Προς το περιεχόμενο

Πιστό αντίγραφο βιβλίου.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OMG η γκομενα είναι τελειως στοκος..

btw some dude quotes:

"you might wanna come down yourself"

"you wanna grab it?"

"it's gonna come out real soon"

chick quotes:

"it's gonna pop" (out?)

"it's like giving birth - i wouldn't know yet but.."

ps.: sry luci αλλα επι του θεματος δεν εχω καμια ιδεα.. :)

Δημοσ.
Το έδειξαν και στις ειδήσεις προ ημερών.

Ίσως είναι αυτό:

Revolutionary Espresso Book Machine launches in London

Μπα, το βιβλίο που υπάρχει εδώ είναι αρκετά παλιό -δηλαδή η αντιγραφή του έγινε αρκετά παλιά.

Εφόσον τα έχεις τα βιβλία γιατί τα θέλεις χ2 ?

Γιατί θέλω να υπάρχουν και στην Αθήνα και στην Κοπεγχάγη, για εξεταστικές και πηγές εργασιών αντίστοιχα. Το να τα πηγαινοφέρνω κλέβει πολύ χώρο και πολλά κιλά από τη βαλίτσα.

Επίσης κρις, δεν ξέρω που ακριβώς είναι, της δικιάς μου της το είχαν κάνει δώρο κάτι χρόνια πριν και η ιδιότητα του ατόμου που της το έκανε δώρο δε σηκώνει ενδεχόμενο επικοινωνίας μαζί του. =ρ

Δημοσ.

Θα σε φτιάξω. Στα ΤΕΙ Αθηνών στο φωτοτυπείο που είναι κοντύτερα στους τοπογράφους, κάνει ακριβώς αυτήν τη δουλειά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά πρώτη φορά άκουσα για τόσο "ποιοτική" (πιστή) αντιγραφή.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: τι κέρδος οικονομικό έχεις από αυτή την επιλογή; (Δε μιλάω για εκδόσεις που δεν υπάρχουν πια, οπότε η σπανιότητα αλλάζει τα δεδομένα, αναφέρομαι σε βιβλία που με μια λογική αναζήτηση μπορείς να τα βρεις).

Δημοσ.

@ Snoob, να σε πω πως έμαθα εγώ για τέτοιου είδους αντιγραφές:

Το πάλαι ποτέ, όταν σπούδαζα μαθηματικά το κάθε βιβλιαράκι των 80 σελίδων από τον Springer είχε το φτηνότερο 120ευρώ (σε δρχ) και όσο για πιο προχωρημένο επίπεδο ήταν (είναι) τόσο αυξάνει η τιμή του. Επομένως, το κέρδος για εμένα ήταν πως το κάθε βιβλίο μου κόστιζε 10-15ευρώ αντί 120-200+, που όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη διαφορά.

Προσωπικά, έχω πολλά (επιστημονικά) βιβλία, τα οποία τα έχω χρυσοπληρώσει. Αυτήν την πρακτική με τις φωτοτυπίες την έχω εφαρμόσει μόνο σε επιστημονικά που δεν τα θεωρώ βιβλία αναφοράς, αλλά βιβλία που αναπαράγουν ανεπιτυχώς υφιστάμενη γνώση και έχουν ένα κεφαλαιάκι των 10 σελίδων που δεν μπορώ να το βρω κάπου αλλού.

Οφ τοπικ:

@ Lucifer, όχι μόνιμα. Μετά τον Αύγουστο θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα τις μέρες για μόνιμα.

Δημοσ.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: τι κέρδος οικονομικό έχεις από αυτή την επιλογή;

Αυτό που λέει ο αποκάτω. Το θέλω για βιβλία που ήδη έχω των οποίων η αναλογία τιμής/υλικού (αγνό, ωμό υλικό σε σελίδες) είναι πιασοκώ. Τώρα βέβαια το θέλω και για "βαριά" βιβλία, φάση 900+ σελίδες Α4, για τα οποία δεν ξέρω τι θα παίξει. Αλλά αν ο μάγκας με χρεώσει πχ 70 ευρώ ενώ το βιβλίο κάνει 120...

Ξέρω ότι σε πληγώνω μα είναι για το καλό της επιστήμης.

Δημοσ.
Αυτό που λέει ο αποκάτω. Το θέλω για βιβλία που ήδη έχω των οποίων η αναλογία τιμής/υλικού (αγνό, ωμό υλικό σε σελίδες) είναι πιασοκώ...
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ικανός να κοστολόγήσεις τη δουλειά αυτουνού που τόγραψε καθώς και το κύκλωμα του τυπώματος/διακίνησης;

Δεν μιλάω για σένα,ούτε έχω κάτι με τα clopyrights,εγώ είμαι,με ξέρεις πως κινούμαι.:devil:

Δημοσ.

Είναι ανεπίτρεπτο για ένα επιστημονικό βιβλίο του 2009, να παπαγαλίζει γνώση του '70 και να βάζει και ένα κεφάλαιο τσόντα για να "αναγκάσει" τον κόσμο να το αγοράσει και αυτό μπορώ να το κρίνω.

Επίσης, θεωρώ ξεφτίλα των εκδοτικών οίκων, να έχεις ένα βιβλίο στην πρώτη έκδοση και μετά να πρέπει να αγοράσεις το ίδιο βιβλίο στη δεύτερη έκδοση του, για να έχεις integrated το erratum και διάσπαρτες παραγράφους με "πρόσφατα" επιτεύγματα.

Και είμαι ικανός να κοστολογήσω τον κόπο του συγγραφέα διότι γνωρίζω στην τελική πόσο κόπασιε ή cλόπιασε, όπως ξέρω ότι η εμπορική αξία του βιβλίου του εξαρτάται από την αποδοχή που θα τύχει το βιβλίο από κάτι τυπάκια σαν και του λόγου μου.

Δημοσ.
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ικανός να κοστολόγήσεις τη δουλειά αυτουνού που τόγραψε καθώς και το κύκλωμα του τυπώματος/διακίνησης;

Δεν μιλάω για σένα,ούτε έχω κάτι με τα clopyrights,εγώ είμαι,με ξέρεις πως κινούμαι.:devil:

Η πρώτη φορά που το αγόρασα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...