Προς το περιεχόμενο

Πιστό αντίγραφο βιβλίου.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις μου έδειξε εδώ η κορασίδα, ένα βιβλίο το οποίο είναι όλο φωτοτυπία. Το θέμα είναι, πως δεν το αντιλαμβάνεσαι, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το πρωτότυπο, μέγεθος, ποιότητα σελίδας, εξώφυλλο κτλ. Μου πήρε ώρα για να το πιστέψω. Το κάνει λέει ένα βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη αυτό, τους δίνεις το ορίτζιναλ και σου δίνουν έναν κλώνο.

Επειδή υπάρχουν κάποια βιβλία που θέλω να κλωνοποιήσω για να τα έχω και εδώ και στην Ελλάδα, ξέρετε κανένα τέτοιο μάγκα και στην Αθήνα;

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι; Σταμάτησες να ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη; ;)

Αν θες πάντως βοήθεια στην Θεσσαλονίκη, μπορώ να σε εξυπηρετήσω.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως η Σαλόνικα δεν είναι πια (και δε σκοπεύω να ξαναείναι) στο δρόμο μου, αλλιώς θα το έψαχνα από 'κει μεριά. =/

Δημοσ.

Και συμφέρει;;Ένα βιβλίο που κάνει 15€ αν βγάλεις φωτοτυπίες κοστίζει γύρω στα 8-9€ και δεν έχει καμία σχέση με το πρωτότυπο..Είναι μεγαλύτερα τα γράμματα μεν,είναι καλύτερο το χαρτί αλλά βιβλίο δεν είναι..Αν χρεώνουν και το κάτι τις παραπάνω για να το κάνουν κλώνο,βιβλιοδεσία κτλ..δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.Γενικά σε βιβλία είναι το μόνο πράγμα που είμαι πολύ κατά της πειρατείας και ας πληρώσεις και τα 5-10€ παραπάνω..

Δημοσ.
I read so much into that...

Τώρα που το ξαναβλέπω και 'γω, φαίνεται κάπως, αλλά καμία σχέση. Απλώς έχω φάει τα νιάτα μου στα τραίνα και δεν έχω αντοχές για τέτοιου είδους εγχώριες (..τέλος πάντων) εκδρομές. No hard feelings whatsoevah.

nikos21aek, δεν μιλάω για απλή φωτοτυπία, μιλάμε... πως να σου πω, πάρε ένα βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο από το ράφι εκεί δίπλα, της σχολής σου, οτιδήποτε. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θα είναι και αυτό που λέω εγώ. Μπορώ να σας το φωτογραφήσω αν θέλετε, αλλά δεν έχει νόημα, δείτε ένα πρωτότυπο και είναι ολόιδιο σε όλες τις λεπτομέρειές του. Αν θες να είσαι "παράνομα σκεπτόμενος" αντί να πας να το αγοράσεις, το δανείζεσαι και το παίρνεις ΊΔΙΟ σε τιμή χαμηλότερη της αγοράς και καμία απώλεια ποιότητας. Εγώ το θέλω απλώς για να διπλάρω τη βιβλιοθήκη μου για κάποια βιβλία επιστημονικής φύσης που ήδη έχω.

Δημοσ.
Και συμφέρει;;Ένα βιβλίο που κάνει 15€ αν βγάλεις φωτοτυπίες κοστίζει γύρω στα 8-9€ και δεν έχει καμία σχέση με το πρωτότυπο..Είναι μεγαλύτερα τα γράμματα μεν,είναι καλύτερο το χαρτί αλλά βιβλίο δεν είναι..Αν χρεώνουν και το κάτι τις παραπάνω για να το κάνουν κλώνο,βιβλιοδεσία κτλ..δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.Γενικά σε βιβλία είναι το μόνο πράγμα που είμαι πολύ κατά της πειρατείας και ας πληρώσεις και τα 5-10€ παραπάνω..

Υπάρχουν βιβλία-εκδόσεις που είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο να τα βρεις.

Δημοσ.

Τον προβληματισμό μου για την διαφορά τιμής από το γνήσιο εξέφρασα.Σε πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση αν δεν ήταν ολόιδιο να σου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω ακριβώς την τιμολόγηση, αλλά είναι σίγουρα πιο συμφέρουσα. Τώρα το τι τάξης είναι η διαφορά τιμής, δε γνωρίζω, αλλά κάποια βιβλία μου ας πούμε που κοστίζουν 100 και 120 ευρώ, μάλλον θα συμφέρει να τα κοπιάρω έτσι.

Δημοσ.

Φίλε το λεξικό του Μπαμπινιώτη πήγε ένα παιδί να φωτοτυπήσει που η τιμή του είναι 80€ περίπου και έβγαινε γύρω στα 70€ η κόπια και με σκόντο κιόλας στην τιμή..Και σου μιλάω για απλή φωτοτυπία όχι για πιστό αντίγραφο..Για κανονική φωτοτυπία περίπου 0,05€ η σελίδα πάει..Αν είναι πολλές σελίδες μπορεί να στο πάει και 0,035€..

Δημοσ.

πριν κατι χρονια ειχα φτιαξει βιβλιο απο φωτοτυπιες σε ενα βιβλιοδετηριο σε μια στοα αριστερα της πλ. Κλαυθμωνος. Αρκετα καλη ποιοτητα ισως ειναι αυτο που θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...