή επιλογή. το hdx18 ειναι γυρω στα 1500 ευρω ομως ή κανω λαθος? μετα μου ρεσει και το dell studio 1737
pantelis1976 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δες και νέα σειρά Pavilion http://www.skroutz.gr/s/80475/HP-Pavilion-dv6-1140ev.html?keyphrase=DV6-1140EV
smilefreeware Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Την HP μάλλον από συνήθεια την βάζετε στις αξιόπιστες μάρκες. Τους τελευταίους καιρούς βούηξε η γή για προβλήματα με κάρτες γραφικών. Τoshiba θα πρότεινα που δίνει και 2 χρόνια εγγύηση ότι και να πάθει. Κλοπή, ατύχημα μέχρι και απόλυση. http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543
Vivianne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δες και νέα σειρά Pavilionhttp://www.skroutz.gr/s/80475/HP-Pavilion-dv6-1140ev.html?keyphrase=DV6-1140EV[ τα pavilion ειναι καλα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:32 ---------- Την HP μάλλον από συνήθεια την βάζετε στις αξιόπιστες μάρκες.Τους τελευταίους καιρούς βούηξε η γή για προβλήματα με κάρτες γραφικών. αυτο εχει να κανει με ολα τα μοντελα?
smilefreeware Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 αυτο εχει να κανει με ολα τα μοντελα? Δεν ξέρω τι κάνουν τα μοντέλα αλλά μια σοβαρή εταιρεία κάνει test μπόλικα πριν βγάλει ένα μοντέλο στην αγορά. Η HP τουλάχιστον μια εποχή ούτε στη μπρίζα για να δει αν ανάβουν δεν τα έβαλε από ότι φάνηκε αργότερα.
efstratios1982 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω τι κάνουν τα μοντέλα αλλά μια σοβαρή εταιρεία κάνει test μπόλικα πριν βγάλει ένα μοντέλο στην αγορά. Η HP τουλάχιστον μια εποχή ούτε στη μπρίζα για να δει αν ανάβουν δεν τα έβαλε από ότι φάνηκε αργότερα. Μιλάς για τις κάρτες της nvidia που είχαν πρόβλημα και σε dell,sony κτλ. Απλώς λόγω διαφορετικού συστήματος ψύξης το πρόβλημα ήταν πιο έντονο... και όσον αφορά ποιότητα dell,mac & hp φοράνε μητρικές της ίδιας εταιρείας... αν αυτό σου λέει κάτι... γιατί πέραν από κάρτες γραφικών άλλο πρόβλημα δεν έχουν παρουσιάσει...
smilefreeware Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μιλάς για τις κάρτες της nvidia που είχαν πρόβλημα και σε dell,sony κτλ. Απλώς λόγω διαφορετικού συστήματος ψύξης το πρόβλημα ήταν πιο έντονο... και όσον αφορά ποιότητα dell,mac & hp φοράνε μητρικές της ίδιας εταιρείας... αν αυτό σου λέει κάτι... γιατί πέραν από κάρτες γραφικών άλλο πρόβλημα δεν έχουν παρουσιάσει... Πράγματι το laptop μου dv9362ea αν εξαιρέσεις το πρόβλημα που είχα με την κάρτα γραφικών και το πέταξα , ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι άψογα . Φοβερά ποιοτικό δηλ. το laptop HP.
dazeman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Θα πρότεινα σε αυτά τα χρήματα το VGN-AW21M/H της Sony που δεν είναι acer (μακριά κι αγαπημένοι) και δεν είναι και HP (Έχω περίπτωση φίλου που πηγαινοέφερνε το φορητό στην HP και φορητό δεν είχε). Το παραπάνω sony μπορείς να το βρείς σε πολύ καλή τιμή (κάτι παραπάνω απο 1100 Ευρώ) κι απο αξιόπιστα μαγαζιά εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.