Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για iPhone apple και email invalid

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν του βαζω [email protected] δεν το δεχεται σαν invalid id or password ενω εαν του βαλω [email protected] ολα ειναι μια χαρα...βλεπει μηνυματα και γενικως με το gmail λειτουργει ενω με το yahoo.gr οχι......καμμια λυση υπαρχει σας παρακαλω ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Περιεργο γιατι αν δεν κανω λαθος οταν δημιουργεις ενα account για mail στο iphone σου δινει την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις yahoo λογαριασμο πραγμα το οποιο σημαινει οτι ρυθμιζει μονο του τις παραμετρους που χρειαζονται.

Δημοσ.
Περιεργο γιατι αν δεν κανω λαθος οταν δημιουργεις ενα account για mail στο iphone σου δινει την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις yahoo λογαριασμο πραγμα το οποιο σημαινει οτι ρυθμιζει μονο του τις παραμετρους που χρειαζονται.

μηπως εχει θεμα το .gr ενω με το .com ισως να δουλεψει ????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:05 ----------

the user name or password for imap.apple.mail.yahoo.com is incorrect ....αυτο το μηνυμα βγαζει το κινητο οταν προσπαθω να μπω στην αλληλογρφια μου η οποια ειναι [email protected]...τι τουλειπει ??

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] the user name or password for imap.apple.mail.yahoo.com is incorrect ....αυτο το μηνυμα βγαζει το κινητο οταν προσπαθω να μπω στην αλληλογρφια μου η οποια ειναι [email protected]...τι τουλειπει ??

Προφανώς δεν έχεις ενεργοποιήσει τους server IMAP στον λογαριασμό yahoo σου.

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει δωρεάν ΙΜΑΡ στο yahoo (σε αντίθεση με το gmail για παράδειγμα) και δεν βρίσκω πουθενά τη σχετική ρύθμιση ενεργοποίησης του ΙΜΑΡ στο yahoo.gr

Δημοσ.
Προφανώς δεν έχεις ενεργοποιήσει τους server IMAP στον λογαριασμό yahoo σου.

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει δωρεάν ΙΜΑΡ στο yahoo (σε αντίθεση με το gmail για παράδειγμα) και δεν βρίσκω πουθενά τη σχετική ρύθμιση ενεργοποίησης του ΙΜΑΡ στο yahoo.gr

Amigo τι κανεις ? Κουνιουναι τα καραβια στη γειτονια σου ?:-D:-D

Πες μου αν θες απο που ενεργοποιω τι...με λεπτομερειες please :rolleyes:λογω...δικου μου γηρατος πια δεν ...αποθηκευω ευκολα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Amigo τι κανεις ? Κουνιουναι τα καραβια στη γειτονια σου ?:-D:-D

Πες μου αν θες απο που ενεργοποιω τι...με λεπτομερειες please :rolleyes:λογω...δικου μου γηρατος πια δεν ...αποθηκευω ευκολα...

Oυ γαρ έρχεται μόνον! :-D

Έχω την εντύπωση, ότι το yahoo ΔΕΝ δίνει δωρεάν IMAP υποστήριξη. Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν θα μπορέσεις να 'συνδέσεις' το λογαριασμό σου με το iPhone.

Δημοσ.

Κι εσυ ...Βρουτε Θαναση ????Παει:cry::cry::cry::cry::cry:...

Εμενα η αξιοπρεπεια μου δεν με αφhνει να ασχοληθω με iphone...Θα μου πεις οτι τα πληρωνω αλλα δεν τα ακουμπαω !!!!Ειναι μια παρηγορια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...