ixthy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Σχετικα με το Poll δεν νομιζω οτι θα ηταν μια ασχημη ιδεα εδω μεσα.Αν και κατα την γνωμη μου θα ηταν πολυ λιγοι αυτοι που θα εκοβαν τελειος την συνδεση τους,απλα θα κατεβαζαν την ταχυτητα της γραμμης τους(οσοι εχουν φυσικα μεγαλη)με αποτελεσμα να χασουν αρκετα λεφτα οι παροχοι. Ακριβώς! Αυτό είχα πει και γω πιο πριν. Βέβαια οι μάγγες παίζεται να σου πούνε ότι ADSL είναι μόνο μια και αυτή στα 24 Mbit για να μας εγκλωβίσουν. Εδώ θέλει πηγμή. Βέβαια δεν ξεχνώ που πλήρωνα κάποτε τα διπλάσια για σύνδεση isdn με χρονοχρέωση και πάλι κόσμο είχανε οι μάγκες. Γι' αυτό λέω παίδες είναι και λίγο θέμα πηγμής. Δεν μπορεί να τα χει κανείς όλα. Πάντως επειδή η pstn και η isdn υπάρχουν ακόμα, αν είναι για ένα mail θα καταφύγω και κει. Βέβαια το mobile internet που αναφέρει ο φίλος είναι εντελώς άλλη φάση. Προσωπικά δεν το χρειάζομαι και δεν έχω βάλει ποτέ. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο το 3G μου σε ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις ανάγκης και αυτές χωρίς συμβόλαιο.
spector Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Τουλαχιστον εγω που ειμαι Forthenet, δεν εχω κανενα προβλημα με το παραπανω μετρο....Ποσο πιο χαλια να παει η Forthnet? Μην το λες, μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει την cyta στην Κύπρο
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ειλικρινα οσο ασχημο κι αν ακουγεται:ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ! Από τη στιγμή που αλληλεπιδρούμε με την κοινωνία και το περιβάλλον κάθε μέρα όλη μέρα - και άρα τα επηρεάζουμε - κουβαλάμε ένα μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στον κόσμο, άλλος μικρό, άλλος μεγάλο. Είναι στο χέρι μας και μπορούμε να κάνουμε κάτι, έστω και πολύ μικρό για να βελτιωθεί ο κόσμος έστω και πολύ λίγο. Η θεωρία του "δε φταίω εγώ για το κακό στον κόσμο" απλά δε στέκει. Αν νοητά σηκωθούμε απ' το έδαφος για να μπορέσουμε να δούμε εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια ανθρώπους να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο θα πάρουμε χαμπάρι τί συμβαίνει..
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Σχετικα με το Poll δεν νομιζω οτι θα ηταν μια ασχημη ιδεα εδω μεσα.Αν και κατα την γνωμη μου θα ηταν πολυ λιγοι αυτοι που θα εκοβαν τελειος την συνδεση τους,απλα θα κατεβαζαν την ταχυτητα της γραμμης τους(οσοι εχουν φυσικα μεγαλη)με αποτελεσμα να χασουν αρκετα λεφτα οι παροχοι. Λοιπόν, εγώ που.... τη έχω μεγάλη ( ), για τα λεφτά που δίνω (39ε/μήνα για 24mbit και άπειρα τηλέφωνα), δεν νομίζω ότι θα με σύμφερε να πάω σε μικρότερη ταχύτητα για να γλιτώσω ένα πεντάευρω.
mimidon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Λοιπόν, εγώ που.... τη έχω μεγάλη ( ), για τα λεφτά που δίνω (39ε/μήνα για 24mbit και άπειρα τηλέφωνα), δεν νομίζω ότι θα με σύμφερε να πάω σε μικρότερη ταχύτητα για να γλιτώσω ένα πεντάευρω. Η ουσία είναι να νοιώσουν μια διαμαρτυρία όλοι εδώ, σε αυτή τη χώρα, και όχι απλά να γλυτώσουμε ένα 5εύρο... Και εγώ το ίδιο πακέτο έχω και η γραμμή μου "κλειδώνει" στα 17mbit, αλλά θέλω να διαμαρτυρηθώ με τον τρόπο μου σε ένα μέτρο το οποίο ουσιαστικά νομιμοποιεί την παρακολούθησή μας από τον οποιοδήποτε. Ας μην κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας παιδιά...
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Η ουσία είναι να νοιώσουν μια διαμαρτυρία όλοι εδώ, σε αυτή τη χώρα, και όχι απλά να γλυτώσουμε ένα 5εύρο... Και εγώ το ίδιο πακέτο έχω και η γραμμή μου "κλειδώνει" στα 17mbit, αλλά θέλω να διαμαρτυρηθώ με τον τρόπο μου σε ένα μέτρο το οποίο ουσιαστικά νομιμοποιεί την παρακολούθησή μας από τον οποιοδήποτε.Ας μην κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας παιδιά... Σε αυτό συμφωνώ. Απλά μερικοί λένε πως αν τους κόψουν το παράνομο downloading, δεν αξίζει να έχεις πάνω από 1Mbit. Πράγμα που βρίσκω λάθος (με την μεγαλύτερη ταχυτητα έχεις: πιο γρήγορο youtube και video streaming, online radio, online gamiing, νομιμο downloading -δεν θέλω να κάνει 5,5 ώρες να κατέβει το ubuntu-, και ακόμη και όλα μαζί ταυτόχρονα!)
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Από τη στιγμή που αλληλεπιδρούμε με την κοινωνία και το περιβάλλον κάθε μέρα όλη μέρα - και άρα τα επηρεάζουμε - κουβαλάμε ένα μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στον κόσμο, άλλος μικρό, άλλος μεγάλο. Είναι στο χέρι μας και μπορούμε να κάνουμε κάτι, έστω και πολύ μικρό για να βελτιωθεί ο κόσμος έστω και πολύ λίγο. Η θεωρία του "δε φταίω εγώ για το κακό στον κόσμο" απλά δε στέκει. Αν νοητά σηκωθούμε απ' το έδαφος για να μπορέσουμε να δούμε εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια ανθρώπους να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο θα πάρουμε χαμπάρι τί συμβαίνει.. Κοιταξε ουτε εργοστασιο εχω για να μολυνω την ατμοσφαιρα και το νερο,ουτε εχω πυρηνικα στο σπιτι μου.Εαν εσυ λοιπον θεωρεις οτι το αμαξακι μου μολυνει τοσο πολυ το περιβαλλον οταν θα βγω να κανω 5 χιλιομετρα για να κανω τα ψωνια μου,τοτε εγω επιμενω και λεω για αλλη μια φορα:ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ,ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ! Λοιπόν, εγώ που.... τη έχω μεγάλη ( ), για τα λεφτά που δίνω (39ε/μήνα για 24mbit και άπειρα τηλέφωνα), δεν νομίζω ότι θα με σύμφερε να πάω σε μικρότερη ταχύτητα για να γλιτώσω ένα πεντάευρω. Το προβλημα ομως ειναι αλλο:τι θα την κανεις την 24αρα οταν δεν θα μπορεις να κανεις download?Το πενταευρο μπορει σε εσενα να μην φαινετε αλλα στους παροχους ξερεις τι καλα ποναει!Δε λεω,τωρα μου αρεσει κι εμενα η γρηγορη γραμμη μου(στα 7 εχω),αλλα θα μου ηταν αχρηστη εαν εμπαινα μονο msn,insomnia και στο mail μου,οποτε και θα προτημουσα να βαλω καμια 2αρα.
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κοιταξε ουτε εργοστασιο εχω για να μολυνω την ατμοσφαιρα και το νερο,ουτε εχω πυρηνικα στο σπιτι μου.Εαν εσυ λοιπον θεωρεις οτι το αμαξακι μου μολυνει τοσο πολυ το περιβαλλον οταν θα βγω να κανω 5 χιλιομετρα για να κανω τα ψωνια μου,τοτε εγω επιμενω και λεω για αλλη μια φορα:ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ,ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ! Είναι πάρα πολύ εμφανές ότι πριν απαντήσεις δε διάβασες καθόλου αυτά που έγραψα. Διάβασέ τα λοιπόν και αν διαφωνείς κάπου εδώ είμαι.
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Είναι πάρα πολύ εμφανές ότι πριν απαντήσεις δε διάβασες καθόλου αυτά που έγραψα. Διάβασέ τα λοιπόν και αν διαφωνείς κάπου εδώ είμαι. Επειδη αρχιζω πραγματικα να μην καταλαβαινω,μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που κολλαει το ολο θεμα με το περιβαλλον?
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Are you for real? Αν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις φίλε πράξε ακριβώς αυτό. Μην απαντάς.
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Are you for real? Αν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις φίλε πράξε ακριβώς αυτό. Μην απαντάς. Ρε φιλε πως την εχεις δει!Χαλαρωσε λιγο!!!Δεν σου φταινε ολοι αλλοι να ακουν τις π@π@ριες του καθενος!!!Ελεος πια!!!
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ωραία... Δεν έχεις την ικανότητα να κουβεντιάσεις και προσπαθείς να αλλάξεις το θέμα. Άλλα είσαι σίγουρος πως σε παίρνει το ξεκατίνιασμα στο οποίο πας να το γυρίσεις ή και εκεί έχεις ανεπάρκεια; Πάντως όντως δε σε ενδιαφέρει τίποτα. Ούτε η λογική συζήτηση, ούτε η λογική η ίδια, ούτε ο συνομιλητής αλλά μόνο ο εαυτούλης σου και ο εγωισμούλης σου που για να τον ικανοποιήσεις μας έχεις βγάλει τα μάτια εδώ πέρα. Λες και κουβεντιάζω με νήπιο είναι. Άιντε συζήτα τώρα για τις συνδέσεις που σε παίρνει και κάνε μας τη χάρη μπέμπυ (στο μυαλό όπωσδήποτε). Έγινε?
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Είναι φανερό πως δεν έχεις την ικανότητα να κουβεντιάσεις και προσπαθείς να αλλάξεις το θέμα. Άλλα είσαι σίγουρος ρε συ πως σε παίρνει το ξεκατίνιασμα στο οποίο προσπαθείς να το γυρίσεις ή και εκεί έχεις ανεπάρκεια; Πάντως όντως δε σε ενδιαφέρει τίποτα. Ούτε η λογική συζήτηση, ούτε η λογική η ίδια, μόνο ο εαυτούλης σου. Συζήτα τώρα για τις κάρτες γραφικών αλλά καταγράφηκε πως είσαι μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας. ΟΚ? Καλα αντε γεια φιλε!!!
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 θα ζυτούσα να διαγραφούν τα τελευτια 20 μηνύματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα