Προς το περιεχόμενο

Χρεωσεις αποστολης παιχνιδιων απο εξωτερικο

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αυτες τις επιλογες....

Name of recipient - Ονομα και επιθετο

Address - ονομα και αριθμος

Postcode - Τ.Κ.

Country - Greece

Telephone Number - δεν εβαλα τιποτα

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
einai αξιοπιστο το site?

εχω απαντησει στο ερωτημα σου 2-3 φορες. ψαξε στα προηγουμενα posts

Ρε καταραμενοι, ξεχασατε το TheHut (free delivery ας γουελ). :P

Μονο διευθηνση γραψε, εχει πιο κατω την επιλογη πολης και τον ταχυδρομικο κωδικα αρα εισαι καλυμμενος. :-)

xaxa φοβερη απαντηση!!!

Δημοσ.
Ρε καταραμενοι, ξεχασατε το TheHut (free delivery ας γουελ). :P

Μονο διευθηνση γραψε, εχει πιο κατω την επιλογη πολης και τον ταχυδρομικο κωδικα αρα εισαι καλυμμενος. :-)

Απο οτι ειδα στο σιτε τους σε χρεωνουν για την αποστολη εκτος αγγλιας 99 πεννες :-D

Δημοσ.

Περα απο την πλακα, ειναι αρκετα καλο το TheHut. Σε πολλα παιχνιδια βγαζει καλυτερες προσφορες απο το Play ενω ειναι και πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Ξερετε που μπορω να χρησιμοποιησω vouncher codes στο thehut.com?

παταω στο checkout αλλα δεν υπαρχει πουθενα μερος για να τους χρησιμοποιησω...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Περα απο την πλακα, ειναι αρκετα καλο το TheHut. Σε πολλα παιχνιδια βγαζει καλυτερες προσφορες απο το Play ενω ειναι και πιο γρηγορο.

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! respect! και οτι θα εγραφα γι αυτο τωρα...

εγω πηρα το pes 2010 platinum. το παρηγγειλα 28/4/2010 στις 12:18 και μετα απο σχεδον 4 ωρες (16:16) μου ηρθε 2ο mail οτι το παιχνιδακι το εχουν διωξει!

Thank you for your order with TheHut.com. We can confirm the item(s) below have been sent to you.

Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.

We send each item of your order as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below you will receive a further e-mail once they have been sent.

We will endeavour to keep you updated on the status of your order and any delays that may occur.

The following item(s) have been sent to:

και σημερα 4/5/2010, πρωι πρωι ηταν στο γραμματοκιβωτιο, μεσα σε ενα λευκο φακελο με φουσκαλες απο μεσα, σε μεγεθος λιιιιγο μεγαλυτερο απο τη θηκη του παιχνιδιου. επισης κοστιζε €20.43 + €1.15 (μεταφορικα-πακεταρισμα) = €21.58

αρα εκανε 5 εργασιμες μαζι με τη μερα παραγγελιας (τεταρτη-τριτη). καθολου ασχημα θα ελεγα :-D

Ξερετε που μπορω να χρησιμοποιησω vouncher codes στο thehut.com?

παταω στο checkout αλλα δεν υπαρχει πουθενα μερος για να τους χρησιμοποιησω...

που τους βρηκες?

μαλλον κατα τη διαδικασια αγορας καποιου προϊοντος θα τον γραφεις καπου πριν την πληρωμη

Δημοσ.

Καλα απο τον Νοεμβρη, εχω κανει καμια 6αρια αγορες ακομα απο τις οποιες οι 2 εκαναν 2μιση βδομαδες να ρθουν. Δεν τα χαν στις αποθηκες οι τζαβοι και περιμεναμε να τα φερουν. :-(

Βεβαια ειναι να μην σου τυχει. Τελοσπα, ακομα το εμπιστευομαι και οταν θελω να παρω κατι απ΄εξω πρωτα εκει κοιταω.

Δημοσ.

ρε παιδια, το http://gamestop.com δε φερνει ελλαδα? γιατι παω να κανω εγγραφη και ενω εχει οοοοοοολες τις χωρες του πλανητη -μα ολες- την ελλαδα μας δε την εχει... ξερουμε γιατι? αυτο συμβαινει και στη billing address και στη shipping address

gamestopnogreece.jpg

-----------------------------------------------------------------------------

επισης να προσθεσω μετα απο ερευνα οτι:

thehut.com ---> €1.1 μεταφορικα/τεμαχιο

blahdvd.com ---> €1.5 μεταφορικα

play.com ---> δωρεαν μεταφορικα (απ οσο γνωριζω)

game.co.uk ---> €3.5 μεταφορικα

zavvi.com ---> €1.15 μεταφορικα

play-asia.com ---> €4 μεταφορικα

mymemory.co.uk ---> δωρεαν μεταφορικα

videogamesplus.ca ---> €5.25 μεταφορικα

hmv.com ---> £2.5 μεταφορικα (ανα τεμαχιο)

mymemory.co.uk ---> £1.95 μεταφορικα

και μηχανη αναζητησης παιχνιδιων με συγκριση τιμων:

gamestracker.com

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο thehut.com ανέκαθεν **μιόντουσαν έτσι με τις αποστολές? κάνουν πόσες μέρες να το κάνουνε disputch ενα αντικειμενο και κάνει 2-3 εβδομάδες για να έρθει.

στο Play.com μέσα σε μια εβδομάδα σου έχει ερθει..

Δημοσ.
Στο thehut.com ανέκαθεν **μιόντουσαν έτσι με τις αποστολές? κάνουν πόσες μέρες να το κάνουνε disputch ενα αντικειμενο και κάνει 2-3 εβδομάδες για να έρθει.

στο Play.com μέσα σε μια εβδομάδα σου έχει ερθει..

Έκανα pre-order το PRO2010 μέσα Σεπτέμβρη, θα βγαινε τέλος του μήνα. Μου στέλναν email μέρα παρά μέρα από τέλος Σεπτέμβρη μέχρι 20 Οκτώβρη ότι δεν είναι διαθέσιμο και θα στείλουν όταν το χουν. 25/10 έγινε dispatch λέγοντας τα κλασικά "Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays"*. Τελικά ήρθε κάπου 11/11.

*: Παίζει να χουν ένα email template για όλες τις αποστολές και αυτές οι μέρες να ισχύουν μόνο για UK.

Δημοσ.

είναι πολύ αργοί. σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ τα δικά μας, καληνύχτα. πηρα 3 παιχνίδια 5/11 τα δύο και 6/11 το ένα. μέχρι τώρα έχω παραλάβει τα 2 απο τα 3. και το άλλο πιστεύω ότι θα παρω @@ μου. Δε νομίζω ότι φταίει το thehut εδώ.

Βεβαια το σάββατο εκανα order άλλο ένα και μέχρι σήμερα ακόμα να μ το στείλουν. το ακύρωσα για να γουστάρουνε. μπας και ξυπνήσουνε.

θα δοκιμάσω το zavvi.

Πάντως το Play.com είναι φαρμακείο στις τιμές αλλα εγγύηση.

Δημοσ.

zavvi, blahdvd, thehut, τα καλυτερα κατ'εμε. απλα μπορει να ετυχε λογω και με τα τελευταια θεματα «τρομοκρατιας» που ειχαμε εδω... think about it

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...