Mountzouris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=1874 Ακομα κι αν εχεις αδικο, γραψ΄τους στα αυτια σου, και παρειγγειλε την απο αλλου.
christos_75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 εγω αν ημουν στην θεση τους παντως (απο την εταιρια) θα σε εγραφα, και δεν θα ασχολιομουν καν μαζι σου. Πιστευω, οτι ηταν σαφεστατοι και πολυ σωστοι σε ολα τους "Να φυγετε, να πατε αλλου". Εχεις χαλασει πολυ περισσοτερη ωρα απο αξιζουν τα 7-8 ευρω.
konstheo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μάϊστα...άλλος ένας φοβικός τύπος με συμπτώματα κομπλεξισμού πρός μικρότερους του.Και "Χόντονι, σιμί μασέ σενπάϊ"... Προς τον "1285 μηνύματα εκπρόσωπο της κοινότητας" :lol::lol: Παρά την εμπειρία σου δε φαίνεται να κατανοείς τα πράγματα. Στο μυαλό σου έχεις ήδη θεωρήσει πως εγώ έκανα λάθος στην παραγγελία και γι'αυτό (υποσυνείδητα) βλέπεις μόνο τη δική μου ειρωνία προς κάποιους χρήστες κι όχι αυτήν που απευθύνθηκε σε εμένα Pitsi: "Σε τόσο λίγη εκτίμηση έχεις τον χρόνο σου;" charly13: "Οσο για τα αλλα που εγραψες ειναι απλα ιστοριες για αγριους... " charly13: "ΟΛΑ αυτα για δικο σου λαθος και τους κραζεις κιολας?ΕΛΕΟΣ " Σε προκαλώ να κοιτάξεις το ύφος και τη γλώσσα που χρησιμοποιώ πριν από αυτά τα μηνύματα και θα διακρίνεις αυτά που τώρα δεν μπορείς. Ο αγαπητός Mountzouris μου έδωσε μια συμβουλή, ενώ ο αγαπητός Z3R@tuL μου πρόσφερε τη δική του εμπειρία και μου συνεστησε προσοχή. Αυτό το εκτιμώ και τους ευχαριστώ πολύ. Αλλά στα παραπάνω λεγόμενα που παρέθεσα ήμουν ειρωνικός απαντώντας με τον ίδιο τρόπο, και ταυτόχρονα παρέθεσα πληθώρα επιχειρημάτων κάτι που ειδικά ο charly13 δεν έκανε ούτε στο τόσο λίγο. Α, κι αυτά περί ηλικίας σε παρακαλώ να τα αφήσεις στην ακρη, γιατί είναι φανερό από τον τρόπο (και δεν εννοώ το ύφος) που γράφει ότι δεν είναι 13 χρονών. --------- Και για να είμαστε κομπλέ να σας ενημερώσω πως νομίζω ότι έχω καταλάβει τι έγινε με το ηλεκτρονικό σύστημα. Διαβάστε το έχει ενδιαφέρον: Κατά τη διάρκεια εγγραφής μου, όντως, διάλεξα ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Κατά την παραγγελία μου όμως, μόλις πριν πατήσω το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" παρατήρησα ότι δεν εμφανιζόταν η πόλη στα στοιχεία αποστολής (ενώ είχα συμπληρώσει Θεσσαλονίκη) κατά την εγγραφή. Οπότε διάλεξα "αλλαγή στοιχείων" κι εκεί κοίταξα τι γίνεται. Η πόλη ήταν όντος συμπληρωμένη. Δοκίμασα στο drop down combo να δω τι άλλες επιλογές είχε (ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Αλλού ήταν οι 4 επιλογές). Η μοναδική που φαίνονταν να ταιριάζει ήταν το "Αλλού" εκτός από το ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Στη "Χώρα" ήταν επιλεγμένο το Greece (εξ αρχής φυσικά) που προφανώς είναι η μοναδική χώρα που για την επιλογή "Αλλού" το σύστημα δε θα ήταν προγραμματισμένο να υπολογίσει κόστος. Έκανα κλικ στο ΟΚ (ή όπως λέγονταν) και η πόλη εμφανίστηκε σωστά!!!. Οπότε τα στοιχεία αποστολής ήταν σωστά και ολοκλήρωσα την παραγγελία. Είμαι 99% σίγουρος ότι είχε συμβεί αυτό. Αν έχει κάποιος κουράγιο ας το επιβεβαιώσει με μια παραγγελία (την οποία φυσικά δε χρειάζεται να ολοκληρώσει). Τώρα πείτε μου ποιος φταίει: 1) Φταίω εγώ; 2) Φταίει η foxxmarket.gr; 3) Φταίνε οι προγραμματιστές που δεν έκαναν bullet proof κώδικα για το ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να βγάζει error όταν επιλέγεις Αλλού και Greece ταυτόχρονα; 3) Φταίνε οι προγραμματιστές που όταν διαλέγεις ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και είσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εμφανίζονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής (όνομα, διεύθυνση κλπ) εκτός από την πόλη; (οπότε αναρωτιέσαι "τι γινεται εδώ") Αν όντως έχει συμβεί αυτό (επαναλαμβάνω πως είμαι 99% κι όχι 100% σίγουρος) τότε εγώ αναλαμβάνω το 50% του λάθους, μένοντας στην αρχικη μου θέση ότι θα έπρεπε η εταιρία να ζημιωθεί τα 8-9 ευρώ που δεν ήταν στο "πρόγραμμα" να ζημιωθώ, ασχέτως του 50% του λάθους. ----------- pitsi: Κατά τη γνώμη μου η γενίκευσή σου είναι εντελώς λανθασμένη και επιπλέον με το τηλέφωνο δεν είναι όπως τα λες, αλλά δε θέλω να επαναλαμβάνομαι πάλι.
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια ηρεμηστε.... Αν τωρα φιλε μου konstheo ημουν στη θεση σου και αν ειχα αδικηθει απο την οποιαδηποτε εταιρεια θα ελεγα ευχαριστω πολυ γεια σας και θα επαιρνα αλλη η την ιδια οθονη απο αλλου..Δε θα τα βαζα με μια εταιρεια πολυ πιο εμπειρη απο μενα σε τετοια ζητηματα κ.τ.λ. Υστερογραφο: Το 7 στο ονομα μου δεν δηλωνει ηλικια...
konstheo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια ηρεμηστε....Αν τωρα φιλε μου konstheo ημουν στη θεση σου και αν ειχα αδικηθει απο την οποιαδηποτε εταιρεια θα ελεγα ευχαριστω πολυ γεια σας και θα επαιρνα αλλη η την ιδια οθονη απο αλλου..Δε θα τα βαζα με μια εταιρεια πολυ πιο εμπειρη απο μενα σε τετοια ζητηματα κ.τ.λ. Υστερογραφο: Το 7 στο ονομα μου δεν δηλωνει ηλικια... Αδερφέ Μπουζουξή, Συμφωνώ 100% σε όλα όσα είπες. Το γ**ωτο είναι ότι η οθόνη ήταν σε έλλειψη και αυτοί στο foxxmarket ήταν οι μόνοι που είχαν 1 κομμάτι διαθέσιμο, γι' αυτό η προσπάθεια ήταν αναγκαία. Τι να κάνουμε, πάμε σ'αλλα αναγκαστηκά. Φιλικά konstheo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.