tolis_01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Ξυπνάτε παιδιά δεν είναι τα πράγματα οπώς τα νομίζετε.Δεν το κάνουν μόνο για τα λεφτά αλλά και για κάτι αλλό ,το να μας στερήσουν την ελευθερία και την απροσωπεία που μας εξασφαλίζει το διαδίκτυο.Να με θυμηθείτε μετά από αυτό θα αναγκάσουν όλους τους χρήστες να μπαίνουν με τα πραγματικά τους ονόματα ,ετσί αν κάποιος τους την λέει με συνοπτικές διαδικάσιες θα τον μπαγλάρωνουν και θα εξαφανίζεται.Με αυτά τα μέτρα θέλουν να επιτύχουν να κάνουν το διαδίκτυο ένα πλήρως ελεγχόμενο μέσο που κανείς δεν θα εχεί το κουράγιο να υψώσει την φώνη του και να αντιστάθει στο Κατεστημένο ,δηλαδή τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! Αυτό γίνεται από πάντα. Η ip σου είναι άμεσα συνδεδεμένη με εσένα. Όποιος θέλει (κι έχει τα μέσα) βλέπει ποιος είσαι.
Bspus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Αυτό γίνεται από πάντα. Η ip σου είναι άμεσα συνδεδεμένη με εσένα. Όποιος θέλει (κι έχει τα μέσα) βλέπει ποιος είσαι. Παλι πρεπει να περασουν απο τον ISP σου. Το μονο που θα καταλαβουν μονοι τους ειναι απο ποιον ISP προερχεσαι γιατι σε αυτον ανηκουν οι IP που χρησιμοποιουμε, και που μας παραχωρει προσωρινα. Οσο δεν ειναι υποχρεωμενοι να παραδισουν αυτα τα στοιχεια, το να σε βρουνε δεν θα ειναι και τοσο ευκολη υποθεση. Υ.Γ. Δεν μπορώ να μην πω ότι η πιο κερδισμένη εταιρεία από το φαινόμενο της πειρατίας είναι η μικρομαλακή. Αλήθεια όταν μετράνε τη διείσδυση των xp ή των vista στην αγορά μετράνε μόνο τα νόμιμα αντίγραφα; Χαχαχαχα! Πώς κατάφερε το DOS να επικρατήσει απέναντι σε μεγαθύρια όπως η Amiga, το Atari, και τα Apple? Αυτά είναι λοιπόν τα αρνητικά - θετικά της πειρατείας μάγκες. Επίσης χωρίς πειρατεία δεν θα υπήρχαν viruses, malwares, αντιγραφικά (αν και πιστεύω ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο backup) και φυσικά οι αντίστοιχες εταιρείες που τα παράγουν. Κι'ομως, τα περισσοτερα μηχανηματα τρεχουν αυθεντικα windows. Αν λαβεις υπ'οψη το γεγονος οτι τα laptop κερδιζουν ολοενα μεριδιο της αγορας και τα desktop συρρικνωνονται, καθως και οτι πρακτικα ολα τα laptop ερχονται με αυθεντικα windows που πληρωνεις θες δε θες. Αλλα και απο τα desktop, μπορει να το ξεχναμε ωρες ωρες αλλα αυτοι που ξερουν να βρουν και να εγκαταστησουν πειρατικα windows παραμενουν μια μειοψηφια Τωρα για το πως επικρατησε ειναι αλλη ιστορια. Ειδικα για την amiga αστο καλυτερα. Αυτοι αυτοκτονησαν μονοι τους. Αλλα ενας σημαντικος λογος που το DOS επικρατησε ειναι οτι εκανε ουσιαστικα δυνατη την αγορα των κλωνων ΙΒΜ, κατεβαζοντας σημαντικα το τελικο κοστος των ολοκληρωμενων υπολογιστικων συστηματων για τους επιδοξους καταναλωτες. Η MS πουλουσε το DOS σε οποιονδηποτε ενδιαφερομενο σε αντιθεση με τις αλλες εταιριες που θελαν να δεσμευουν τους πελατες τους να προμηθευονται και το hardware Και το software απο τους ιδιους για να τους εχουν ομηρους This is Microsoft's contribution to the field of computer technology: before they sold BASIC and later DOS to any hardware vendor who would buy it, end users were completely dependent on a hardware manufacturer not only for hardware, but also for platform-specific operating systems and application software. Microsoft's marketing strategy put an end to that, and contributed to changing the vertical computer market into a horizontal one. For that the company deserves due credit. Αν λαβεις υποψη απο που προερχεται αυτο, ενα πολυσελιδο αρθρο με τιτλο "Why I Hate Microsoft", Πιστευω οτι λεει πολλα. http://www.vanwensveen.nl/rants/microsoft/IhateMS.html
tolis_01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Παλι πρεπει να περασουν απο τον ISP σου. Το μονο που θα καταλαβουν μονοι τους ειναι απο ποιον ISP προερχεσαι γιατι σε αυτον ανηκουν οι IP που χρησιμοποιουμε, και που μας παραχωρει προσωρινα. Οσο δεν ειναι υποχρεωμενοι να παραδισουν αυτα τα στοιχεια, το να σε βρουνε δεν θα ειναι και τοσο ευκολη υποθεση. Αν υπάρχει λόγος, η άρση του απορήτου γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Αν δεν υπάρχει λόγος, πως θα το μάθουν;;; Ή σε μερικά χρόνια ποστάροντας στο insomnia θα φαίνεται και το ονομάτεπωνυμό μας κάτω δεξιά;;;
ixthy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Κάποια στιγμή -αργά ή γρήγορα- νόμος θα περάσει και στη χώρα μας και πού φοβάμαι ότι θα αφορά το χρήμα, καθώς οι ποινές στη χώρα μας τελευταία όλο προς τα εκεί αποσκοπούν... Ήδη μεγάλες δισκογραφικές και κινηματογραφικές εταιρείες στέλνουν mail με ips που κατεβάζουν παράνομα torrents με το κιλό στους providers μας, απλώς οι τελευταίοι τους γειώνουν κανονικότατα και δεν τα δημοσιεύουν, καθώς δεν υπάρχει νομοθεσία στην Ελλάδα!Σε περίπτωση που περάσει ο νόμος, θα ζητήσω διακοπή της σύνδεσης από τον πάροχό μου, ή μείωση παγίου με ανάλογη μείωση ταχύτητας... Αν δεν τους κάνει, γεια σας.. Τη δουλειά μου την κάνω και από το γραφείο κάθε ημέρα - 8 ώρες είναι υπερ-αρκετές πιστεύω. Μπράβο φίλε μου με νιώθεις. Ρε αφήστε το rapid και τις παπαριές! Μποϊκοτάζ λέμε! Σιγά μην πληρώνω για να κατεβάσω πειρατικό. Ξυπνάτε ωρέ! Φαληρίστε τους! Να δούμε ποιος θα κλάψει τελευταίος. Μην τους δίνετε τα λεφτά σας! Σε κανέναν ISP και σε κανένα rapid. Να δούμε ποιοι είναι τέλος πάντων οι πραγματικοί πειρατές και όχι να πιστεύετε τα παραμύθια τους. Που μπαίνεις στον κινηματογράφο και σου λένε μην έχεις κάμερα! Σιγά ρε φιλαράκι που θα μαι 2 ώρες με την κάμερα να μου πιαστεί το χέρι όταν θα κυκλοφορήσουν την δημοσιογραφική κόπια οι ίδιοι της εταιρείας για να μας πουν μετά ότι φταίνε μεμονωμένοι χρήστες και να μας φοβίζουν κιόλας! Ρε ουστ!!!
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 τις τενιες τις πέρνουν απο τους υπολογιστές των εταιριων ... πάντως ότι και να λεμε το κατέβασμα είναι παράνομο (όταν υπάρχουν πνευματικα δικαιόματα ) ακόμα και τη ποιο χαζομαρα να κατεβάσεις απο τι στιγμή που υπάρχουν δικαιοματα είναι παράνομο και μην πείτε να έβγαζαν καλήτερα πράγματα (γιαυτο υπάρχουν και τα τριαλ ) ή να κόστιζαν 5 εύρώ απο τι στιγμή που μια τενια χροιαζετε και δις ( αν και πλέον με τόσα που ε/ βγαζαν/ουν οι υθοποιηοι δεν με πειράζει να κατεβάζω..) προσπαθούμε να νομοποιήσουμε το παρανομο ( και εγώ κατεβάζω γιατι δεν μπορω να διαθέσω πχ 300 ευρώ για να κάνω ενα back up των προδιαγραφών μου, αλλα σκεφτήτε και αυτους που προσπαθουν να τα φτιάξουν και πως και αυτοι εχουν οικογένεις ανάγκες κτλ γιατι οι περισότεροι δεν εχουν εκατομιρια , εναν απλο μιστό πέρνουν )
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 αλλα σκεφτήτε και αυτους που προσπαθουν να τα φτιάξουν και πως και αυτοι εχουν οικογένεις ανάγκες κτλ γιατι οι περισότεροι δεν εχουν εκατομιρια , εναν απλο μιστό πέρνουν ) Ειλικρινα οσο ασχημο κι αν ακουγεται:ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ!
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 όμως αυτό οδηγει και στη καταστροφή μας ( περιβαλοντικά ζυτήματα κυρίος)
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 όμως αυτό οδηγει και στη καταστροφή μας ( περιβαλοντικά ζυτήματα κυρίος) Ας ρυπαινουν λιγοτερο τα αμερικανακια λοιπον,που εχουν και το μεγαλυτερο ποσοστο ρυπων στον πλανητη.Τι να σου κανει μια Ελλαδιτσα με ενα ποσοστο ρυπων 1% οταν οι αλλοι εχουν 50 και 60% των παγκοσμιων ρυπων.Μετα οι κινεζοι και μετα ολοι οι υπολοιποι.Αυτα περι περιβαλοντος.
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 εγω ξερω οτι χρησιμοποιουμε λυνθαθρακα και σε αυτόν στιριζόμαστε μόνο έχω δει ποσοστά κτλ (μολις ειδα και την τενια στον antena ) αλλα αυτο δεν θα πει πως και εμεις δεν συμβάλουμε (τα τελευταια χρόνια εχουμε καταφερει πολλά αλλα γινετε να κάνουμε ακόμη περισότερα , μου ειπε μια κυρια δεν ξερω αν αληθεύβει πως το κάδο ανακύκλωσεις το πείρε το σκουπιδιαρικο .... )
ixthy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εεεεε; Πώς πήγε η κουβέντα στα περιβαλλοντικά; Χαχαχαχαχα! Τες πα! Εγώ φίλε μου δε λέω να είμαστε παράνομοι. Ήδη πληρώνουμε και πληρώνουμε πολλά. Ας συνεργαστούν οι ISPs με τις εταιρείες ώστε να τους δίνουν ένα ποσοστό από τα κέρδη τους. Την 24άρα τη γραμμή τη βάλαμε όλοι για να κατεβάζουμε και όχι για το mail και το facebook. Ας ζητήσουν λοιπόν οι εταιρείες που οι ίδιες είναι κατά πολύ υπεύθυνες στο θέμα της πειρατείας ένα ποσοστό από τους providers. Αυτοί από την πειρατεία ζουν. Αν ήθελαν οι εταιρείες πανεύκολα θα εντόπιζαν αυτούς που διανέμουν το παράνομο υλικό και θα τους έκλειναν μέσα με την πρώτη. Αλλά άφησαν πρώτα να εξελιχθεί όλο αυτό ώστε να συνηθίσουμε εμείς στην ευκολία του downloading και να αναπτυχθεί και να παγιωθεί όλη αυτή η βιομηχανία του ψηφιακού υλικού και τώρα σου λένε τέρμα το trial φίλε. Τώρα θα πληρώνεις για όλα! Αμ δε!!!
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 σε αυτα δεν αντιλεγω (μονο στο οτι ΄πιάνουμε την 24 στην ελλάδα..) αλλα δεν θα ήταν ασχημο νόμημο download
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 εγω ξερω οτι χρησιμοποιουμε λυνθαθρακα και σε αυτόν στιριζόμαστε μόνο έχω δει ποσοστά κτλ (μολις ειδα και την τενια στον antena ) αλλα αυτο δεν θα πει πως και εμεις δεν συμβάλουμε (τα τελευταια χρόνια εχουμε καταφερει πολλά αλλα γινετε να κάνουμε ακόμη περισότερα , μου ειπε μια κυρια δεν ξερω αν αληθεύβει πως το κάδο ανακύκλωσεις το πείρε το σκουπιδιαρικο .... ) Ειλικρινα δεν καταλαβαινω που κολλαει το περιβαλλον στο θεμα μας και πολυ περισσοτερο ο λιθανθρακας.Μεχρι και τρομοκρατες ακουσα να αποκαλουν τους πειρατες του ιντερνετ αλλα για καταστροφεις του περιβαλλοντος πρωτη φορα το ακουω.Μηπως τελικα η πειρατεια ειναι πρασινη: http://files.myopera.com/Aux/albums/653316/piracy.jpg
mimidon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Εεεεε; Πώς πήγε η κουβέντα στα περιβαλλοντικά; Χαχαχαχαχα! Τες πα! Εγώ φίλε μου δε λέω να είμαστε παράνομοι. Ήδη πληρώνουμε και πληρώνουμε πολλά. Ας συνεργαστούν οι ISPs με τις εταιρείες ώστε να τους δίνουν ένα ποσοστό από τα κέρδη τους. Την 24άρα τη γραμμή τη βάλαμε όλοι για να κατεβάζουμε και όχι για το mail και το facebook. Ας ζητήσουν λοιπόν οι εταιρείες που οι ίδιες είναι κατά πολύ υπεύθυνες στο θέμα της πειρατείας ένα ποσοστό από τους providers. Αυτοί από την πειρατεία ζουν. Αν ήθελαν οι εταιρείες πανεύκολα θα εντόπιζαν αυτούς που διανέμουν το παράνομο υλικό και θα τους έκλειναν μέσα με την πρώτη. Αλλά άφησαν πρώτα να εξελιχθεί όλο αυτό ώστε να συνηθίσουμε εμείς στην ευκολία του downloading και να αναπτυχθεί και να παγιωθεί όλη αυτή η βιομηχανία του ψηφιακού υλικού και τώρα σου λένε τέρμα το trial φίλε. Τώρα θα πληρώνεις για όλα! Αμ δε!!! Αν κάναμε ένα poll, πόσοι πιστεύεις ότι θα κόβανε τη σύνδεση τους επειδή θα ίσχυε ένας τέτοιος νόμος στη χώρα μας; Στη δουλειά μου, επειδή μας κόψανε το MSN, συνάδελφός μου αγόρασε GPRS κάρτα για να συνδέεται...
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Αν κάναμε ένα poll, πόσοι πιστεύεις ότι θα κόβανε τη σύνδεση τους επειδή θα ίσχυε ένας τέτοιος νόμος στη χώρα μας; Στη δουλειά μου, επειδή μας κόψανε το MSN, συνάδελφός μου αγόρασε GPRS κάρτα για να συνδέεται... Σχετικα με το Poll δεν νομιζω οτι θα ηταν μια ασχημη ιδεα εδω μεσα.Αν και κατα την γνωμη μου θα ηταν πολυ λιγοι αυτοι που θα εκοβαν τελειος την συνδεση τους,απλα θα κατεβαζαν την ταχυτητα της γραμμης τους(οσοι εχουν φυσικα μεγαλη)με αποτελεσμα να χασουν αρκετα λεφτα οι παροχοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα