alexis333 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 To ΕΣΡ καλα εκανε και την εκοψε. Το προβλημα μου ειναι γιατι δεν κοβει και τις αλλες (τυπου Πανια κ.τλ. ) Αυτος ειναι ο λογος που το ΕΣΡ μου τη δινει. Δικαιωμα ειναι καθενος να παει και να ξευτιλιζεται αλλα ειναι δικαιωμα μου να μην αντεχω να υπαρχουν αυτες οι εξευτελιστικες για το ανθρωπινο ον εκπομπες. Και η υποχρεωση του ΕΣΡ ειναι να βλεπει ποιες εκπομπες ειναι εξευτελιστικες και ποιες ειναι αυτες που αξιζουν και να πρατει αναλογως Και μεχρι τωρα δεν το κανει
alexis333 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ηρέμησε είμαστε μαζί σου. Δεν μπορω. :mad::mad: Οταν βλεπω τοσο κοσμο να εχει πεσει σε αυτο το επιπεδο και να παρακολουθει τετοιου τυπου εκπομπες αναρωτιεμαι "Που Παμε Μωρε ?????????" Οπως λεει και οΤσιαμτσικας ( Μητσικωστας ) "Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Ευαγγελατο?":p
slipknot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ναι, αλλά από τη στιγμή, που δεν προσβάλλει κάποιον, έχει δικαίωμα. Δλδ άλλος συμπαθέστατος υποψήφιος, στις εκλογές έλεγε, γιατί να υπάρχουν περισσότεροι φούρνοι και όχι φαρμακεία? Μπούρδα, αλλά δεν προσβάλλει κανένα, επομένως μπορεί να το πει. Ποιος υποψήφιος ήταν αυτός; Υποπτεύομαι πως θα τον είχαν καλεσμένο σε κάποια εκπομπή, είναι διαφορετικό από το να έχεις δική σου εκπομπή. Όταν είσαι καλεσμένος και πεις μαι βλακεία εκτίθεσαι, ο άλλος παίζει εντός έδρας. Σε περίπτωση, που δεν εκλεγεί (διαλύεται το κόμμα), έχει δικαιωμα, νομίζω να δουλέψει. Ε, μέσα από την εκπομπή, κρατάει την επαφή με τους πελάτες του. Τώρα, πες μου πως ο χ βουλευτής, ενός μικρού κόμματος, μπορεί να διορίσει κόσμο και πως θα το καταφέρει αυτό. και γιατί το μεγάλο κόμμα, να τον αφήσει να το κάνει. Καταλαβαίνεις πως δε στέκει και πολύ αυτό. Επαφή με τους πελάτες του αν θέλει μπορεί να κρατάει στο βιβλιοπωλείο του. Όσον αφορά την εκλογή του, οι διορισμοί δεν είναι η μόνη μέθοδος "ψησίματος" ψηφοφόρων. Ξέρεις εσύ, κανά απόφοιτο του δημοτικού να διαβάζει νίτσε, να εκπονεί λόγους και να καταστρώνει σχέδια μάχης? Και δεν παρερμήνευσε τπτ. Ξέρω απόφοιτους ξένων πανεπιστημίων, με 218 πτυχία που αν δεν είναι, συμπεριφέρονται σαν καθυστερημένοι. Τα φαινόμενα απατούν. Δεν υπάρχει καλός ακραίος, κακός μέσος και μέτριος μπακ. Ολες οι απόψεις, στη δημοκρατία, ακούγονται. Επίσης, δεν κολλάει το παρασύρομαι. Γιατί πχ κάποιος κεντρώος να μην είναι παρασυρμένος και να είναι κάποιος μαοϊκός? Όλοι μπορούν να παρασυρθούν γι' αυτό μακρυά απ' τις εκπομπές. Να κάψουμε, τους μετανάστες, δε νομίζω να έχει πει. Θα το λεγε ο γελωτοποιός. Ούτε κι εγώ τις παρακολουθώ, αλλά δεν το κοβω για φασίστα, από τα όσα έχω ακούσει. Κλασσικός καραδεξιός, μου φαίνεται. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο, θα του την έπεφταν άγρια. Είμαι σίγουρος πάντως πως αν ψάξω όλο και κάτι θα βρω. Καθόλου. Στο ξαναλέω. Αν βγω εγώ στην τηλεόραση και πω, ο slipknot, δε μας τα λέει καλά. Εγώ προτείνω αυτά κι αυτά..., δεν είναι κατακριτέο. Αν βγω και πω ο slipknot το να τ' άλλο, μπορεί στα πρόβατα μου να φαίνομαι μάγκας, αλλά επειδή επιτίθεμαι προσωπικά σε σένα, χάνω τη στήριξη, των "ουδέτερων". Επίσης, άλλο να πω καταλαβαίνω τα παιδιά και άλλο να πω, κάφτε κι άλλο. Καταλαβαίνεις, ότι το δεύτερο οδηγεί σε παραβατικές πράξεις. Η δουλειά του Λαζόπουλου, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η εκπομπή του, με το κοινό που έχει δεν είναι να κάνει μια απλή κριτική και να προτείνει λύσεις. Και στην τελική, και να προτείνει λύσεις... γιατί να τον ακούσει ο Γεωργιάδης και ο τάδε; Σχολιάζει κάποια πράγματα. Ο Γεωργιάδης δεν είναι ο μόνος τον οποίο σχολιάζει. Στη τελική, δε φταίει αυτός που κρίνει αλλά αυτός που κρίνεται. Δεν είναι, δικαίωμα του. Δεν είναι ψήφος, που είτε πας είτε δεν πας δεν τρέχει και τπτ. Κάποιοι πήγαν 2 χρόνια (ο δικός μου,όλοι οι πατεράδες των φίλων μου, κάπου τόσο θα πήγε και ο δικός σου) ενώ αυτός, κάπνιζε χασίσι. Ε, ή όλους θα μας πηδάνε ή κανέναν. Τα ίδια λέω και για τα βύσματα κομματικών νεολαιών. Η λογική "τον φάγαμε εμείς, θα τον φάνε και οι υπόλοιποι" δεν είναι λύση. Αν σκεφτόμαστε έτσι το πρόβλημα δε θα πάψει να υφίσταται ποτέ. Δικαίωμα και του δολοφόνου να δολοφονεί. Από τη στιγμή, που δεν το προπαγανδίζει, να μην μπαίνει και φυλακή. Δεν είναι το ίδιο, ο δολοφόνος κάνει κακό σε τρίτους. Γιατί, απαγορευει το εσρ, να διαφημίζεις βιβλία άλλων Εντάξει μη κάνεις πως δε καταλαβαίνεις... Α πάντως, για το βιβλιοπωλείο, του τουμπεκί, που το χουν κάψει 10-11 φορές. Και να σαι σίγουρος, ότι αναρχικοί δεν το καίνε. Τι να πω για το βιβλιοπωλείο; Είμαι κατά των καταστροφών από "αντιεξουσιαστές" και κατά της καύσης βιβλίων εν έτη 2009. Κατά τα άλλα ως καταστροφή περιουσίας, στα απ' αυτά μου. Αυτός έχει λεφτά να το ξαναφτιάξει, ο άλλος ο μεροκαματιάρης που τον έχουν κλέψει 5 φορές ή του κάψανε το μαγαζί τα έχει; Ναι, αλλά φεις-του-φεις. Οχι, απομονώνω δέκα λέξεις και κολλάω ταμπέλες. Δέχομαι, αυτό που λεει ο λαζόπουλος, δε σε γουστάρω. Αλλά σκέψου αυτό, πες πως είμαστε στο σχολείο και κοροιδεύεις τον άλλο. Αν το κάνεις, με την παρέα σου, όλα οκ. Αν το κάνεις όμως ενώπιω όλων, τότε πρέπει να δώσεις το δικαιωμα στον άλλο να σου απαντήσει, αν θες να είσαι τίμιος και όχι κότα Δεν παίζει θέμα face to face, δε θα δεχτεί ποτέ κανένας από τους 2 να βρεθούν ο ένας απέναντι από τον άλλο σε τηλεοπτικά παράθυρα για να λύσουν τις διαφορές τους. Ό,τι είναι να γίνει, γίνεται μέσω των 2 εκπομπών. Ποια απομόνωση λέξεων, αν σε ένα βιντεάκι διάρκειας 10 λεπτών, τα 9 λεπτά διαφημίζει το βιβλίο και στο 10ο λεπτό πετάει το μαργαριτάρι, γιατί να το παίξει όλο;
alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν γίνεται για τα λεφτά αλλά για την προβολή,και οι άλλοι βουλευτές για την προβολή το κάνουνε,την επαφή με τον κόσμο κτλ κτλ Ο Γεωργιάδης στην εκπομπή του δεν λέει καμιά άποψη,δεν μιλάει για πολτική,περνάει μηνύματα όμως υπέρ της μεριάς που θέλει. Απο την άλλη δίνει τις περισσότερες φορές και γαμώ τα βιβλία,έχει καλή εκπομπή δεν είναι στυλ Λιακό,τα βιβλία είναι ιστορικά,φιλοσοφικά αναγνωρισμένα διεθνώς και όχι προπαγανδιστικά (όλα αυτά χωρίς να συμφωνώ με τις απόψεις του,απλά η επίθεση είναι λίγο άδικη) /offtopic Sυμφωνω σχεδον σε ολα αλλα αν δεν κανω λαθος μου φαινεται οτι πρεπει να πληρωνει για να αγοραζει διαφημιστικο χρονο ωστε να διαφημιζει τα βιβλια αρα απο καπο πρεπει να τα παιρνει πισω.Δηλαδη γινεται κ για το κερδος(κ καλα κανει δηλαδη επιχηρηματιας ειναι ο ανθρωπος κ ετσι δεν θα τα πιασει απο πουθενα κ ουτε θα παρει εντολες αφου θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητος)
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 πρώτον βγαλτα τα σποιλερ. Τα βάζουμε, σε περιπτώσεις, που ο άλλος γράφει σεντόνια. Ποιος υποψήφιος ήταν αυτός; Υποπτεύομαι πως θα τον είχαν καλεσμένο σε κάποια εκπομπή, είναι διαφορετικό από το να έχεις δική σου εκπομπή. Όταν είσαι καλεσμένος και πεις μαι βλακεία εκτίθεσαι, ο άλλος παίζει εντός έδρας. Οχι, στο τηλεφώς το είπε. Χάνεις, που δεν το βλέπεις. Εχει πλάκα μεν, αλλά μπορεί να το λέει. Επαφή με τους πελάτες του αν θέλει μπορεί να κρατάει στο βιβλιοπωλείο του. Όσον αφορά την εκλογή του, οι διορισμοί δεν είναι η μόνη μέθοδος "ψησίματος" ψηφοφόρων. Ναι, και πως μπορεί ο γεωργιάδης, να ψήσει κόσμο? Αντε πες, πως θα το παίξει εκδότης και καντακουζηνός, αλλά 15000 νοματαίοι, δε νομίζω να είναι συγγραφείς? Ξέρω απόφοιτους ξένων πανεπιστημίων, με 218 πτυχία που αν δεν είναι, συμπεριφέρονται σαν καθυστερημένοι. Τα φαινόμενα απατούν. Δλδ τι κάνουν? Για δώσε παράδειγμα, όχι δικό σου, ατόμου με σπουδές στο εξωτερικό, που είναι βλάκας. Οχι να διαφωνείς, με τα λεγόμενα του, να πεις ότι λέει βλακείες, πχ ο γάιδαρος πετάει. Όλοι μπορούν να παρασυρθούν γι' αυτό μακρυά απ' τις εκπομπές. Και το ιντερνετ. Να το κόψουμε και αυτό? Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο, θα του την έπεφταν άγρια. Είμαι σίγουρος πάντως πως αν ψάξω όλο και κάτι θα βρω. Βρίθει, ιστορικών ανακριβειών. Αλλά το να λέει πχ πως ο ισοκράτης ήταν ρατσιστής, ο δημοσθένης φιλέλλην κλπ, δε νομίζω ότι είναι το ίδιο με το να προτρέπει τον κόσμο να σπάει και να λεηλατεί. Ο Γεωργιάδης δεν είναι ο μόνος τον οποίο σχολιάζει. Στη τελική, δε φταίει αυτός που κρίνει αλλά αυτός που κρίνεται. Κοίτα, έχει τρεις τρόπους διακωμώδησης α)ο εύκολος, τι σαρδάμ έκανε ο άλλος β)ο κλασσικός, οι τάδε είναι κλέφτες. γ) ο γεωργιάδης και ομοιδεάτες του είναι φασίστας. Ε, δεν είναι φασίστας, τι να κάνουμε τώρα. Το να βάζεις ταμπέλες, δεν είναι κριτική, είναι ρατσισμός. Η λογική "τον φάγαμε εμείς, θα τον φάνε και οι υπόλοιποι" δεν είναι λύση. Αν σκεφτόμαστε έτσι το πρόβλημα δε θα πάψει να υφίσταται ποτέ. γενικολογίες Η λύση, στο συγκεκριμένο θέμα, είναι α)τέρμα οι μετατάξεις, βυσματιών β)στράτευση στα 18 γ)τα παιδιά των μεταναστών, να πηγαίνουν κι αυτά στρατό δ)στην τελική και οι γυναίκες, θα μπορούσαν να πάνε. Οι ισραηλινές, τι είναι, wonderwomen? Με όλα αυτά, όχι 6μηνο και 3μηνο στον κάνω το στρατό. Εντάξει μη κάνεις πως δε καταλαβαίνεις... Και πάλι, υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Δεν παίζει θέμα face to face, δε θα δεχτεί ποτέ κανένας από τους 2 να βρεθούν ο ένας απέναντι από τον άλλο σε τηλεοπτικά παράθυρα για να λύσουν τις διαφορές τους. Ό,τι είναι να γίνει, γίνεται μέσω των 2 εκπομπών.[/quote Ο γεωργιάδης, απο μεσημεριανάδικα, έχει βγει και έχει πει, να πάει είτε αυτός στην εκπομπή του, είτε να ρθει ο λαζοπουλος στη δική του. Από τη στιγμή που έχουν πάει κι άλλοι πολιτικοί.
slipknot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 πρώτον βγαλτα τα σποιλερ. Τα βάζουμε, σε περιπτώσεις, που ο άλλος γράφει σεντόνια. Ένα δίκιο το 'χεις, δε ταίριαζαν στιλιστικά. Οχι, στο τηλεφώς το είπε. Χάνεις, που δεν το βλέπεις. Εχει πλάκα μεν, αλλά μπορεί να το λέει. Ε τότε δε μπορώ να μιλήσω για το θέμα. Οποιοσδήποτε στο τηλεφώς είναι 3 φορές πιο γλυκός απ' τον Γεωργιάδη. Ναι, και πως μπορεί ο γεωργιάδης, να ψήσει κόσμο? Αντε πες, πως θα το παίξει εκδότης και καντακουζηνός, αλλά 15000 νοματαίοι, δε νομίζω να είναι συγγραφείς? Οκ εγώ απλά είμαι επιφυλακτικός και με αυτόν και με άλλους γενικότερα. Δλδ τι κάνουν? Για δώσε παράδειγμα, όχι δικό σου, ατόμου με σπουδές στο εξωτερικό, που είναι βλάκας. Οχι να διαφωνείς, με τα λεγόμενα του, να πεις ότι λέει βλακείες, πχ ο γάιδαρος πετάει. Ε τι, άνθρωπος γνωστός, με μουστάκι και καράφλα, με βαρύ επώνυμο δε μπορεί να μιλήσει. Και το ιντερνετ. Να το κόψουμε και αυτό? Αν είσαι ευάλωτος σε προπαγάνδες τότε ναι. Η διαφορά του internet με τη τηλεόραση είναι ότι στη τηλεόραση ναι μεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι ή να την κλείσεις, αλλά δεν έχεις 100% ελευθερία επιλογής. Στο internet έχεις. Βρίθει, ιστορικών ανακριβειών. Αλλά το να λέει πχ πως ο ισοκράτης ήταν ρατσιστής, ο δημοσθένης φιλέλλην κλπ, δε νομίζω ότι είναι το ίδιο με το να προτρέπει τον κόσμο να σπάει και να λεηλατεί. Εδώ θα πω πάσο. Κοίτα, έχει τρεις τρόπους διακωμώδησηςα)ο εύκολος, τι σαρδάμ έκανε ο άλλος β)ο κλασσικός, οι τάδε είναι κλέφτες. γ) ο γεωργιάδης και ομοιδεάτες του είναι φασίστας. Ε, δεν είναι φασίστας, τι να κάνουμε τώρα. Το να βάζεις ταμπέλες, δεν είναι κριτική, είναι ρατσισμός. Μα πέρα από τον σχολιασμό του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει ο Γεωργιάδης, τον σατιρίζει δείχνοντας βιντεάκια του σε έξαλλες στιγμές, να φωνάζει έτοιμος να ποτίσει τον κάμερα μαν με σάλια και να εκστομίζει γελοιότητες. γενικολογίες Η λύση, στο συγκεκριμένο θέμα, είναι α)τέρμα οι μετατάξεις, βυσματιών β)στράτευση στα 18 γ)τα παιδιά των μεταναστών, να πηγαίνουν κι αυτά στρατό δ)στην τελική και οι γυναίκες, θα μπορούσαν να πάνε. Οι ισραηλινές, τι είναι, wonderwomen? Με όλα αυτά, όχι 6μηνο και 3μηνο στον κάνω το στρατό. Η λύση είναι απλά η κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης και η μετατροπή του στρατού σε εθελοντικό-μισθοφορικό. Αυτά που λες μπορούν να ισχύσουν στη περίπτωση που ανέφερα. Και πάλι, υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Και ελευθερία κριτικής επίσης. Ο γεωργιάδης, απο μεσημεριανάδικα, έχει βγει και έχει πει, να πάει είτε αυτός στην εκπομπή του, είτε να ρθει ο λαζοπουλος στη δική του. Από τη στιγμή που έχουν πάει κι άλλοι πολιτικοί. Είναι φανερό πως αυτό έγινε για να κερδίσει κάποιες εντυπώσεις. Στο παρελθόν έχει δείξει κι αυτός την απέχθεια του για τον Λαζόπουλο, αν και έχει δηλώσει πως είναι ταλαντούχος κλπ (κάτι το οποίο δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν τον συμπαθεί). Όταν δεν αντέχεις κάποιον, αποφεύγεις να τον βρίσκεις μπροστά σου. Αυτό είναι νόμος. Όσο ασχολείται ο ένας με τον άλλο μέσα από τις εκπομπές τους είναι καλά. Αν βρεθούν και οι 2 στο ίδιο studio, εποικοδομητική συζήτηση δεν θα υπάρξει.
darkus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το θέμα πήγε σε προσωπικές ελευθερίες και το κατά πόσο έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε ή να απαγορευουμε εκπομπές, τρόπους ζωής, τρόπους διασκέδασης κλπ. Είναι πολύ δυσκολο το θέμα και η απάντηση δεν μπορεί να είναι μία. Όμως το τι θα παίζει η τηλεόραση επηρεάζει πολλά άτομα και αρκετά από αυτά δεν είναι έτοιμα να φιλτράρουν αυτά που βλέπουν. Κάποιος είπε για το γεωργιάδη και το λαζόπουλο. Η διαφορά στους 2 κυρίους είναι πως ο ένας εκλέχθηκε από το λαό ενώ ο δευτερος από κανένα.Και η ποιοτητα της βουλης καθοριζεται απο τον ιδιο τον λαο ετσι? Και τα τελευταια 25 ισως και παραπανω χρονια η βουλη μας ειναι για γελια και για κλαματα. Και ειναι λογικο αφου σαν συνολο ειμαστε για γελια και για κλαματα. Παρόλα αυτά ο τηλεπαρουσιαστής μπορεί να επηρεάζει εξισου τον κόσμο με το βουλευτη(ισως και παραπανω) παρολο που κανεις δε τον εξελεξε.Και καλα πες οτι με τα χρονια κερδισε με την "αξια " του μια θεση ως παρουσιαστης. Οι περισσοτεροι (εγω τους θεωρω όλους), ειναι εργαλεια επηρεασμου των media. H τηλεοραση, επηρεαζει τους παντες, είναι επιστημονικα τεκμηριωμενο πως ο τηλεθεατης δεχεται ακριτα καποια πραγματα και δε μπορω να διακρινω την δημοκρατια σε αυτο. Δλδ εχω λεφτα/φτιαχνω καναλι/ ελεγχω τη κοινωνια/επιβαλλομαι στο κρατος. Πολυ δημοκρατικο Δλδ πως βλεπω την πραγματικοτητα αυτη τη στιγμη στην ελληνκη κοινωνια εγω.Πολιτικοι(μαλλον πολιτικαντηδες ταιριαζει εδω) και τα αφεντικα τους (επιχειρηματιες, τραπεζες, κατοχοι μμε κλπ) μας κατακλεβουν, δεν μας λενε αληθειες, καθε χρονο ολο και περισσοτεροι ελληνες πεινανε, δουλειες με το σταγονομετρο και η πτωση συνεχιζεται.Ειναι σαφες πως καποιοι διασκεδαζουν αλλα εμεις θα πληρωσουμε στο τελος τα σπασμενα και για να μας εχουν μαντρωμενους μας βαζουν να ασχολουμαστε με χιλια δυο ασχετα και ηλιθια θεματα.Και ναι η τηλεοραση σαν μεσο μαζικης επικοινωνιας θα επρεπε να παρεχει ποιοτικες ειδησεις.Φυσικα και δε το κανει αυτο ομως διοτι η τηλεοραση ειναι ΤΟ ΜΕΣΟ παραγωγης συνειδησεων και στη δικια μας περιπτωση ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ. Γιατι έτσι συμφερει καποιους. Τα περι πανια, σταρ, πετρουλα ανηκουν στο ιδιο παραμυθι. Σκεφτειτε μονο τα παιδακια που τα βλεπουν(σκ@τα τρωνε οπως και εμεις, πινουνε αναπνεουνε, το μελλον τους ειναι μελανο μη τα καψουμε κιολας)Ελεος δλδ δε τα λυπομαστε? Καταλαβαινω πως καποιοι ενοχλουνται σε καθε τι που απαγορευει κατι. Ρε παιδια καλες οι προσωπικες ελευθεριες αλλα χανετε την ιδεα ομως. Θελω να πω πως υπαρχει και η κοινη λογικη για να απαγορευουμε η οχι καποια πραγματα. Σκεφτειτε ενα παραδειγμα με 2 gay αντρες που θελουν να παντρευτουν. Δε καταλαβαινω το κολημα που εχουν σωνει και καλα να παντρευτουν οταν τους δινεται καλυψη απο το κρατος με το συμφωνητικο συμβιωσης. Καποιοι αλλοι θεωρουν το γαμο μυστηριο μεταξυ ατομων διαφορετικου φυλου και ιερο και κατα συνεπεια νιωθουν να βεβηλωνεται κατι ιερο για αυτους. Και πες πως οι ομοφυλοφιλοι εχουν αυτο το δικαιωμα, ειναι δυνατο να τους δινεται και η δυνατοτητα υιοθεσιας?Το τι κανουν μεταξυ τους αφορα αυτους και ειναι δικαιωμα τους, οταν ομως επηρεαζουν και τριτους εκαι αλλαζει το πραγμα.Ποσο μαλλο ενα μικρο παιδι που εχει αναγκη απο μητερα και πατερα. Ειναι ενα τραβηγμενο παραδειγμα που ομως το εχουμε ηδη βιωσει στην ελληνικη κοινωνια. Γιατι με την ιδια λογικη που και η γυναικα ειναι γυναικα και παει με αντρες και δεν εχει σημασια εαν αυτοι ειναι 1, 10 η 1000 το ιδιο μπορει να επικαλεστουν και οι gay.Δεν εχει σημασια εαν το ζευγαρι αποτελειται απο ατομα του ιδιου φιλου τη στιγμη που και ατεκνα ζευγαρια μπορουν να υιοθετουν γιατι να μη γινεται το ιδιο και στα gay ζευγαρια?Δεν ειναι εγωιστικο εκ μερους των ομοφυλων ζευγαριων κατι τετοιο? Επισης το οτι εχω στομα δε σημαινει πως μπορω ουτε να υβριζω ουτε και να φωναζω οποτε εγω το θελω. Διοτι και ο διπλα μου εχει ενα χερι που μπορει να ειναι βαρυτερο απο το δικο μου και να θεωρει και αυτος πως μπορει με αυτο το τροπο να μπορει να επιβληθει.Και τον τριτο απεναντι στο δρομο που κοιταει αδιαφορος και αμετοχος γιατι να τον ενδιαφερει? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?Καλα κανει λοιπον και τους αφηνει να βριζονται και να πλακωνονται στο ξυλο . ΣΠΟΥΔΑΙΑ Το ιδιο ειναι και η τηλεοραση. Δε μπορει να βαζει ο καθενας τη καθε μπουρδα και τηλεοπτικο σκουπιδι και με το τροπο αυτο να επηρεαζει μεγαλη μαζα απο τη κοινωνια και εμεις να το αποδεχομαστε και να το επικροτουμε.Εμεις μπορουμε να προστατευτουμε, ο διπλα? Σκεφτειτε σε μια κοινωνια οπου ολοι κανουν οτι θελουν ελευθερα.Ειναι απιθανο αυτη η ελευθερια να μη οδηγησει σε συγκρουσεις καθως η δικια μου "ελευθερια"μπορει να ενοχλει την ελευθερια του διπλα. Τοσο απλα Βρισκομαστε σε ενα κοσμο 6 δισεκατομμυρια και ειμαστε ηδη πολλοι για αυτο τον ερημο πλανητη. Αν κανουμε οτι θελουμε η αφηνουμε καποιους να κανουν οτι θελουν τελειωσαμε. Υπαρχει και μετρο. Δε το λεω εγω το ειπαν κατι τρελα τυπακια που ζησαν σε αυτη τη περιοχη 2 χιλιετιες πιο πριν. Η ολλανδια ειναι μια χωρα οπου οι λεγομενες προσωπικες ελευθεριες ελεγχονται λιγοτερο απο τη κεντρικη εξουσια. Επειδη λοιπον εχω ζησει για 1 εξαμηνο στο ντεν μπος της ολλανδιας δεν ειδα "ανωτερους " ανθρωπους σε αυτη τη χωρα. ισα ισα που ειδα πολλα κοινωνικα προβληματα (τωρα με τη κριση ενδεχομενως να υπαρξει πολυ μεγαλυτερο προβλημα), μεγαλο προβλημα με τους μεταναστες και την λεγομενη ενσωματωση τους (μεγαλο παραμυθι αυτο αλλα και αυτο απο μονο του ειναι μεγαλη συζητηση) Η αποποινικοποιηση συμπεριφορων στην ολλανδια δεν τους εδωσε περισοοτερη ελευθερια ουτε ευχαριστηση ουτε και δημοκρατια. Το ιδιο και η ελλαδα.Νομιζω πως φοβουμενοι να μας πουν κολλημενους μπαινουμε στη παγιδα να τα θεωρουμε ολα χαλαρα.Χανουμε το μετρο(το ξαναλεω). Εαν ζουσαμε στην αμερικη που εχουν περιορισμενες προσωπικες ελευθεριες θα καταλαβαινα μια αντιδραση εναντια στην υποβολη απαγορευσεων και στη λογοκρισια. Σην ελλαδα ομως πρεπει να αφηνουμε τους παντες να μας παρεχουν σκουπιδια μονο και μονο για να μη μας πουν κομπλεξικους? ΝΑΙ εχουμε την επιλογη να μη ανοιξουμε το ρημαδοκουτο , ομως δεν εχουν ολοι τα φιλτρα που θα τους προστατευσουν απο τη χαλιναγωγηση. πχ παπουδες κσι γιαγιαδες που γαλουχηθηκαν σε κοινωνια πολυ διαφορετικη απο τη σημερινη, παιδακια και εφηβοι ΑΥΤΑ κουραστηκα και κουρασα
alexis333 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Pε ξεκολατε απο αυτη τη πιπιλα οτι κανεις μας Δεν εχει Δικαιωμα να λογοκρινει, να κρινει εκπομπες και οτι Δεν εχει και Δικαιωμα να τις κοβει. Mου τη δινει οταν το ακουω. Πριν το πει αυτο καποιος πρεπει να καταλαβει πως οι εκπομπες αυτες του στερουν πρωτον απο ολα το Δικαιωμα να εχει μια σοβαρη τηλεοραση που δε ξευτιλιζει την ανθρωπινη προσωπικοτα και γενικα το ανθρωπινο ον (μιλαω και για αυτους που την παρακολουθουν και αυτους που διαγωνιζονται/ξευτιλιζονται ) και δευτερον πως στη τηλεοραση παρακολουθουν και Παιδια που τωραν διαμορφωνουν τη σκεψη τους, τη συνειδειση τους και την προσωπικοτητα τους. Eαν αυτο ειναι καλο θεαμα για τα Παιδια αυτα οκ τι να πω ??
frenzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Tο δικαίωμα στην ξεφτίλα είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Έλληνα (αποδεικνύεται εμπράκτως από την πλειοψηφία καθημερινά). Σοβαρά όμως η ελευθερία της έκφρασης, δεν είναι ελευθερία της "σωστής" έκφρασης μονάχα. Κι αυτό γιατί αυτό που κρίνεις εσύ ως σοβαρό, εγώ μπορεί να το κρίνω ως σοβαροφανές κι ένας τρίτος να το κρίνει ως γραφικό. Από την άλλη οι τηλεοπτικές δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά τηλεθέασης είναι αμείλικτα ρυθμιστικά. Αν δε θέλει ο κόσμος κάτι το εξοστρακίζουν άμεσα. Εκεί που πάσχουν τα ratings είναι πως δεν μπορούν να βρουν τι θέλει ο κόσμος από θεματολογία που δεν μεταδίδεται. Γνώμη μου είναι λοιπόν πως ο Ανόητος (άλλοι θα πουν αμαθής, αφελής, γέρος, old school, κάγκουρας, shitfobrains, whatever) έχει δικαίωμα στην ανοησία. Το ίδιο δικαίωμα που έχεις εσύ στις σοβαρές εκπομπές. Αν δεν υπάρχουν τέτοιες έχεις στη διάθεσή σου ένα μυαλό, το ίντερνετ, την παγκόσμια λογοτεχνία ή ένα στυλό, να τις βρεις. Το ίδιο και ο Ανόητος. Άρα, η κατάληξη παραμένει ίδια, γιατί κοιτάζουμε πάντα αυτό που ξέρουμε. Για να παραφράσω το νόημα του ατακαδόρου Schopenhauer*, το ποτάμι μπορεί να επιλέξει να κυλήσει προς το βουνό, ή να χυθεί στις όχθες. Για κάποιο παράξενο λόγο όμως πάντα επιλέγει να κυλάει προς τη θάλασσα. Εγώ μαζί σου είμαι στην πάταξη της ανοησίας, αλλά θα πρέπει να εξουδετερώσουμε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και να αρχίσουμε από την αρχή πιο σωστά και δεν είμαι έτοιμος να μπλέξω σε τόσο χρονοβόρα διαδικασία. Όσο για τα παιδιά, αυτά θα παρακολουθούν ο'τι παρακολουθούν οι γονείς τους. Η τηλεόραση αντίθετα με αυτά που λέγονται δεν διαμορφώνει συνειδήσεις. Αυτοί που τη βλέπουν το κάνουν. * Ο ίδιος δεν είπε πως όποιος γράφει για ανόητους θα έχει πάντα ευρύ κοινό;
alexis333 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Για τα παιδια διαφωνω καθετως. Η τηλεοραση διαμορφωνει προσωπικοτητες.Ενα μικρο κοματι της γιατι το μεγαλο ποσοστο διαμορφωνεται απο οικογενεια , σχολειο , φιλους κτλ Οκ. Αφου εχουν δικαιωμα και στην ξεφτιλα τι να κανουμε εμεις οι αλλοι που δεν θελουμε να βλεπουμε τετοια πραματα θα τα φορτωθουμε. Και μη μου πεις να αλλαξω καναλι γιατι σε ολα τα καναλια τετοια βλακωειδης παιζουν. Δε βρισκεις σωστη τηλεοραση στις μερε μας φιλε
frenzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Κάτσε για να μην αερολογούμε πείτε μου τι μέρα/ώρα παιζόταν η εκπομπή και πες μου τι σου αρέσει να βλέπεις. Το να κατεβάσεις από ίντερνετ ή να βάλεις δορυφορική το αφήνω στην άκρη. Όπως και το να την κλείσεις.
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Για τα παιδια διαφωνω καθετως. Η τηλεοραση διαμορφωνει προσωπικοτητες.Ενα μικρο κοματι της γιατι το μεγαλο ποσοστο διαμορφωνεται απο οικογενεια , σχολειο , φιλους κτλ Οκ. Αφου εχουν δικαιωμα και στην ξεφτιλα τι να κανουμε εμεις οι αλλοι που δεν θελουμε να βλεπουμε τετοια πραματα θα τα φορτωθουμε. Και μη μου πεις να αλλαξω καναλι γιατι σε ολα τα καναλια τετοια βλακωειδης παιζουν. Δε βρισκεις σωστη τηλεοραση στις μερε μας φιλε Σωστη τηλεοραση βρισκεις οταν επιλεγεις εσυ αυτο που θα δεις και δεν καθεσαι να βλεπεις το οτιδηποτε παιζεται,οπως κατι εκπομπες με θεματολογια του τι παγωτο εφαγε ο σακης,πως κοιμηθηκε,πως ξυπνησεκ.τ.λ. Υπαρχουν και εκπομπες που ειναι πραγματικα καλες.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Kαι γω την θεωρώ βλακώδη και προκλητικά στημένη την εκπομπή, αλλά τα <<κοψίματα>>, όπως είπαν πολλοί πριν, είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν δηλαδή, απαγορεύουν εκπομπές τέτοιου τύπου, που εξεφτελίζουν άτομα και οικογένειες, γιατί να μην απαγορεύουν και δελτία ειδήσεων, αλλά και ενημερωτικές εκπομπές που έχουν κατευθυνόμενες ειδήσεις και προπαγανδίζουν; Δεν είναι πιο επικίνδυνα τα τελευταία, αφού σχετίζονται με τη διαμόρφωση κοινής γνώμης; Είναι το EΣΡ αλάνθαστο;
slipknot Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το ΕΣΡ δεν είναι αλάνθαστο αλλά υποτίθεται πως αποτελείται από άτομα που μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά. Από εκεί και πέρα, το γιατί επέλεξαν να κόψουν τη συγκεκριμένη εκπομπή και αφήνουν εδώ και χρόνια άλλες, του ίδιου ή κατώτερου επιπέδου, είναι κάτι που βρωμάει λάδια όπως είπαν μερικοί πιο πίσω. Το ΕΣΡ έχει κάνει στο παρελθόν πολλές γκάφες κόβοντας εκπομπές, τα έχουμε δει και τα ξέρουμε. Για μένα ο μόνος παράγοντας που θα πρέπει να υπολογίζεται καθαρά στο αν μια εκπομπή θα κοπεί ή όχι, είναι τα νούμερα τηλεθέασης. Όχι αυτά που υπάρχουν τώρα βέβαια, μιλάω για μια αντικειμενική καταμέτρηση τηλεθέασης στην οποία θα μπορούμε να δούμε ανά πάσα στιγμή τι βλέπει ο άλλος. Γιατί η agb βρωμάει κάπως. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να υπάρχει κι ένας μηχανισμός, εντελώς διαφορετικός από το ΕΣΡ ο οποίος θα ελέγχει το περιεχόμενο των εκπομπών, θα τις αξιολογεί και ανάλογα, θα επιβάλει ποινές. Όχι κόψιμο εκπομπών όμως (εκτός κι αν μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις) αλλά παρατηρήσεις, πρόστιμα, κόψιμο της εκπομπής για λίγες μέρες ώστε να φανεί και η ανταπόκριση του κοινού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.