therock Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Κατα την εγκατασταση Λειτουργικο σε νεο ΠΣ διαλεξα τον πρωτο δισκο © και εκανα παρτιτιον και εγκατεστησα τα Win7. Aφου μπουταρα λοιπον στα windows συνειδητοποιησα πως ο δισκος στον οποιο εγινε το παρτιτιον και εγκατασταθηκαν τα Windows ηταν ο δευτερος κατα σειρα. Τωρα με ποιο utility μπορω να κανω migration αι να στειλω το λειτουργικο στον πρωτο φυσικο δισκο? Δεν εχω εγκαταστησει προγραμματα ή drivers, αρα δεν νομιζω να παιζουν προβληματα ασυμβατοτητας.
therock Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εχει κα 64 εκδοση τοMigrate easy? Επειδη αυτη ου εβαλα ειναι χ86 και μου βγαζει ενα σφαλμα πως δεν βρισκει καποια Modules. Εν παση περιπτωση το προβλημα μαλλον ειναι με την συνδεση των δισκων στην μητρικη. Απο οτι φαινεται εγω εβαλα τον πρωτο δισκο σε αυτο ποτ φαινεται σαν να ειναι το sata1 slot (θεση 1) αλλα προφανως ειναι η θεση2 και εχουν μπει αναποδα οι δισκοι. Δοκιμασα να εναλλαξω τις συνδεσεις αλλα δεν μπουταρε το λειτουργικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.