Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Και στην Πάνια την προσωπική τους ζωή πουλάνε,και στην Μακρή την προσωπική τους ζωή πουλούσαν,και στον Μικρούτσικο τα ίδια. Τι ενόχλησε τώρα;Το ότι ήταν με την μορφή ερωτήσεων και όχι με τη μορφή αφήγησης; Προφανως ενόχλησε η μεγάλη τηλεθέαση σε συνάρτηση με όλα τα υπόλοιπα. Τα παρατράγουδα δε θυμάμαι να έχουν κάνει ποτέ μεγάλα νούμερα, και νομίζω ότι δεν αναπαράγονται από άλλες εκπομπές... Κάποιες ερωτήσεις: 1. Είναι σίγουρο ότι το ΕΣΡ απαίτησε τη διακοπή της; Έχουμε κάπου την απόφαση αυτή και το σκεπτικό της; 2. Στη σελίδα του ΕΣΡ, στις αποφάσεις εντόπισα 2 που αφορούν τη συγκεκριμένη εκπομπή και επέβαλαν πρόστιμα στο κανάλι. Και αυτές λάθος ήταν; 3. Πολύ ωραίο το σκεπτικό "Αν κάποιος δε γουστάρει κάτι, δε χρειάζεται να απαιτεί να μην το βλέπουν οι υπολοιποι". Έχει εφαρμογή και στη διοίκηση ενός καναλιού πέρα από το ΕΣΡ; P.S. Ναι, φυσικά χαίρομαι που κόπηκε. Όχι, δεν το έχω δει ποτέ, πέρα από αποσπάσματα σε άλλες εκπομπές.
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Και στην Πάνια την προσωπική τους ζωή πουλάνε,και στην Μακρή την προσωπική τους ζωή πουλούσαν,και στον Μικρούτσικο τα ίδια.Τι ενόχλησε τώρα;Το ότι ήταν με την μορφή ερωτήσεων και όχι με τη μορφή αφήγησης; Δεν είπα οτι ενόχλησε αυτή η έκπομπη και όχι της Πάνια.Αυτή που λες είναι ακόμα χειρότερο απλά με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα βρήκα ευκαιρία να θίξω εγώ προσωπικά τη τηλεόραση γενικότερα.
alexdelpiero Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Όσον αφορά τον Γεωργιάδη, υπάρχει μια μικρή διαφορά. Δεν είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής ούτε είναι γενικότερα στον χώρο της ελληνικής show business, είναι βουλευτής (και επιχειρηματίας μετά). Ένας βουλευτής πρέπει να εργάζεται για το καλό της χώρας του, όχι να κάνει εκπομπούλες με τον αδερφό του. Ας είναι καλά ο μαύρος Φέρης βέβαια και το κανάλι του... Επειδή προσωπικά με χαλάει ο εν λόγω κύριος, πολύ απλά δεν τον βλέπω. Μόνο όταν έχω τις μαύρες μου βλέπω τίποτα να γελάσω. Για τον μέσο σκεπτόμενο άνθρωπο, η μόνη λύσει για να τον "βγάλει απ' τη μέση" είναι να πατήσει το κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης του. Υπάρχουν όμως και άτομα που παρασύρονται απ' τα λεγόμενα του και τότε, ο κύριος γίνεται επικίνδυνος. Μα εκπομπες βιβλιων παρουσιαζει δεν παρουσιαζει τιποτα μη ποιοτικο.Κ προτιμω καποιος να βγαζει λεφτα κ απο προσωπικη δραστηριοτητα παρα να καθεται να κοιμαται στα εδρανα κ να πληρωνεται μονο απο εκει...
slipknot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Και ο Πλεύρης "βιβλιοπώλης" είναι, όλοι ξέρουμε τι βιβλία είναι αυτά και ποιος είναι ο σκοπός των εκπομπών τους. Δεν έχω πρόβλημα με την εκπομπή του Γεωργιάδη συγκεκριμένα, τα ίδια θα έλεγα αν έκαναν τέτοιες εκπομπές η Κανέλλη και οποιοσδήποτε βουλευτής.
afentiko7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δηλαδή οι βασικές αρχές της οικονομίας (που μάλλον τις κατέχεις και δεν τις γράφεις στα παπούτσια σου) σου υπαγορεύουν οτι είναι το ίδιο να δώσει το κράτος/ΕΕ λεφτά στον πολίτη ο οποίος θα τα χρησιμοποιήσει (ενδεχομένως) για να αποπληρώσει τα δάνειά του στις τράπεζες (και άρα καταλήγοντας στις τράπεζες όπως λες και συ) , με το να δώσει τα λεφτά απευθείας στις τράπεζες προκειμένου να χορηγήσουν (όταν και όποτε και σε όποιον το επιθυμούν) νέα δάνεια. Μάλιστα, να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε.... Εσύ έχεις μια εταιρεία, εγώ είμαι υπάλληλος της εταιρείας. Αν μου τα δώσει εμένα, εγώ θα τα βάλω στην τράπεζα ή θα τα κρύψω. Ειδικά αν είμαι συνταξιούχος. Αν το κράτος, τα δώσει στην τράπεζα, μετά θα τα δώσει σε σένα, εσύ θα κάνεις νέες επενδύσεις, άρα και καταπολέμηση της ανεργίας, και νέες παραγγελίες δλδ, κίνηση χρήματος. Αυτό που λέω εγώ, κινεί τον κόσμο μέχρι σήμερα. Όσον αφορά τον Γεωργιάδη, υπάρχει μια μικρή διαφορά. Δεν είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής ούτε είναι γενικότερα στον χώρο της ελληνικής show business, είναι βουλευτής (και επιχειρηματίας μετά). Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα, να κάνει εκπομπή. Στη δημοκρατία, στον κομμουνισμό ο μπόλεκ και ο λόλεκ και στον κρατισμό (ελλάδα 81-85), ο γιομπαζολιάς, να μας λέει για τα νέα των αγροτικών συνεταιρισμων. Επίσης, στη δημοκρατία, ο κάθε ένας, έχει το δικαίωμα να γίνει επιχεριηματίας. Στον κομμουνισμό, το κράτος και στην ελλάδα του 80 οι ξέρεις ποιοι (απαγορεύονται τα πολιτικά). Ένας βουλευτής πρέπει να εργάζεται για το καλό της χώρας του, όχι να κάνει εκπομπούλες με τον αδερφό του. Ας είναι καλά ο μαύρος Φέρης βέβαια και το κανάλι του... Και δεν πρέπει να φτύνουμε στο δρόμο, ούτε να κοροιδεύουμε τους χοντρούς. Ο εν λόγω κύριος, έχει κάνει νομίζω παρα πολλές επερωτήσεις στη βουλή (είναι στην 5άδα σίγουρα). Διαφωνείς με τα θέματα, που αναδεικνύει? Καλά κάνεις. Αλλά για αυτούς, που τον εκλέξανε παίζει να ναι σημαντικά. Και στην τελική χίλιες φορές, ένας βουλευτής, που στηρίζεται στα βιβλία του, παρά ένας που δουλεύει για τον κομματικό μηχανισμό και έχει εκλεγεί βολεύοντας κόσμο, στην περιφέρεια του Επειδή προσωπικά με χαλάει ο εν λόγω κύριος, πολύ απλά δεν τον βλέπω. Μόνο όταν έχω τις μαύρες μου βλέπω τίποτα να γελάσω. Για τον μέσο σκεπτόμενο άνθρωπο, η μόνη λύσει για να τον "βγάλει απ' τη μέση" είναι να πατήσει το κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης του. Υπάρχουν όμως και άτομα που παρασύρονται απ' τα λεγόμενα του και τότε, ο κύριος γίνεται επικίνδυνος. Καταρχήν, τα βιβλία του είναι φιλοσοφικά - ιστορικά. Δλδ και έναν που διαφωνεί με αυτά που λέει, μπορεί να τα δει από φιλολογικό ενδιαφέρον. Τι είπε ρε παιδί μου ο αναξίμανδρος πχ? Επίσης, νομίζω ότι συμφωνείς, πως το να ασχολείσαι με φιλοσοφία, μπορεί να σε κάνει μονόχνωτο, φλώρο, αντιπαθή, κομπλεξικό, ψώνιο, αλλά ηλίθιος δε γίνεσαι με τπτ. Οπότε, μάλλον "σκεπτόμενοι άνθρωποι", παρακολουθούν την εκπομπή του. Το παρασυρομαι πάλι είναι υποκειμενικό. Ο άνθρωπος, έχει μια ιδεολογία, την οποία προβάλλει, από την εκπομπή του. Δεν κρύβει από που ήρθε, ποιες είναι οι απόψεις του, τι ψηφίζει. Επίσης, δε νομίζω να έχει πει, τπτ ακραίο όπως "να βγούμε να κάψουμε την αθήνα", που είπε συμπαθέστατος γελωτοποιός, που σήμερα έχει τις μαύρες του. Ο εν λόγω κύριος, λοιπόν, ούτε στρατό έχει πάει, έχει κάνει ναρκωτικά, είναι γκευ και το κυριότερο, δε λέει τι κόμμα υποστηρίζει, εφόσον κάνει πολιτική εκπομπή. Σαν να ποστάρω εγώ στο θέμα του παο, να τους τη λέω και να κάνω τον ουδέτερο.
alexdelpiero Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Ετσι ακριβως φιλε.Δειχνει πλατωνα-αριστοτελη την ωρα που οι διπλα παιζουν μεσημεριανα λαιφ σταυλ...
slipknot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα, να κάνει εκπομπή. Στη δημοκρατία, στον κομμουνισμό ο μπόλεκ και ο λόλεκ και στον κρατισμό (ελλάδα 81-85), ο γιομπαζολιάς, να μας λέει για τα νέα των αγροτικών συνεταιρισμων. Επίσης, στη δημοκρατία, ο κάθε ένας, έχει το δικαίωμα να γίνει επιχεριηματίας. Στον κομμουνισμό, το κράτος και στην ελλάδα του 80 οι ξέρεις ποιοι (απαγορεύονται τα πολιτικά). Σαφώς, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα της δεοντολογίας. Δε σημαίνει πως επειδή μπορεί, πρέπει κι όλας. Και δεν πρέπει να φτύνουμε στο δρόμο, ούτε να κοροιδεύουμε τους χοντρούς. Ο εν λόγω κύριος, έχει κάνει νομίζω παρα πολλές επερωτήσεις στη βουλή (είναι στην 5άδα σίγουρα). Διαφωνείς με τα θέματα, που αναδεικνύει? Καλά κάνεις. Αλλά για αυτούς, που τον εκλέξανε παίζει να ναι σημαντικά. Και στην τελική χίλιες φορές, ένας βουλευτής, που στηρίζεται στα βιβλία του, παρά ένας που δουλεύει για τον κομματικό μηχανισμό και έχει εκλεγεί βολεύοντας κόσμο, στην περιφέρεια του Πολύ ωραία, αφού έχει κάνει "πάρα πολλές επερωτήσεις στη βουλή" ας μείνει εκεί, η εκπομπή σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Όσο για τον τρόπο και την αγνότητα εκλογής του, κράτα και μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Καταρχήν, τα βιβλία του είναι φιλοσοφικά - ιστορικά. Δλδ και έναν που διαφωνεί με αυτά που λέει, μπορεί να τα δει από φιλολογικό ενδιαφέρον. Τι είπε ρε παιδί μου ο αναξίμανδρος πχ? Επίσης, νομίζω ότι συμφωνείς, πως το να ασχολείσαι με φιλοσοφία, μπορεί να σε κάνει μονόχνωτο, φλώρο, αντιπαθή, κομπλεξικό, ψώνιο, αλλά ηλίθιος δε γίνεσαι με τπτ. Οπότε, μάλλον "σκεπτόμενοι άνθρωποι", παρακολουθούν την εκπομπή του. Το ότι ασχολούμαι με φιλοσοφία δε σημαίνει απαραίτητα πως την κατανοώ. Μπορεί για παράδειγμα να διαβάσω ένα φιλοσοφικό έργο, να μην καταλάβω τίποτα και να το παίζω έξυπνος και καλλιεργημένος στην παρέα μου. Ας μη θυμηθώ δε περιπτώσεις ανθρώπων που διάβασαν φιλοσοφικά έργα, παρερμήνευσαν τα περιεχόμενα τους και έκαναν τρελίτσες. Το παρασυρομαι πάλι είναι υποκειμενικό. Ο άνθρωπος, έχει μια ιδεολογία, την οποία προβάλλει, από την εκπομπή του. Δεν κρύβει από που ήρθε, ποιες είναι οι απόψεις του, τι ψηφίζει. Δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό. Άνθρωποι μικρών ηλικιών που δεν έχουν ψαχτεί ιδιαίτερα και δεν έχουν προσδιορίσει την πολιτική τους ταυτότητα είναι εύκολο να παρασυρθούν από απόψεις ακραίων χώρων. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Επίσης, δε νομίζω να έχει πει, τπτ ακραίο όπως "να βγούμε να κάψουμε την αθήνα", που είπε συμπαθέστατος γελωτοποιός, που σήμερα έχει τις μαύρες του. Δεν έχει πει "να βγούμε να κάψουμε την αθήνα" αλλά όλο και κάτι εξίσου ακραίο, προσκείμενο στον χώρο του θα έχει πει. Δεν παρακολουθώ τακτικά τις εκπομπές του για να μπορώ να σου πω ημερομηνίες και ώρες. Ο γελωτοποιός στον οποίο αναφέρεσαι έχει εδώ και καιρό τις μαύρες του, δε το έχει κρύψει και προσπαθεί να συνεισφέρει στην καταπολέμηση του φαινομένου. Η σύγκριση σου είναι άστοχη. Ο εν λόγω κύριος, λοιπόν, ούτε στρατό έχει πάει, Δικαίωμα του είναι, τι πάει να πει αυτό δηλαδή; Επειδή ο στρατός είναι ακόμα υποχρεωτικός θα ξεζουμίζουμε την καραμέλα τώρα; Όλοι ξέρουμε τι παίζει με το θέμα στρατός. Δεν έχει πάει στρατό άρα δεν έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη; έχει κάνει ναρκωτικά, Δικαίωμα του είναι να κάνει και ναρκωτικά, την υγεία του χαλάει. Δεν νομίζω να έχει έχει πει ποτέ πως τα ναρκωτικά είναι κάτι το θετικό, ούτε έχει κάνει διαφημιστικές εκστρατείες υπέρ των ναρκωτικών, ούτε έχει γράψει βιβλία γι' αυτά. είναι γκευ Άλλο ένα ελάττωμα σύμφωνα με εσένα, άλλο ένα δικαίωμα του λέω εγώ. 2009 έχουμε, δεν τους καίμε πια. Μήπως ζεις κάτω απ' το κρεβάτι του και το γνωρίζεις από πρώτο χέρι; και το κυριότερο, δε λέει τι κόμμα υποστηρίζει, εφόσον κάνει πολιτική εκπομπή. Σαν να ποστάρω εγώ στο θέμα του παο, να τους τη λέω και να κάνω τον ουδέτερο. Δεν το λέει άμεσα, έμμεσα όμως όλοι το καταλαβαίνουμε. Δεν ξέρω αν δηλώνει ουδέτερος, από τις πράξεις του όμως δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Ετσι ακριβως φιλε.Δειχνει πλατωνα-αριστοτελη την ωρα που οι διπλα παιζουν μεσημεριανα λαιφ σταυλ... Μα εγώ δε μίλησα για Πλάτωνα και Αριστοτέλη, αλίμονο. Δεν περιμέναμε από τον Γεωργιάδη, τον Λιακόπουλο και όλους αυτούς να μας τους μάθουν όμως.
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πολύ ωραία, αφού έχει κάνει "πάρα πολλές επερωτήσεις στη βουλή" ας μείνει εκεί, η εκπομπή σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Πως ο άλλος είναι δικηγόρος και ασκεί δικηγορία;Ε έτσι κι αυτός,δουλειά του είναι η εκπομπή...
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Α οκ, γιατί νόμιζα πως είναι βουλευτής. Α τίποτα,οι άλλοι βουλευτές δεν δουλεύουν;(καταργήθηκε το ασυμβίβαστο νομίζω) Ο βουλευτής δικηγόρος δε σε χαλάει αλλά ο βουλευτής παρουσιαστής σε τσαντίζει; Σε πειράζει η συγκεκριμένη δουλειά ας πούμε;
slipknot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Όποιος είναι στη βουλή παίρνει τόσα λεφτά, πόσο άπληστος μπορεί να είναι αν θέλει να βγάλει κι άλλα; Ο βουλευτής παρουσιαστής και ο βουλευτής που κάνει ραδιοφωνική εκπομπή δε με τσαντίζει, απλά δεν το θεωρώ σωστό. Άμα ήταν έτσι, ας έκαναν όλοι οι βουλευτές εκπομπές για να ακούγονται οι απόψεις όλων.
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Όποιος είναι στη βουλή παίρνει τόσα λεφτά, πόσο άπληστος μπορεί να είναι αν θέλει να βγάλει κι άλλα; Ο βουλευτής παρουσιαστής και ο βουλευτής που κάνει ραδιοφωνική εκπομπή δε με τσαντίζει, απλά δεν το θεωρώ σωστό. Άμα ήταν έτσι, ας έκαναν όλοι οι βουλευτές εκπομπές για να ακούγονται οι απόψεις όλων. Δεν γίνεται για τα λεφτά αλλά για την προβολή,και οι άλλοι βουλευτές για την προβολή το κάνουνε,την επαφή με τον κόσμο κτλ κτλ Ο Γεωργιάδης στην εκπομπή του δεν λέει καμιά άποψη,δεν μιλάει για πολτική,περνάει μηνύματα όμως υπέρ της μεριάς που θέλει. Απο την άλλη δίνει τις περισσότερες φορές και γαμώ τα βιβλία,έχει καλή εκπομπή δεν είναι στυλ Λιακό,τα βιβλία είναι ιστορικά,φιλοσοφικά αναγνωρισμένα διεθνώς και όχι προπαγανδιστικά (όλα αυτά χωρίς να συμφωνώ με τις απόψεις του,απλά η επίθεση είναι λίγο άδικη) /offtopic
slipknot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δεν γίνεται για τα λεφτά αλλά για την προβολή,και οι άλλοι βουλευτές για την προβολή το κάνουνε,την επαφή με τον κόσμο κτλ κτλ Κακά τα ψέματα, από τις εκπομπές βγάζουν παραπάνω φράγκα. Ο συγκεκριμένος, πέρα από την εκπομπή είναι και εκλεγμένος βουλευτής και επιχειρηματίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, μόνο άπληστο μπορώ να τον χαρακτηρίσω. Το ίδιο ισχύει και για άλλους βουλευτές. Αν θέλει επαφή με τον κόσμο να πάει μιλήσει με συνταξιούχους, νέους, ανθρώπους άλλων πολιτικών χώρων. Οι βουλευτές προβάλλονται ήδη από τα ΜΜΕ, δεν είναι τηλεοπτικές περσόνες όμως και δε χρειάζεται να γίνουν. Ο Γεωργιάδης στην εκπομπή του δεν λέει καμιά άποψη,δεν μιλάει για πολτική,περνάει μηνύματα όμως υπέρ της μεριάς που θέλει.Απο την άλλη δίνει τις περισσότερες φορές και γαμώ τα βιβλία,έχει καλή εκπομπή δεν είναι στυλ Λιακό,τα βιβλία είναι ιστορικά,φιλοσοφικά αναγνωρισμένα διεθνώς και όχι προπαγανδιστικά (όλα αυτά χωρίς να συμφωνώ με τις απόψεις του,απλά η επίθεση είναι λίγο άδικη) Κάποια βιβλία του μπορεί όντως να είναι καλά, ένα άτομο με το οποίο μίλησα μάλιστα μου είπε πως έχει πολύ καλά ιστορικά βιβλία. Δεν θα ξεχάσω όμως διαφημίσεις που έχει κάνει μέσω της εκπομπής του σε βιβλία του Πλεύρη ή τις υστερικές αγριοφωνάρες του ίδιου και του αδερφού του. Γενικότερα δεν θα αγοράσω βιβλία από κανέναν, σε οποιοδήποτε πολιτικό χώρο κι αν ανήκει, οποιαδήποτε ιδιότητα κι αν φέρει, τα οποία χρησιμοποιεί για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Επίσης αφού έχει το δικαίωμα να κάνει εκπομπή και όντως τη κάνει, ας είναι έτοιμος να ακούσει οποιαδήποτε κριτική. Δεν είναι ανάγκη να κλαψουρίζει και να παραπονιέται.
elven Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Επίσης αφού έχει το δικαίωμα να κάνει εκπομπή και όντως τη κάνει, ας είναι έτοιμος να ακούσει οποιαδήποτε κριτική. Δεν είναι ανάγκη να κλαψουρίζει και να παραπονιέται. Σ αυτό συμφωνώ,σε μερικά άλλα διαφωνώ αλλά ας τ αφήσουμε γιατί είμαστε off
afentiko7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Σαφώς, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα της δεοντολογίας. Δε σημαίνει πως επειδή μπορεί, πρέπει κι όλας. Ναι, αλλά από τη στιγμή, που δεν προσβάλλει κάποιον, έχει δικαίωμα. Δλδ άλλος συμπαθέστατος υποψήφιος, στις εκλογές έλεγε, γιατί να υπάρχουν περισσότεροι φούρνοι και όχι φαρμακεία? Μπούρδα, αλλά δεν προσβάλλει κανένα, επομένως μπορεί να το πει. Πολύ ωραία, αφού έχει κάνει "πάρα πολλές επερωτήσεις στη βουλή" ας μείνει εκεί, η εκπομπή σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Όσο για τον τρόπο και την αγνότητα εκλογής του, κράτα και μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Σε περίπτωση, που δεν εκλεγεί (διαλύεται το κόμμα), έχει δικαιωμα, νομίζω να δουλέψει. Ε, μέσα από την εκπομπή, κρατάει την επαφή με τους πελάτες του. Τώρα, πες μου πως ο χ βουλευτής, ενός μικρού κόμματος, μπορεί να διορίσει κόσμο και πως θα το καταφέρει αυτό. και γιατί το μεγάλο κόμμα, να τον αφήσει να το κάνει. Καταλαβαίνεις πως δε στέκει και πολύ αυτό. Ας μη θυμηθώ δε περιπτώσεις ανθρώπων που διάβασαν φιλοσοφικά έργα, παρερμήνευσαν τα περιεχόμενα τους και έκαναν τρελίτσες. Ξέρεις εσύ, κανά απόφοιτο του δημοτικού να διαβάζει νίτσε, να εκπονεί λόγους και να καταστρώνει σχέδια μάχης? Και δεν παρερμήνευσε τπτ. Δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό. Άνθρωποι μικρών ηλικιών που δεν έχουν ψαχτεί ιδιαίτερα και δεν έχουν προσδιορίσει την πολιτική τους ταυτότητα είναι εύκολο να παρασυρθούν από απόψεις ακραίων χώρων. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Δεν υπάρχει καλός ακραίος, κακός μέσος και μέτριος μπακ. Ολες οι απόψεις, στη δημοκρατία, ακούγονται. Επίσης, δεν κολλάει το παρασύρομαι. Γιατί πχ κάποιος κεντρώος να μην είναι παρασυρμένος και να είναι κάποιος μαοϊκός? Δεν έχει πει "να βγούμε να κάψουμε την αθήνα" αλλά όλο και κάτι εξίσου ακραίο, προσκείμενο στον χώρο του θα έχει πει. Δεν παρακολουθώ τακτικά τις εκπομπές του για να μπορώ να σου πω ημερομηνίες και ώρες. Να κάψουμε, τους μετανάστες, δε νομίζω να έχει πει. Θα το λεγε ο γελωτοποιός. Ούτε κι εγώ τις παρακολουθώ, αλλά δεν το κοβω για φασίστα, από τα όσα έχω ακούσει. Κλασσικός καραδεξιός, μου φαίνεται. Ο γελωτοποιός στον οποίο αναφέρεσαι έχει εδώ και καιρό τις μαύρες του, δε το έχει κρύψει και προσπαθεί να συνεισφέρει στην καταπολέμηση του φαινομένου. Η σύγκριση σου είναι άστοχη. Καθόλου. Στο ξαναλέω. Αν βγω εγώ στην τηλεόραση και πω, ο slipknot, δε μας τα λέει καλά. Εγώ προτείνω αυτά κι αυτά..., δεν είναι κατακριτέο. Αν βγω και πω ο slipknot το να τ' άλλο, μπορεί στα πρόβατα μου να φαίνομαι μάγκας, αλλά επειδή επιτίθεμαι προσωπικά σε σένα, χάνω τη στήριξη, των "ουδέτερων". Επίσης, άλλο να πω καταλαβαίνω τα παιδιά και άλλο να πω, κάφτε κι άλλο. Καταλαβαίνεις, ότι το δεύτερο οδηγεί σε παραβατικές πράξεις. Δικαίωμα του είναι, τι πάει να πει αυτό δηλαδή; Επειδή ο στρατός είναι ακόμα υποχρεωτικός θα ξεζουμίζουμε την καραμέλα τώρα; Όλοι ξέρουμε τι παίζει με το θέμα στρατός. Δεν έχει πάει στρατό άρα δεν έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη; Δεν είναι, δικαίωμα του. Δεν είναι ψήφος, που είτε πας είτε δεν πας δεν τρέχει και τπτ. Κάποιοι πήγαν 2 χρόνια (ο δικός μου,όλοι οι πατεράδες των φίλων μου, κάπου τόσο θα πήγε και ο δικός σου) ενώ αυτός, κάπνιζε χασίσι. Ε, ή όλους θα μας πηδάνε ή κανέναν. Τα ίδια λέω και για τα βύσματα κομματικών νεολαιών. Δικαίωμα του είναι να κάνει και ναρκωτικά, την υγεία του χαλάει. Δεν νομίζω να έχει έχει πει ποτέ πως τα ναρκωτικά είναι κάτι το θετικό, ούτε έχει κάνει διαφημιστικές εκστρατείες υπέρ των ναρκωτικών, ούτε έχει γράψει βιβλία γι' αυτά. Δικαίωμα και του δολοφόνου να δολοφονεί. Από τη στιγμή, που δεν το προπαγανδίζει, να μην μπαίνει και φυλακή. Δεν θα ξεχάσω όμως διαφημίσεις που έχει κάνει μέσω της εκπομπής του σε βιβλία του Πλεύρη Γιατί, απαγορευει το εσρ, να διαφημίζεις βιβλία άλλων? Α πάντως, για το βιβλιοπωλείο, του τουμπεκί, που το χουν κάψει 10-11 φορές. Και να σαι σίγουρος, ότι αναρχικοί δεν το καίνε. Επίσης αφού έχει το δικαίωμα να κάνει εκπομπή και όντως τη κάνει, ας είναι έτοιμος να ακούσει οποιαδήποτε κριτική. Δεν είναι ανάγκη να κλαψουρίζει και να παραπονιέται Ναι, αλλά φεις-του-φεις. Οχι, απομονώνω δέκα λέξεις και κολλάω ταμπέλες. Δέχομαι, αυτό που λεει ο λαζόπουλος, δε σε γουστάρω. Αλλά σκέψου αυτό, πες πως είμαστε στο σχολείο και κοροιδεύεις τον άλλο. Αν το κάνεις, με την παρέα σου, όλα οκ. Αν το κάνεις όμως ενώπιω όλων, τότε πρέπει να δώσεις το δικαιωμα στον άλλο να σου απαντήσει, αν θες να είσαι τίμιος και όχι κότα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.