Προς το περιεχόμενο

Η στιγμή της αλήθειας

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α ωραια ..αν δει κανεις αυτο το topic θα νομιζει οτι μπηκε στη σελιδα του super star

Το οτι συζηταμε για κοψιμο μιας εκπομπης που τυχαινει να ανηκει στο ειδος που δινει τροφη σε μεσημεριαναδικα και λοιπες παπαριες, δε σημαινει οτι πεσαμε και στο επιπεδο τους.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το οτι συζηταμε για κοψιμο μιας εκπομπης που τυχαινει να ανηκει στο ειδος που δινει τροφη σε μεσημεριαναδικα και λοιπες παπαριες, δε σημαινει οτι πεσαμε και στο επιπεδο τους.

Εγω παλι λεω οτι πεσαμε ;)

Δημοσ.

Προτείνω να μαζευτούμε να διαδηλώσουμε μια έξω από το ΕΣΡ για να ξαναπροβληθεί η εκπομπή και μετά άλλη μια στον έξω από τον ΑΝΤ1 για να βάλει ακόμη πιό ξεφτυλιστικές ερωτήσεις στους παίχτες..Δεν γίνεται να σε ρωτάν αμα έχεις παίξει ποτε τυχερά παιχνίιδα και άμα σου αρέσεουν τα φάγητά της μάνας σου και να παίρνεις 5000€

Εϊναι δυναμόν να καθόμαστε να συζητάμε για την εκπομπή;;Έλεος!

Δημοσ.

Εχω απορια τι θα παρουσιασει μετα απο αυτο η κ@υλ@ η Μανωλιδου...σιγουρα τπτ πιο τραγικο...

Δημοσ.

Το ΕΣΡ τα βάζει όλα στο ίδιο τσουβάλι. Καλά έκανε και έκοψε το συγκεκριμένο έκτρωμα, αλλά σκεφτείτε τι εκπομπές έχει κόψει στο παρελθόν. Smackdown, Jackass, και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται. Νομίζω πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα που βγάζουν αποφάσεις εκει μέσα. Αλλά ποιός τους κουνάει...

Δημοσ.

5ετιας πρεπει να ειναι η foto :P

ontopic. κακως εκοψαν την εκπομπη, οποιος δεν θελει να την δει αλλαζει καναλι. Ουτως η αλλως στην θεση της καμμια αλλη παπαρια θα βαλουν, ετσι δεν σωζεται το επιπεδο της ελλ. τηλεορασης...

Δημοσ.
Το ΕΣΡ τα βάζει όλα στο ίδιο τσουβάλι. Καλά έκανε και έκοψε το συγκεκριμένο έκτρωμα, αλλά σκεφτείτε τι εκπομπές έχει κόψει στο παρελθόν. Smackdown, Jackass, και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται. Νομίζω πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα που βγάζουν αποφάσεις εκει μέσα. Αλλά ποιός τους κουνάει...

πες τα ρε φιλε απο το στομα μου το πηρες.Εκοψαν το σμακνταουν επειδη λεει τα παιδακια αντιγραφουν τις κινησεις των παλαιστων τι αλλο θα ακουσουμε...

Δημοσ.

Καταρχάς να πώ ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί της συγκεκριμένης εκπομπής, επειδή δεν την έχω δει ποτέ.

Θέλω μόνο να σχολιάσω το επιχείρημα που διατύπωσαν αρκετοί φίλοι ότι "δεν τους υποχρέωσε κανείς να βγάλουν τα προσωπικά τους στη φόρα".

Πώς θα σας φαινόταν αν μια εκπομπή πλήρωνε εθελόντριες εγγύους να πουλήσουν τα μωρά τους σε live δημοπρασίες; Ή μια άλλη που θα πλήρωνε τους συμμετέχοντες 50,000 ευρόπουλα για κάθε δάχτυλο που θα κόβουν; Ή μια που θα έδειχνε εθελοντικές live αυτοκτονίες;

Το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που για οποιδήποτε λόγο (δεν τους κρίνω γιατί δεν τους ξέρω, μπορεί να είναι απλά μαλ...ς ή μπορεί να πεθαίνει το παιδί τους και να βρίσκονται σε απόγνωση) είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι δε σημαίνει ότι αυτό πρέπει να επιτρέπεται.

Με την ίδια λογική ο ναρκομανής παίρνει τα ναρκωτικά κατ' επιλογήν του άρα πρέπει να ψοφήσει σαν το σκυλί.

Τώρα επειδή μιλάμε για το ΕΣΡ και το πώς λειτουργεί και το δικαίωμα του ουσιαστικά να λογοκρίνει αυτό σηκώνει τεράστια συζήτηση. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο θεσμός του ΕΣΡ είναι πολύ νέος και η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα. Δυστυχώς οι θεσμοί σε μια δημοκρατία για να λειτουργήσουν αποδοτικά και ικανοποιητικά χρειάζονται χρόνο.

Δημοσ.
Πώς θα σας φαινόταν αν μια εκπομπή πλήρωνε εθελόντριες εγγύους να πουλήσουν τα μωρά τους σε live δημοπρασίες; Ή μια άλλη που θα πλήρωνε τους συμμετέχοντες 50,000 ευρόπουλα για κάθε δάχτυλο που θα κόβουν; Ή μια που θα έδειχνε εθελοντικές live αυτοκτονίες;

Κάτι τέτοιο ΝΑΙ θα ήταν τηλεόραση!:-D:-D

Η Μανωλίδου θα παρουσίαζε;

Δημοσ.

Ναι μόνο που τα 2 από τα 3 που είπες είναι παράνομα. Για το να κόβουν δάχτυλα δεν είμαι σίγουρος αν είναι παράνομο να αυτο-ακρωτηριάζεσαι αλλά σίγουρα είναι παράνομο να το δείχνει ο άλλος στην TV. Απ' όσο ξέρω τα snuff απαγορεύονται.

Το να σε ρωτάει στην TV:

- Είσαι gay;

- Ναι.

- Έχεις πάει με ιερόδουλη;

- Ναι.

- Πιστεύεις ότι ο μουσακάς της μαμάς είναι ότι καλύτερο έχεις φάει ποτέ;

- Όχι.

δεν απαγορεύεται. Όλες τις ερωτήσεις του τις έχουν κάνει από πριν και τις έχει απαντήσει και ξέρουν τι θα βγάλει το μηχάνημα. Αποφασίζει μετά πόσο ρεζίλι θέλει να γίνει για πόσα φράγκα.

Γιατί να μην αλλάξουμε κανάλι δηλαδή; Γιατί να μην του βάλουν "Χ" και τέλος. Τι την κόβεις ρε φίλε χούντα έχουμε; Στις δεκάδες άλλες χώρες δηλαδή που παίζει είναι πιο έξυπνος ο κόσμος και εμείς είμαστε ανώριμοι και πρέπει να μας πάρουν από το χεράκι;

Η παρουσιάστρια καλά έκανε και το παρουσίασε. Με το επάγγελμα που είχε η τύπισσα δεν είχε μέλλον στη συγκεκριμένη "χώρα" που ήρθε επειδή παντρεύτηκε (αν έχω ακούσει καλά) οπότε είπε να κάνει κάτι και αυτή. Τη δουλειά της καλά την έκανε. Αν έλεγαν στον οποιοδήποτε από εσάς να παρουσιάσει την εκπομπή θα λέγατε όχι λόγο περιεχομένου; @@.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι Η.Π.Α. να παθαίνουμε πανικό όταν βλέπουμε Στιγμή της Αλήθειας και μετά να αφήνουμε την Πετρούλα να χύνει στο Star για να πει τον καιρό. Επειδή το ΕΣΡ είναι ΟΚ με αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...