Προς το περιεχόμενο

4850 Οverclocking

BaNcU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αρχικά ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου τον Vatos_Locos για τον how to guide του .

Ας προχωρήσουμε , captureyfq.jpg

Έχει φτάσει 745 Mhz (δεν είναι λίγο πολύ ?), τρέχω 10 λεπτά το Ati tool , έτρεξα και ένα 3D Mark Vantage πριν έβγαλα κάπου 4450 μόνο στη GPU, αλλά δεν έχω δει ακόμα αυτά τα περιβόητα artifacts (625/745..). Θα έπρεπε να ανησυχώ ? Ευχαριστώ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 χρόνια αργότερα...

Kαλημερα,χθες αποφασισα να κανω O/C την 4850 μου μεσω του Catalyst.Oι default ρυθμισεις ηταν 640MHz και 933MHz, μεσω του τεστ την εφτασα στα 655MHz και 1013MHz,παραπανω μου εβγαζε Failed,ολα αυτα ενω ετρεχα παιχνιδι(Shift 2) και η καρτα εφτανε στους 67 βαθμους περιπου.

Μετα απο καποιες ωρες ξαναανοιξα το PC και με κρυα καρτα εβγαλε Passed και στα 660MHz.Η ερωτηση μου ειναι στο αν θα πρεπει να κανω O/C με κρυα καρτα και αν αυτο δημιουργησει προβλημα οταν θα αρχισει να ζεστενεται σε καποιο παιχνιδι.

H καρτα ειναι αυτη http://gr.msi.com/product/vga/R4850-2D512-OC.html

Kαλημερα,χθες αποφασισα να κανω O/C την 4850 μου μεσω του Catalyst.Oι default ρυθμισεις ηταν 640MHz και 933MHz, μεσω του τεστ την εφτασα στα 655MHz και 1013MHz,παραπανω μου εβγαζε Failed,ολα αυτα ενω ετρεχα παιχνιδι(Shift 2) και η καρτα εφτανε στους 67 βαθμους περιπου.

Μετα απο καποιες ωρες ξαναανοιξα το PC και με κρυα καρτα εβγαλε Passed και στα 660MHz.Η ερωτηση μου ειναι στο αν θα πρεπει να κανω O/C με κρυα καρτα και αν αυτο δημιουργησει προβλημα οταν θα αρχισει να ζεστενεται σε καποιο παιχνιδι.

H καρτα ειναι αυτη http://gr.msi.com/product/vga/R4850-2D512-OC.html

Αρχικά κακως ξέθαψες τοσο παλιο θέμα και δεν έκανες νέο!!

Πανω στο ερώτημα σου δεν υπάρχει αλλος τρόπος περα απο το να δοκιμάσεις και να δεις ποσο σταθερη είναι η καρτα ειτα με καποιο βαρύ παιχνίδι είτε με το furmark!!

Από εκει και πέρα όμως είναι καλύτερα να χρησιμοποιεις το MSI afterburner και όχι το αυτοματο ποιημένο tool των catalyst για να κάνεις oc...

Αρχικά θα ανεβαζεις μόνο τον πυρηνα μεχρι να βρεις το μεγιστο του και κατοπιν με το ιδιο τροπο τις μνήμες!!

Δεν καιγεται!! Αν ξεπεράσεις τα ορια της η απλά δεν θα είναι stable ή αν το παρακάνεις θα κολλήσει και στο επόμενο restart που θα επανερθει στις κανονικές της ρυθμίσεις.. ολα μελι γαλα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...