dkangel000039 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 καλησπερα το συστημα μου ειναι το εξης asus m3a32 deluxe cpu amd x2 4200 4 gb ram 800hz 2 x ati 3870 ocz 780 watt τροφοδοτικο χρησιμοποιω windows 7 x64bit πριν 2-3 μερες αγορασα ενα phenom 955 και αφου εκανα update στο bios της μητρικης και εβαλα το τελευταιο εγκατεστησα το καινουργιο μου επεξεργαστη... εδω αρχιζουν κ τα προβληματα μου το pc καθε λιγο παγωνει, κολαει εικονα κ ηχος κ πεταει κ μπλε οθονες κ ρεσταρτ αλλαξα οδηγους γραφικων εβαλα μια κατωτερη εκδοση bios κ εκανα φορματ αλλα τιποτα!!! απο θερμοκρασιες συμφωνα με το occt δε ξεπερναω τους 50 σχεδον ποτε επισης ετρεξα 3-4 3dmark και τα τελειωσε ολα επιτυχως ρε παιδια εχετε καμια ιδεα τι παιζει?? απο οτι ειδα παντως ο επεξεργαστης μου ειναι συμβατος με αυτη τη μητρικη υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικος?
alex89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 memtest φορ σταρτερς +1 και μετά δες και το σκληρό σου Επίσης δες σε safe mode αν σου κάνει τα ίδια. Μπορεί να έκανες φορμάτ, μπορεί όμως κάποιος driver που πέρασες να προκαλεί προβλήματα. Στη μπλε οθόνη τι σφάλμα βγάζει; Σχετικά με τον επεξεργαστή αν θες βγάλε τον και κοίταξε προσεκτικά τα Pins του μήπως έχει κανένα στραβώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.