Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου υπολογιστή για επεξεργασία εικόνας και βίντεο (γύρω στα 1300€)

stsksts123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα δωσε αλλου τα λεφτα (280 ουτε στο δικο μου δεν εχω δωσει) και οχι σε ssd.. δεν θα δεις και τρελλες διαφορες..

παρε εναν 920 να εισαι καλυτερος.. καλυτερα

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άμα δεν δεί διαφορά με ssd με τι θα δεί;;;

Ναι μια χαρά είναι οι σκληροί..τσάμπα λεφτά να πάρεις πιο ακριβό(για τους 1ΤΒ)

Δημοσ.
εδω δεν τρελαθηκα κιολας.. και δεν εχω mainstream ssd (intel-M)

Σοβαρά;

Ρε φίλε και τα βιντεάκια στο Youtube και τα reviews δεν ισχύει κανένα;

Στα παιχνίδια διαφορά δεν βλέπεις στο φόρτωμα;Το λειτουργικό δεν bootaρει αστραπιαία;

Δημοσ.
σαν αστραπη δεν παει παντως..

εχεις ssd?

Άμα είχα θα σε ρωτούσα;Αλλά το έχω στο no1 πράγμα στη λίστα για αναβάθμιση..

Δημοσ.
:-D ειναι γρηγοροι αλλα οχι τρελλα πραγματα ακομη και οχι σε τετοια λεφτα.. καλυτερα raid-0 με σκληρους δισκους, για αυτο το λεω.. ειδικα ο ιντελ-Μ δεν ειναι και το τερας ταχυτητος
Δημοσ.
Έχετε να μου προτείνετε καμία οθόνη 23-24-25-26¨ που να έχει δέκτη τηλεόρασης ή έστω χωρίς δέκτη.(ανάλυση 1920χ1080).Εκτός από αύτη που μου προτείνει ο Dante80 υπαρχει κατι αλλο(είναι S-IPS ποία η διαφορά με S-PVA?)?

Ρίξε λίγο διάβασμα εδώ φίλε μου, θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες σου. :-)

Δημοσ.

Ρε φίλε και κάτι βιντάκια που έχω δεί SSD vs ΗD7200rpm που τους βάζουν να bootάρουν σε ίδια pc windows μαζί με καμμιά 10αρία εφαρμογές και καμμιά 100αριά έγγραφα word και ο ένας κάνει 30sec και ο άλλος 2λεπτά είναι μούφα τελείως;

Δημοσ.
stsksts123, έχεις ξεφύγει εντελώς εκτός budget, και ταυτόχρονα χτίζεις σύστημα που είναι νεκρό από άποψη αναβαθμισημότητας (forget 1366) αλλά και εντελώς overkill για τις ανάγκες που έχεις. Απλά στο αναφέρω γιατί πολλοί την πατάμε και δεν σταματάμε να προσθέτουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, ή γιατί κακώς νομίζουμε πως θα έχουν πραγματική, μετρήσιμη διαφορά στις εργασίες που θα τα χρησιμοποιήσουμε..

Πάρε μια καλή 24αρα οθόνη που θα σε βοηθήσει στην χρήση που πρόκειται να κάνεις, και στήσε το υπόλοιπο σύστημα με ανώτατο budget 800€ (και πολλά βάζω) , ανεξαρτήτως εξαρτημάτων..αυτή είναι η συμβουλή μου. Και στο λέω, γιατί φαίνεται από τα γραφόμενά σου πως (τελευταία δλδ) δεν έχεις μεγάλη σχέση με τον χώρο και γιαυτό πας να δώσεις λεφτά που θα πάνε πεταμένα λόγω των αναγκών που έχεις. Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να δώσεις λεφτά για i7 σύστημα ώστε να κάνεις ερασιτεχνική επεξεργασία video και εικόνας.

Αυτά από εμένα, καλές αγορές. :-)

τι εννοεις?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:30 ----------

Άμα δεν δεί διαφορά με ssd με τι θα δεί;;;

Ναι μια χαρά είναι οι σκληροί..τσάμπα λεφτά να πάρεις πιο ακριβό(για τους 1ΤΒ)

σε ρωταω γιατι ειναι 7200 και εχουν 10€ διαφορα

Δημοσ.

Ρε παιδια συγγνωμη αλλα 900!!ευρω για επεξεργαστη-μητρικη-μνημες-σκληρο δεν ειναι υπερβολικα πολλα?Ενας ολοκληρος μισθος και χρειαζεσαι και αλλα τοσα για το υπολοιπο συστημα:fear:Πριν 7 χρονια ειχα εμπιστευτει(εντελως ασχετος)ενα τοπικο μαγαζι για να μου στησει ενα pc προσανατολισμενο στο gaming.Πληρωσα 2000ε(ακομη τα κλαιω).Μετα απο 6 μηνες αναβαθμισα την καρτα γραφικων ενω μετα απο 3 χρονια το pc απλα σερνονταν και ηταν για πεταμα.

Φετος εφτιαξα ενα μονος μου ακολουθωντας τις οδηγιες των παιδιων(ασχετα αν δεν εφτιαξα thread) και δεν εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο.Mε ενα χιλιαρικο φτιαχνεις πολυ γρηγορο μηχανημα και σου περισσευουν και χρηματα να παρεις και μια ωραια οθονη.Αν θελεις να πουλησεις μουρη αγορασε ενα ντιζαινατο και ευρυχωρο κουτι.Ετσι και αλλιως μονο αυτο φαινεται.;)

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδία εγώ σας ζήτησα κάποιες προτάσεις για μια σύνθεση

(και ευχαριστώ όσους μου έκαναν)

Τώρα το τι τον θέλω και τι θα κάνω με τον υπολογιστή είναι άλλο θέμα

Απλά οι προτάσεις σας με βοηθάνε στην επιλογή, δεν σημαίνει ότι θα τις ακολουθήσω πιστά

Σίγουρα κάτι θα αλλάξει

Εάν θεωρείτε κάτι υπερβολή δεκτό το έχω καταλάβει, το έχετε πει και έχω λάβει υπόψη μου τις συμβουλές σας.

Εγώ μπορεί να την ψώνισα και να θέλω να ξοδέψω κάποια λεφτά, εάν μπορείτε να με βοηθήσετε με τις γνώσεις σας εντάξει εάν όχι μην ασχολείστε με το θέμα και χάνετε τον χρόνο σας

Φιλικά:confused:

Δημοσ.

Eννοείται αυτό...

Απλά σου λέμε πως και με ένα ωραίο κουτί και ωραία περιφεριακά ο υπολογιστής σου ίδιος ακριβώς θα φαίνεται είτε βάλεις τα πιο ακριβά είτε τα πιο φθηνά που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου και είτε το ένα είτε το άλλο θα σε εξυπηρετούν το ίδιο καλά σε όσα κάνεις...Αν μπορείς να γλιτώσεις 500€ που απλά θα κάθονται χωρίς να χρησιμοποιηθούν ποτέ γιατί να μην το κάνεις;Από τη στιγμή που η λογική "για να μου κρατήσει πιο πολύ καιρό" δεν υπάρχει καθώς κάθε χρόνο βγαίνουν όλο και πιο γρήγορα πράγματα..

Κατά τα άλλα ότι θές κάνεις εννοείται..Απλά στο λέμε και αυτό να το έχεις στο μυαλό σου και να ξέρεις ακριβώς τι πας να κάνεις..

500€ είναι μια γαμάτη αναβάθμιση σε 3 χρόνια που θα σε κρατήσει σε ίδια επίπεδα αποδώσεων και τότε.

Τake it into account και τίποτε άλλο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...