VagosM Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα για να τα παραγγείλω μέσο ίντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=LIGHTS&category2=LASER LED Κάτι τέτοιο ας πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 ειναι καλυτερα απο τα uv cathode? τα εχει παρει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 ειναι καλυτερα απο τα uv cathode? τα εχει παρει κανενας? Άλλο cathode άλλο led.. επείδη ζητάει LED πρότεινα αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 δεν το ειπα για αυτο ειναι καλυτερα ή χειροτερα απο αποδοση στα UV? cathode ή led? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 δεν το ειπα για αυτοειναι καλυτερα ή χειροτερα απο αποδοση στα UV? cathode ή led? ααα sorry δικό μου λάθος... Έχω 2 μπλέ cathodes, και ένα μπλε led από αυτά του link πάνω, το Led απλά χάνεται μπροστά στον φωτισμό των cathodes, και το έβγαλα...Βέβαια από την άλλη, αν το βάλεις σκέτο, τότε ναι θα δείχνει εντυπωσιακό, ειδικά εάν το κρύψεις κιόλας (είναι άρκετά μικρά), θα δημιουργήσεις κρυφό φωτισμό (πράγμα που κάναμε στο pc του αδερφού που δεν έχει cathodes, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό)..Τα UV τα βάζεις κυρίως για να αντιδρούν τα όποια "χρωματιστά" σημεία του εσωτερικού χώρου του κουτιού τα οποία αντιδρούν σε υπεριώδη ακτίνα, τα led δεν λειτουργούν έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 βασικα για το τανκ το θελω να φωτιζεται απο κατω.. ειναι uv.. 4 ευρω εχουν θα τα δοκιμασω και θα σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 βασικα για το τανκ το θελω να φωτιζεται απο κατω.. ειναι uv.. 4 ευρω εχουν θα τα δοκιμασω και θα σας πω Υπάρχουν και uv cathodes των 10 εκατοστών μπορείς να βάλεις και μια τέτοια για την αντλία, για να μην πέρνεις τις μεγάλες...Περιμένουμε αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Σκέτα θέλω να είναι τα led να κάνω από μόνος μου την κατασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.