Προς το περιεχόμενο

Χρεωσεις αποστολης παιχνιδιων απο εξωτερικο

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα πάντως το f1 2010 με παραγγελία 09/11 ήρθε σήμερα 17/11 χωρίς μεταφορικά (πλέον το amazon.co.uk δεν χρεώνει μεταφορικά)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αξιοπιστο, πανω κατω σαν τα αλλα. αν βρεις κατι εκει με €5 πιο φτηνα απ οτι στα αλλα, προτιμισε το. αλλιως ειτε απο εκει ειτε απο αλλου το ιδιο πραγμα...

Δημοσ.

καλές τιμες το thehut, αλλά είναι τα ζώα μου αργά. μεχρι να το πακετάρουνε μέχρι να το πάνε στο ταχυδρομίο μέχρι να σαλιώσουνε το γραμματόσημο.... και μέτα μέχρι να κάνει το δικό μας το ελτά εδώ τη διανομή.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

σήμερα πήρα πακέτο απο 5/11,

αλλά κ πριν γίνουν τα γεγονότα με τα πακέτα βόμβες όχι ότι τα έπερνα πιο γρήγορα.

Επίσης αν απο το thehut πάρετε ρούχο. τον 1 μήνα τον έχεις φάει στο νερό.

Δημοσ.

Εμενα με χαλαει που δεν συμπεριλαμβανουν ολα τα καταστηματα paypal στους τροπους πληρωμης. Γι αυτον και μονο τον λογο προτιμω "my memory".

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εμενα με χαλαει που δεν συμπεριλαμβανουν ολα τα καταστηματα paypal στους τροπους πληρωμης. Γι αυτον και μονο τον λογο προτιμω "my memory".

ωραιο φαινεται με ποικιλια και σοβαρo. θα το δοκιμασω καποια στιγμη να εχω αποψη...

μεταφορικα:

Europe - £1.95 Additional P&P

Delivery should normally take 5-7 working days. Please note that weight restrictions may apply to European orders.

Δημοσ.

Μεχρι πριν λιγο καιρο το My memory ειχε δωρεαν μεταφορικα με royal mail. Δεν ξερω τι εγινε και πλεον το χρεωνουν κανονικα. Παρα αυτα ομως συνεχιζει να ειναι το μονο καταστημα που γνωριζω που δεχεται paypal.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει καταστημα του εξωτερικου που να πληρωνεις με αντικαταβολη.Ολα με πιστωτικη δουλευουν και ας ελπισουμε οτι θα εισαγουν και το paypal καποια στιγμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...