Προς το περιεχόμενο

Περίεργο Πρόβλημα :)


DavidLP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα παλιό Pc που λόγο γραφικών έτρωγε freeze η έκανε ρεσταρτ.

Στην αρχή το είχα με μία Gforce2 αλλά μετά έβαλα μία 6600 με 256ΜΒ ραμ(μιλάμε χρόνια πριν).Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα,άρα δεν φταίει η κάρτα γραφικών.

Δοκίμασα το τεστ με το λιγότερο hardware(δλδ να αφήσω μια ραμ και ένα σκληρό δίσκο) και το πρόβλημα εκεί!!!Άρα φταίει η Motherboard.

Την flashara με καινούρια BIOS και πάλι το ίδιο.

Εδώ ομώς έχει και άλλο μπλα μπλα(το ξέρω κουραστήκατε να ακούτε τις βλακείες μου).

Έβαλα άλλη μητρική και τώρα δεν υπάρχει freeze ή restart,αλλά έχουμε bugs στα γραφικά!

Εκεί τρελαίνομαι.....

Η μητρική με τα bugs ήταν πιο παλιά σε ένα pc που κάτι είχε γίνει και κάηκε η κάρτα γραφικών που είχε πριν το πάρω εγώ.

Πιθανά ενδεχόμενα....

 

1 Και οι 2 μητρικές έχουν πρόβλημα με τα γραφικά

 

2 Η πρώτη μητρική μου "έκανε κάτι στην 6600" χαζό αλλά δεν το αποκλείω.

 

 

Και τώρα σκέφτομαι...Να φλασάρω την 6600?

Δημοσ.
Το ότι μπορεί να τα έχει παίξει το τροφοδοτικό σου πέρασε απ' το μυαλό;

Ποιο έχεις; Φαντάζομαι κανα 300άρι το πολύ.

 

Πρέπει να είχα 300 και τώρα είναι 350.Εννοείς ότι μπόρει να είναι χαλασμένο ή να μην είναι αρκετό? THX πάντως για το reply.

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να είναι κανα no-name που δε θα επαρκεί για τις απαιτήσεις του συστήματός σου, έστω κι αν είναι ομολογουμένως λίγες.

Δοκίμασε με ένα μεγαλύτερο αν έχεις κάποιο πρόχειρο, ή από φίλο etc.

Δημοσ.
Το πιθανότερο είναι να είναι κανα no-name που δε θα επαρκεί για τις απαιτήσεις του συστήματός σου, έστω κι αν είναι ομολογουμένως λίγες.

Δοκίμασε με ένα μεγαλύτερο αν έχεις κάποιο πρόχειρο, ή από φίλο etc.

+1

Είναι το μόνο που δεν έχεις δοκιμάσει. Επίσης οι επανεκκινήσεις συχνά χωρίς να είναι κανόνας οφείλονται στο τροφοδοτικό (ίσως και η παλιά σου σύνθεση να χρειαζόταν μια δοκιμή με ένα άλλο τροφοδοτικό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...