Martini Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εχω ένα προβλημα. εχω βαλει στο windows movie maker εικονες και βιντεάκια και απο κάτω στο audio κατι τραγόυδια να παίζουν, ώστε να δημιοργήσω ένα βιντεο. (στο preview τα τραγουδια μία παιζουν μία όχι... ??? ) Μετά οταν το βιντεο είναι έτοιμο και παω να το παιξω, δεν βγάζει ηχο δεν έχει νοημα δε μπορώ να καταλάβω γιατι!!! εχει να προτείνει κανέις τιποτα?? Τι σκατα !@#$@#@#% Επισης θελω να ρωτησω πως γίνετε να βαλω λεζαντες σε ένα βιντεο. δλδ ενώ παιζει να βγουν γράμματα η κατι τετοιο, στα σημεια που θελω. -Αν έχετε να προτείνετε και αντιστοιχα προγράμματα που κανουν τέτοιες εργασίες ακουω..
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 κατο παιζει με το τραγουδι φοκίμασες με άλλο? το δεύτερο απότι ξέρω μόνο σε ποιο επαγκλεματικά ποργράμματα προσωπικα χρησιμοποιώ το adopt
disqualified Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 λεζαντες βαζεις εκει που λεει τιτλοι και συντελεστες
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 στο τέλος και στην αρχή όχι παράλληλα όταν παίζει το βίντεο
disqualified Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 στο τέλος και στην αρχή όχι παράλληλα όταν παίζει το βίντεο ετσι νομιζεις εσυ
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 άλλο νόμιζα να είναι λεζάντα όπως στους τίτλους των ειδίσεων απο κάτω που παίζουν ξεχωριστά ....
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ελικρινά δεν ξέρω γιατί δεν ακούγονται τα τραγούδια που έχεις προσθέσει. Μήπως δεν είναι mp3; Χμμμ δεν ξέρω τι να σου πω... Όσο για τους τίτλους...πηγαίνεις εκεί που λέει "Επεξεργασία"(από το μενού αριστερά) κι έπειτα, "Τίτλοι και συντελεστές" και από εκεί επιλέγεις το "Τίτλος στο επιλεγμένο απόσπασμα". Ελπίζω να σε βοήθησα ◦○●◦○SweeT_DreamS◦○●◦○
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 ◦○●◦○SweeT_DreamS◦○●◦○ είναι και ώρα τέτοια ...... σπαμ
Martini Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 mp3 ειναι κατι ταργουδια. εχω sp3 xp. εχω κανει ενα project με εικονες και βιντεακια. και εχω προσθεσει ήχο από κάτω αλλα όταν βγαινει το τελικό βιντεο τοτε ο ήχος δεν παιζει. θα το σπασω %#@%^$ δε μπορω να καταλάβω γιατί ελεος δηλαδη πφφφφφφ καμια ιδέα κανενας η κάτι??? παιζει τπτ αλλο εκτος windows movie maker?
indian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε το Sony Vegas Studio που κάνει πολλά πράγματα ή το COrel VideoStudio Τώρα αν το βρίσκεις δύσκολο υπάρχουν και πιο εύκολα όπως Nero Vsion Express,TMPEnc DvD Author .
Martini Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 βασικα τωρα εχω ένα βιντεο που το εκανα με windows movie maker. Παω να το βάλω στο movie maker δηλαδη να το κανω import και δε μπαινει γιατι γαμω??? ειναι 260 mb. ηθελα να το βαλω ώστε να προσθέσω κι άλλα πράγματα.
evoracing Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ρε φιλε μιν μπλεκεις με αυτα.Κατεβασε το AVS4YOU Software Navigator και μετα μολις το κατεβασεις να μπεις και πατα το AVS DVD Authoring.
Martini Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ρε φιλε μιν μπλεκεις με αυτα.Κατεβασε το AVS4YOU Software Navigator και μετα μολις το κατεβασεις να μπεις και πατα το AVS DVD Authoring. για πες περισσοτερα τι κανει αυτο κτλ και το Nero Vision μου δε ξερω τι σκατα έπαθε δε μπορώ να κάνω import videos μέσα μου βγαζει ένα μηνυμα... ενω φωτος μπορώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.