mazda Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 οταν του βαζω [email protected] δεν το δεχεται σαν invalid id or password ενω εαν του βαλω [email protected] ολα ειναι μια χαρα...βλεπει μηνυματα και γενικως με το gmail λειτουργει ενω με το yahoo.gr οχι......καμμια λυση υπαρχει σας παρακαλω ? Ευχαριστω εκ των προτερων
triggerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Περιεργο γιατι αν δεν κανω λαθος οταν δημιουργεις ενα account για mail στο iphone σου δινει την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις yahoo λογαριασμο πραγμα το οποιο σημαινει οτι ρυθμιζει μονο του τις παραμετρους που χρειαζονται.
mazda Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Περιεργο γιατι αν δεν κανω λαθος οταν δημιουργεις ενα account για mail στο iphone σου δινει την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις yahoo λογαριασμο πραγμα το οποιο σημαινει οτι ρυθμιζει μονο του τις παραμετρους που χρειαζονται. μηπως εχει θεμα το .gr ενω με το .com ισως να δουλεψει ???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:05 ---------- the user name or password for imap.apple.mail.yahoo.com is incorrect ....αυτο το μηνυμα βγαζει το κινητο οταν προσπαθω να μπω στην αλληλογρφια μου η οποια ειναι [email protected]...τι τουλειπει ??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 [...] the user name or password for imap.apple.mail.yahoo.com is incorrect ....αυτο το μηνυμα βγαζει το κινητο οταν προσπαθω να μπω στην αλληλογρφια μου η οποια ειναι [email protected]...τι τουλειπει ?? Προφανώς δεν έχεις ενεργοποιήσει τους server IMAP στον λογαριασμό yahoo σου. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει δωρεάν ΙΜΑΡ στο yahoo (σε αντίθεση με το gmail για παράδειγμα) και δεν βρίσκω πουθενά τη σχετική ρύθμιση ενεργοποίησης του ΙΜΑΡ στο yahoo.gr
mazda Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Προφανώς δεν έχεις ενεργοποιήσει τους server IMAP στον λογαριασμό yahoo σου. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει δωρεάν ΙΜΑΡ στο yahoo (σε αντίθεση με το gmail για παράδειγμα) και δεν βρίσκω πουθενά τη σχετική ρύθμιση ενεργοποίησης του ΙΜΑΡ στο yahoo.gr Amigo τι κανεις ? Κουνιουναι τα καραβια στη γειτονια σου ?:-D Πες μου αν θες απο που ενεργοποιω τι...με λεπτομερειες please λογω...δικου μου γηρατος πια δεν ...αποθηκευω ευκολα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Amigo τι κανεις ? Κουνιουναι τα καραβια στη γειτονια σου ?:-DΠες μου αν θες απο που ενεργοποιω τι...με λεπτομερειες please λογω...δικου μου γηρατος πια δεν ...αποθηκευω ευκολα... Oυ γαρ έρχεται μόνον! Έχω την εντύπωση, ότι το yahoo ΔΕΝ δίνει δωρεάν IMAP υποστήριξη. Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν θα μπορέσεις να 'συνδέσεις' το λογαριασμό σου με το iPhone.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κι εσυ ...Βρουτε Θαναση ????Παει:cry::cry:... Εμενα η αξιοπρεπεια μου δεν με αφhνει να ασχοληθω με iphone...Θα μου πεις οτι τα πληρωνω αλλα δεν τα ακουμπαω !!!!Ειναι μια παρηγορια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.