jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Γειά σας έχω ένα πρόβλημα. Λοιπόν έχω ένα router speedtouch 585 στο ισόγειο και ένα router TP-Link το οποίο το έχω βάλει σαν repeater στον δευτερο όροφο.Το Θέμα είναι οτι στον δεύτερο όροφο με το TP-Link δεν μπορώ να μπω στο Ιντερνετ και μου όταν πατάω κάτω δεξια στους υπολογιστές διπλό κλικ μου βγάζει οτι υπάρχουν πολλά δικτυα και είναι αδύνατη η σύνδεση. Επίσης όταν πατάω κάτω δεξιά στο εικονίδιο με τους υπολογιστές στις ιδιότητες μου βγάζει 2 ασύρματα δίκτυα,το ένα του speedtouch και το άλλο του TP-Link. Τι μπορεί να φταίει;
santeron Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Στο router που θέλεις να χρησιμοποιήσεις ως bridge πρέπει να πας μέσα στο web interface και να το ρυθμίσεις ώστε να κάνει bridging. Πρέπει επίσης να έχουν διαφορετικό ip φυσικά και να ανήκουν στο ίδιο subnet (192.168.1.χ με subnet 255.255.255.0 πχ.)
jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Στο router που θέλεις να χρησιμοποιήσεις ως bridge πρέπει να πας μέσα στο web interface και να το ρυθμίσεις ώστε να κάνει bridging. Πρέπει επίσης να έχουν διαφορετικό ip φυσικά και να ανήκουν στο ίδιο subnet (192.168.1.χ με subnet 255.255.255.0 πχ.) YEEEEEEEEEEEESSSSSSSS!!!!!! Φίλε χιλια ευχαριστώ με έσωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.