Αδμιν Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Που να παιξει και κανενα L World δηλαδη.... Αυτο κοπηκε στο 3ο επεισοδιο νομιζω. Στον Alpha ηταν.
slygeo87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Σκεφτείτε να βγεί και σε ταινία στους κινηματογράφους τι έχει να τραβήξει ο πρωταγωνιστής.Ο άλλος επειδή ήξερε τις απαντήσεις στον εκατομμυριούχο του κάνανε ηλεκτροσόκ.Ο τρωγλοδύτης ντε. =ρ
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 καλα εντελως απαραδεκτο που κοπηκε η στιγμη της αληθειας.Σ ολη την υπολοιπη ευρωπη που παιζει τη ειναι δηλαδη απολιτιστοι?το πιο σπαστικο παντως ειναι που μαζευωνται πεντε ατομα σε δωματιο κ αποφασιζουν το τι θα δω εγω...Δεν ειναι ποιοτικο λεει μα ποιοι ειναι αυτοι που θα μου πουν τι ειναι ποιοτικο κ τι οχι αν ηταν ετσι θα επερεπε να το 90% της ελληνικης τηλςορασης να σταματησει...(Aσφαλως κ ειναι αξιολογη η παρουσιαστρια απλα με κατι πρεπει να ξεκινησεις)
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Τελικά για να καταλάβω, εσείς που παραπονιέστε, παραπονιέστε γιατί έκοψαν την εκπομπή ή γιατί δεν κάνουν το ίδιο και με τις υπόλοιπες?
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Καλά κάνανε και την κόψανε.Εγώ είχα δηλώσει σημμετοχή και με γράψανε στα @@ τους.
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Καλά κάνανε και την κόψανε.Εγώ είχα δηλώσει σημμετοχή και με γράψανε στα @@ τους. Ε είχες τίποτα ''πικάντικο'' να ρωτήσουν? Αλλιώς τι να σε κάνουν? Να σε ρωτάν αν είναι αλήθεια ότι έχεις διπλό account στο insomnia και πίσω απο τον αθώο Ιάσωνα απο το Ρέθυμνο κρύβεται ο σατανικός Αφεντικό7??
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 χαχαχα καμμία σχέση, δε σου κάνουν ερωτήσεις.Στο τηλέφωνο βγαίνει ένας αυτόματος τηλεφωνητης και σου λέει απλώς δώσε το όνομα σου,την διεύθυνση σου και το τηλεφωνο σου.
soturin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Κακώς μεν κόψανε την εκπομπή (και κόβουν εκπομπές γενικότερα) αν και ποτέ δε μ' άρεσε η ύπαρξή της, συμπυκνώνει τη μεθόδευση της βλακείας που κυβερνάει τον κόσμο. Βέβαια στο σποτάκι του ΑΝΤ1 λέει "Το εσρ έκρινε πώς οι έλληνες είναι πολλοί ανώριμοι για αυτήν την εκπομπή". Δηλαδή πιστεύουν ότι το εσρ το έκρινε πολύ "ώριμο" σαν περιεχόμενο εκπομπής, για ιντελέκτουαλς
sheik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μπα δεν πιστευω οτι εννοουν αυτο. Ισως το οτι οι ελληνες δηθεν ειναι ανωριμοι στο να μπορουν να κρινουν αν τους αρεσει μια εκπομπη και αν τους "κανει καλο" ή οχι, οποτε το ωριμο(sic) ΕΣΡ αποφασισε για παρτη τους.
soturin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μπα δεν πιστευω οτι εννοουν αυτο.Ισως το οτι οι ελληνες δηθεν ειναι ανωριμοι στο να μπορουν να κρινουν αν τους αρεσει μια εκπομπη και αν τους "κανει καλο" ή οχι, οποτε το ωριμο(sic) ΕΣΡ αποφασισε για παρτη τους. σωστός
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 αφου ο κοσμος εχει κριτηριο για να ψηφισει τοτε ξερει κ απο μονος του αν πρεπει να δει κατι η οχι...
onty Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Εγω λεω παλι οτι την εκοψαν επειδη το μωρο ειναι ερωτευμενο με τον Αδωνη και αρνηθηκε να τους παρει pipe....
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μπα εγώ λέω το αντίθετο!Ότι τους πήρε όλους αλλά δεν μπόρεσε να τους πείσει!
onty Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Α ωραια ..αν δει κανεις αυτο το topic θα νομιζει οτι μπηκε στη σελιδα του super star
PeterHeppner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Τώρα σχετικά με την ΕΣΡ, σιγά και τι έκανε. και ότι έκανε αργά το έκανε Τόσες μαλακίες έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε καθημερινά, επειδή έκοψε μία μας έσωσε? θα χαρώ αν μια μέρα ακούσω στις ειδήσεις αντι για καμιά τράπεζα κουκουλοφόροι έκαψαν studio τατιάνας, πάνιας και άπαντα μεσιμεριανά i know you eyeballing me Mr moderator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.