Προς το περιεχόμενο

Upload subs?

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είπα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου(μη πάει χαμένος και ο κόπος μου),αλλά μου λέει:"Υπάρχει ήδη το αρχείο...",το οποίο -φυσικά δεν βρίσκεται πουθενά...(Αν βρισκώταν,δεν θα τραβιώμουνα τόόόόσο με το ρημαδοsubrip).

Η ταινια για την οποία μιλάμε είναι:"Asterix+Ovelix-Mission Cleopatre".Έκανα και rar το sub(δεν δεχότανε αλλοιώς)...

Καμιά βοήθεια στο χαζό insomniac?

Βόηθα με να σε βοηθώ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ʼντε ρε παιδιά,βοηθάτε,κατάντησε:"αλλού τρώω και πίνω,αλλού πάω και το δίνω",μήπως είναι "έντομο"(τώρα,με τις αλλαγές),έχει ανεβάσει κανένας άλλος πρόσφατα;

Αν τους θέλει κάποιος,τους έχω στείλει στο dvdstuff.gr...

Φίλε μου ευχαρίστως να σε βοηθήσω αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι ζητάς...

Αν οι υπότιτλοι σου ειναι sub και έχουν μεγάλο μέγεθος >2ΜΒ τότε μετονόμασε το .sub αρχείο σε .vob και κάντο .srt με το Subrip...

To Mission Cleopatra από που το βούτηξες;

Εγώ δεν κατάλαβα αφού χρησιμοποίησες το Subrip απ'ότι είπες, πως έβγαλες sub αρχείο...??? Mήπως καταλάθος επέλεξες άλλο αρχείο απ' αυτό που ήθελες; Γιατί αν χρησιμοποίησες το subrip έπρεπε να βγάλεις srt και όχι sub αρχείο........Με μπέρδεψες!!

Προσπαθούσα επί αρκετή ώρα να ανεβάσω το αρχειάκι των υποτίτλων.Το είχε πάρει από την πρώτη στιγμή,αλλά δεν έκανε "refresh",με αποτέλεσμα να προσπαθώ(σαν)@αλ@κ@ας να το ξανα-ανεβάσω....

Ούτε εγώ κατάλαβα τι αρχείο είναι,το δέχεται το "textsub" φίλτρο του VD,οπότε λογικά είναι "srt",φίλτατε cinefreak!(το αρχικό ήταν text,εγώ το βάφτισα sub)

Την ταινία τη νοίκιασα απο το videoclub της γειτονιάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...