DeathGuard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Έχω ενα laptop hp pavillion dv9312ea στο οποίο καποιο προβλημα εχει μαλλον το ανεμιστηρακι και κανει απιστευτο θορυβο (το laptop το εχω 2 χρονια).Θελω να το παω καπου να το αλλαξουν αλλα ολοι μου λενε για αναμονη απο 10 μερες και πανω και για τιμες 80 ευρω και πανω.Ξερετε κανενα καταστημα που να μπορει να κανει αυτη την δουλεια σε λιγοτερο χρονο με λιγοτερα λεφτα ?? Thanx
DeathGuard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Υποθετω ειτε οτι κανεις δεν ξερει ειτε οτι με γραφετε ολοι.Κλινω προς το 2ο δυστυχως...
vasilisga Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 δεν μπορεις να το καθαρισεις μονος σου? δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο...
DeathGuard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Για να το καθαρισω μονος μου πρεπει να ανοιξω το laptop και να αφαιρεσω τα παντα μεχρι να αποκαλυφθει το heatsink...
Feigen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Φίλε στο δικό μου HP απλά ξεβιδώνοντας το πληκτρολόγιο αποκαλύπτεται όλο το εσωτερικό. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να κάνεις μια δοκιμή και στο δικό σου, απλά ξεβιδώνοντας το κάλυμα χωρίς να πειράξεις κάτι παραπάνω αν δεν ξέρεις. Με λίγο φύσημα ίσως καθαρίσει και δεν κάνει θόρυβο. Απο κει και πέρα, δε χρειάζεται να είσαι επιθετικός επειδή δεν πήρες άμεση απάντηση. Αν θέλεις άμεση τεχνική υποστήριξη να απευθυνθείς στην HP. Εδώ δεν πληρώνεται κανείς για να βοηθάει, ούτε έχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις.
carib Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Στα DV9000 για να καθαριστεί το ανεμιστηράκι πρέπει να αφαιρεθεί και η τελευταία βίδα στο mainboard. Αν βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να το φέρεις από το εργαστήριό μας στη Νεάπολη. Το κόστος είναι 50Ευρώ, θα το παραλάβεις την επόμενη ημέρα και θα γίνει και δωρεάν προλυπτική συντήρηση ώστε να μειωθούν πολύ οι πιθανότητες να σου παρουσιάσει το συνηθισμένο για τα DV πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.
DeathGuard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις!Δυστυχως μενω αθηνα
gchris7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Εξουσιοδοτημένο service της HP που να κάνει λιγότερο από 10 μέρες και λιγότερο από 80 euro δεν θα βρεις. Όλα θέλουν περίπου 10 εργάσιμες για το ανταλλακτικό και 50 euro εργασία + όσα κάνει το ανταλλακτικό. Δεν θα σε συμβούλευα να το ανοίξεις μόνος σου αν δεν το έχεις ξανά κάνει. Μπορεί να προκαλέσεις ζημία και στο τέλος δεν θα πετύχεις και κάτι αν θέλει άλλαγμα το fan. Βρες κανένα blower και φύσα το από τις γρίλιες, αν δεν φτιάξει τότε λογικά θα θέλει αντικατάσταση.
carib Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις!Δυστυχως μενω αθηνα Με 15 Ευρώ επιπλέον αναλαμβάνουμε την παραλαβή του υπολογιστή σας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω courier και την επιστροφή του πάλι στο χώρο σας.Πάλι το κόστος (65Ευρώ συνολικά) καί ο συνολικός χρόνος (μία εβοδμάδα περίπου) θα είναι μικρότερα.
P270 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 το 10 ημερες παιζει μονο για τα pavilion οι επαγγελματικες σειρες τις HP εχουν παραδωσει αναταλακτικου σε μια ημερα απο την ημερα παραγγελειας του ανταλακτικου εκτος και αν δεν υπαρχει διαθεσιμο στοκ παραγμα που δεν συμβαινει συχνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.