nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 κουραστηκα και κουρασα Σιγά μην το διάβασε κανένας όλο.. Χαρά στο κουράγιο σου πάντως..Εγώ μόνο την τελευταία σειρά διάβασα..άμα δεν βαριέμαι θα κάτσω να το διαβάσω καμιά άλλη φορά.
asxetosmd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Με χαρά βλέπω ότι το θέμα συνεχίζει να υπάρχει και μάλιστα ο διάλογος υπήρξε ενδιαφέρων. Θα πω ένα δύο προσωπικές μου απόψεις που ανάφερα και καμμιά δεκαριά σελίδες πιο πριν αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν τις υιοθετήσατε όλοι. Πρώτον θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν άπτεται τις ελευθερίας του λόγου. Η κάθε κοπέλα και παλικάρι που θέλει να πει τα προσωπικά του μπορεί να το κάνει, αυτό είναι ελευθερία του λόγου. Το θέμα άπτεται του δικαιώματος του καναλιού να προβάλει αυτές τις εξομολογήσεις μαζί με κάποια πακέτα διαφημήσεων. Καλώς ή κακώς τα κανάλια χρησιμοποιούν για τη λειτουργία τους δημόσια περιουσία (αναφέρομαι στις συχνότητες) και μάλιστα ατελώς και μονοπωλιακά. Έχει λοιπόν η πολιτεία κάθε δικαίωμα να ελέγχει το τι προβάλλουν. Τώρα αν το κάνει καλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Η δεύτερη ένσταση μου αφορά την αναφορά που έκαναν κάποιοι φίλοι στο χουντικό ή φασιστικό της απόφασης. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι που το έκανε η χούντα δεν μπορεί αυτόματα να το κάνει η Δημοκρατία. Η χούντα ότι και αν έκανε ήταν παράνομο και άδικο γιατί πολύ απλά ήταν χούντα. Με αυτή τη λογική επειδή κατά τη χούντα υπήρχαν φυλακές πρέπει να τις κλείσουμε ή επειδή η χούντα νομοθετούσε να καταργήσουμε τους νόμους. Μια Δημοκρατία δεν μπορεί να είναι δέσμια φοβικών συνδρόμων. Η όλη διαφορά ανάμεσα στη χούντα και τη δημοκρατία είναι ότι στη Δημοκρατία στο κανάλι έγινε σύσταση, επιβλήθηκαν πρόστιμα, κλήθηκε σε απολογία και τελικά όταν βεβαιώθηκαν ότι το κανάλι τους έγραφε κανονικά την έκοψαν.
afentiko7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Η χούντα ότι και αν έκανε ήταν παράνομο και άδικο γιατί πολύ απλά ήταν χούντα. Το χάρισμα των χρεών στους αγρότες ήταν άδικο? Την εθνική οδό, που ξεκίνησε να την φτιάχνει είναι παράνομη? Μήπως ήταν παράνομη, η τηλεόραση και το ρεύμα? Φαντάζομαι και το ικα, παράνομο κ άδικο ήτανε, γιατί επί χούντας ολοκληρώθηκε. Καλώς ή κακώς τα κανάλια χρησιμοποιούν για τη λειτουργία τους δημόσια περιουσία (αναφέρομαι στις συχνότητες) και μάλιστα ατελώς και μονοπωλιακά Σκάσε φράγκα, να κάνεις κι εσύ κανάλι. Και ειδικά, στα κανάλια, ο ανταγωνισμός, λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό. Τώρα, η πολιτεία έχει το δικαίωμα, να επεμβαίνει ,όταν παραβιάζονται οι νόμοι. Κανά νόμο, που να λέει, μην λες με ποιους πηδήχθηκες στον αντεννα, δεν ξέρω. Εκτός από αυτό, πολλές φορές, και λόγω εθνικών συμφερόντων μπορεί να κοπεί εκπομπή. Πχ τέτοια ήταν, του πρακτορίσκου Κούλογλου, που ενώ ήξερε, πως στόχος της κυβέρνησης, ήταν η ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία, έβγαζε εκπομπές για να δυναμιτίσει το κλίμα. Θα μου πεις, αλήθεια λέγανε. Και θα σου πω κι εγώ, πως ήταν ενάντια στο συμφέρον της χώρας. Γι' αυτό ο προπαγανδιστής κούλογλου, πήγε αλλού.
alexdelpiero Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εσύ συνειδητοποιημενε τηλεθεατή, τι μας επιτρέπεις να βλέπουμε? Γιατί δλδ, μάγκας πρέπει να μαι εγώ, που βλέπω μπάλα και στηρίζω μιαν ΑΕ (έτσι λένε οι αριστεροί) και όχι η γκόμενα μου, που έβλεπε αυτήν την εκπομπή. Το να βάζουμε ταμπέλες, σε ανθρώπους, αναλογα με το τι βλέπουν είναι αναχρονιστικό. Μήπως να μας πεις και τι να διαβάζουμε? Να ξέρουμε, εμείς τα ζώα.[/QUOT Φιλε αυτο που γραφεις ειναι ολα τα λεφτα.κ στην τελικη οταν παμε να ψηφισουμε το ιδιο μετραει η ψηφος μεταξυ σ αυτον που βλεπει ντοκιμαντερ κ σ αυτον που βλεπει τη στιγμη της αληθειας.Αρα αφου λεμε οτι εχουμε δημοκρατια κ αφου εχουμε εμπιστοσυνη στα κριτηρια του πολιτη για την εκλογη κυβερνησης τοτε πρεπει να σεβαστουμε κ το 20% κ βαλε που παρακολουθουσαν την συγκεκριμενη εκπομπη.
elven Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Χωρίς να συμφωνώ με τον afentiko για την χούντα. Θεωρώ ότι απο τη στιγμή που κάποιος έχει το δικαίωμα να εκλέξει κυβέρνηση,να αποφασίσει δλδ για τις τύχες τις χώρας εεεεε έχει και το δικαίωμα να αποφασίσει αν θα δει την στιγμή της αλήθειας ή όχι
asxetosmd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το χάρισμα των χρεών στους αγρότες ήταν άδικο? Την εθνική οδό, που ξεκίνησε να την φτιάχνει είναι παράνομη? Μήπως ήταν παράνομη, η τηλεόραση και το ρεύμα? Φαντάζομαι και το ικα, παράνομο κ άδικο ήτανε, γιατί επί χούντας ολοκληρώθηκε. Με τον όρο άδικο δεν εννοώ την έλλειψη δίκιου και ωφελήματος για τον πολίτη αλλά την έλλειψη νομιμότητας της εξουσίας. Το ΙΚΑ δεν το έκανε η Χούντα αλλά ο Μεταξάς. Σκάσε φράγκα, να κάνεις κι εσύ κανάλι. Αυτό να το πάρω ως αστείο; Δηλαδή επειδή δεν έχω τα φράγκα να κάνω κανάλι πρέπει να το βουλώσω; Ή επειδή κάποιος άλλος τα έχει, έχει και το δικαίωμα να κάνει ότι του κα...πνίσει; Ή επειδή δεν έχω τα φράγκα παύει αυτός να χρησιμοποιεί δημόσια περιουσία ατελώς και μονοπωλιακά; Και ειδικά, στα κανάλια, ο ανταγωνισμός, λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό. Συγγνώμη που στο λέω αλλά αυτό στην Ελλάδα δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Όλα τα ελεύθερα κανάλια στην Ελλάδα, μιλάω για τα πέντε μεγάλα, είναι ζημιογόνα και για αυτό κατέχονται από ανθρώπους που έχουν σημαντική οικονομική βάση από άλλους κλάδους της οικονομίας. Απόδειξη το γεγονός πως το πρώτο πράγμα που έκανε η γερμανική εταιρεία που αγόρασε τον Alpha ήταν μείωση μισθών. Τώρα, η πολιτεία έχει το δικαίωμα, να επεμβαίνει ,όταν παραβιάζονται οι νόμοι. Κανά νόμο, που να λέει, μην λες με ποιους πηδήχθηκες στον αντεννα, δεν ξέρω. Το αν η απόφαση του ΕΣΡ ήταν σύννομη θα το κρίνουν τα δικαστήρια. Κάθε απόφαση κάθε Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής προσβάλλεται στα Δικαστήρια. Ένα τελευταίο για όλους εκείνους που αναρωτιούνται που το βρήκε το δικαίωμα το ΕΣΡ να αποφασίζει τι θα παίζεται στην τηλεόραση η απάντηση είναι στο Σύνταγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.